💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 Сърцебиене 💫 Любов и сълзи /Тема 50/

• 42 963
  • 737
  •   1
Отговори
# 690
Абсолютен фаворит ще е явно този сериал. Евала за ПР-ът им, но явно и сценарият е супер, ако съдя по коментарите.
Не ми харесва изненадата им. Поне да бяха пуснали третия постер.
ПР-ът им куца.

Да вземат пример как се прави от сериала на Акън, който се излъчва в момента. Хората си разбират от работата .

Влюбен Арас, който все още не знае, че е влюбен Stuck Out Tongue Winking Eye

Heart

# 691
Феновете разкриха, че дори и продуцентите не знаят кой кой е в този сериал.Joy
Преди 5 дни има публикация в инстаграм профила на ogm_universe (фирмата, която се занимава с международното разпространение на сериалите на OGM pictures). В публикацията Арас е представен така:

Превод:

На всичко отгоре са объркали датата на старта , пише 7ми октомври, а не септември! И за финал - Керем е лайкнал поста, очевидно дори не го е чел. Joy

Не стартираме добре с излагации в самото начало. People Eyes

# 692
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един успешен ден, изпълнен с много усмивки и добро настроение Wink

Gift Heart

Sparkling Heart

# 693
Здравейте, 🌞

За 4 дни - 7 милиона, си е много добро постижение 👍

от Туитър:
Преди да сменят сценария на "Сърцебиене" Бурак Йорук е щял да влезе в образа на Арас и да играе внук на Фиген.
Явно след промените не са стиковали нещата и затова имаше разминаване с предварителната информация с героите и се наложи от продукцията да пуснат официално обяснение за семейните връзки.

Хубав ден на всички 😃

# 694
"Ако Обичаш Силно" - 1 еп. с бг. дублаж Simple Smile

# 695
  • Кърджали
Предварителната информация никога не е напълно правилна, явно в процеса на писането на сценариите на първите епизоди се променят някои неща. Не е първият сериал в който има такива разминавания. Дето се вика, дано само това да е кусура.

# 696
Предварителната информация никога не е напълно правилна, явно в процеса на писането на сценариите на първите епизоди се променят някои неща. Не е първият сериал в който има такива разминавания. Дето се вика, дано само това да е кусура.

Излагация си е отвсякъде за фирмата, която трябва да продаде този продукт, показва, че изобщо не знае какво продава. Сигурно и по предварителна информация е трябвало да стартират на 7 октомври, но са избързали с 1 месец в последния момент. Joy Публикацията им е пусната на 6.09, сериалът се снимаше вече от 1 месец, не е като да не са били ясни промените. За мен не е никаква драма, но ме дразнят такива истории и няма как да подмина без коментар, защото ги гледам всеки ден във фирмите, които обслужваме. Хора, които се имат за големи бизнесмени, но нямат идея какво се случва в сектора им.

Алекс, видя ли новината свързана с холдинга, който държо Show TV, има някакво разследване срещу тях за пране на пари и данъчни измами, доколкото разбрах. Сметките им били запорирани. Дали може да спрат канала? Thinking

Последна редакция: пт, 12 сеп 2025, 18:20 от mikipoli

# 697
Благодаря за препоръката. Вече го открих и започнах да го гледам. Сладури големи са. Раздвам се, че между тях е останало едно много добро приятелство. И още повече бих се радвала, ако ги видим и в трети проект заедно. Вече са зрели хора и химията между тях ще е направо огнена.
ВиХи, ами какво да ти кажа, изгледай “Любовта не разбира от думи” Grinning
Това е първият проект на Ханде с Бурак, сниман е през 2016 година и е голямо предизвикателство да го намериш с хубаво качество, но ако знаеш английски, мисля че епизодите ги има в youtube с английски суб. и с добро качество. Това сериалче беше спасението ми след “депресията”, която изпитах, когато изгледах на един дъх първия си турски сериал - “Почукай на вратата ми” Stuck Out Tongue Winking Eye

П.С. Жанрът е ром-ком, подобен на Вратата, смесено с драма, разбира се Simple Smile

В ей такива моменти, когато Ханде е самичка, тайно си мечтая как Бурак отива и си я взима Grinning
Знам, че не е цвете за мирисане, но към нея е различен и се държи някак специално с нея. Винаги е бил направо с разтапящо за мен отношение към Ханденце. И много нежно я е гледал извън снимачната площадка. Нейсе, ще си остана с “мечтата” Grinning Отдавна е изпуснал момента, а и си трябва химия. Такава химия имат на екрана, че ми е чудно как не се е пренесла и в реала.

# 698
  • Кърджали
Поли, тези промени в представянето на героите ги има често. Явно в движение сценаристите напасват нещо и предварителната информация е вече невалидна, ама не се променя е сайта например. (дори и в Присъда имаше такова нещо с един от героите).

Видях новините, да. Какво може да стане никой не може да предвиди (то в момента обстановката там е такава че и при нормални обстоятелства е непредвидима). Ако положението стане по-сериозно може и да има временни сътресения. И рязко спиране на някои проекти.

# 699
  • София

Излагация се от всякъде за фирмата, която трябва да продаде този продукт, показва, че изобщо не знае какво продава.

Това са нормални неща за OGM. Разочарованието с Рибарче дойде по същия начин, предварителното представяне се разминаваше тотално с развитието на историята след средата на първи сезон. Да не говорим, че се знаеше и коя е реалната двойка.
Дано тук няма такива проблеми, но са специалисти в загатването на различни сюжетни линии и забравянето за тях в последствие.
Аз съм супер изненадана, че Шериф Сезер играе майка на Керем. Вярно е, че жената изглежда много добре за възратта си, но все пак...

# 700
# 701

Добре изглежда Heart

# 702
Резюме на еп. 2 #Çarpıntı  

Близостта между Аслъ и Рейхан подхранва ревността на Хюля. Арас обвинява Аслъ, че се възползва от положението на Рейхан, но Аслъ отхвърля тези обвинения. Фиген, която не иска Аслъ да идва в дома им, отправя строго предупреждение към Рейхан.

Рейхан, който се опитва да облекчи болката на Мелике чрез Аслъ, е много ядосана от натиска да стои далеч от нея. Фиген предприема нова стъпка, за да държи Аслъ далеч от дома, докато Хюля се стреми да използва ситуацията максимално в своя полза.

Докато Арас и Емре се изправят един срещу друг, Арас задейства нов план. Осъзнавайки, че е постъпил несправедливо към Аслъ, Арас й разказва какъв човек е Мелике. Напрежението между двамата леко се стопява, но Хюля е на прага на решение, което ще разстрои и изненада много децата й.

Последна редакция: пт, 12 сеп 2025, 12:39 от mi_si

# 703
От 2 еп. още кадри

# 704
"Сърцебиене"

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт