💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 Сърцебиене 💫 Любов и сълзи /Тема 50/

• 44 616
  • 737
  •   1
Отговори
# 705
На летището в Истанбул

# 706
Ох, безумиците в Рибарче, недомислените истории, нелогичното поведение на всички герои (на ръба на пълна психария. Днес е бял и добър, утре вече пребива наред) изоставяне на супер интересни истоирии в нищото, появата на нови и нови герои, изкараването на други....и така до безкрай мога да продължавам.
Надявам се, че това ще го спестят в Сърцебиене!
Според мен проблемът дойде от това, че преработваха сценария в последния момент и някои неща не са ги доизчистили. А би трябвало да знаят, че зрителите не пропускат нищо.

Днес много се коменитра другият сериал, който стартира. Мненията са разнопосочни, но от групите, в които прегледах за сега Сърцебиене е по-добре приет.
Ще си проличи по рейтингите в следващите два епизода.
За сравнение рейтингите на първите епизоди на едни от най-гледаните и хитови сериали

# 707
  • София
Сърцебиене имаше много хубави рейтинги на някои от повторенията. Специално едното беше в понеделник, заедно с повторението на Далечен град и бяха с много близки цифри в трите категории.
Дано се вдигнат и то значително на втора серия. Така или иначе, ако Онур си е подсигурил вече продажби в чужбина, няма да има сериозни проблеми и при не много високи рейтинги. Стар ТВ миналия сезон взимаше 50% от тази сума.

# 708
Момичета, благодаря за приема във вашата общност. Първо да кажа, че и аз имам лош  опит с ОГМ, да  променят  сценария и да го отдалечат от първоначалната идея, не е с Рибарчето, а с Чудото. Определено е много разочароващо, защото промените им не са по-добри от първоначалния замисъл. Силно се надявам, че със "Сърцебиене" няма да се получи така. Искрено ще преглътна Фиген, тъй като тя ми се  струва  доста стара за майка на Арас,  по-скоро да му е баба.

И нещо на което попаднах,  но аз не го бях забелязала във фрага  (слогана  на  спирката)

В първия епизод Хюля даде храна на котката. Сега са подготвили слоган за автобусната спирка „ваксинирай, кастрирай, остави да живеят“ и показват важността на бездомните животни.

# 709
cvetansk, 💐
Явно Хюля, няма да е толкова лоша:
"Да помагаш на бездомните животни е кауза, която те прави по-добър човек."

# 710
Да и аз забелязах сцената с котката, но забравих да коментирам. Дават ни разни детайли, да видим какво ще излезе към края, щом казвате, че е практика персонажите да се променят постоянно от положителен към отрицателен и обратното. Grinning

В интервюто си за ИВИ Керем беше казал, че много иска да изиграе отрицателен герой и се надява този му герой да стане отрицателен. Joy Относно подробности за сюжета не каза нищо, защото не бил чел целия сезон, то предполагам и сценаристите още не са го написали. Joy

# 711
  • София
Здравейте! Flowers Hibiscus

Nature Dizzy "Любов и сълзи", за кадър
https://x.com/i/status/1966108267899175172

Nature Dizzy "Сърцебиене"

зад кадър:

# 712
Явно се очертава нещо свързано с "Платоничен"

# 713
Здравейте! Flowers Hibiscus

# 714
# 715
"Любов и сълзи"
https://x.com/askvegozyasiatv/status/1966455646921830537
„Най-трудната част от брака е разводът.“ ⚡️
Премиерата на „Любов и сълзи“ е в петък, 19 септември, от 20:00 ч. по ATV!

# 716
📱Събитие на Netflix #platonik в Измир на 13 септември, Чешме:
Дойдох в Чешме за нещо невероятно!

Гупсе Йозай:
Поздрави от Измир, вижте поздрава!
Тя е придружена от Ясемин Дормен, маркетинг директор на Netflix:
Целта на нашето посещение
и журналистката Ясемин Шефик.

Инан Кирдемир, главен редактор на L’Officiel Türkiye, и Мелба Чимен, главен редактор на Elle и Hello Türkiye, също вече са в Чешме.

📱 Истории на Гупсе Озай:

Наистина е хубаво да съм тук. Ако промоциите излизат по-бързо, това означава, че не е останало много време до излизането на сериала.

Ойкю, не се шегувай така, добре?
„Слава Богу, че дойде, душа моя. Енергията ти ме достигна, преди дори да влезеш в стаята - Недрет“

# 717
Щом Инан е там, значи и Керем ще присъства 😃

# 718
От Dizi TV:

Как преминаха снимките на промото за новия сезон на ATV за звездите от сериала „Любов и сълзи“ Баръш Ардуч и Ханде Ерчел?

<<Телевизионен сериал>>

„- ново издание в неделя в

11:20 по ATV.

Тина, и аз това си помислих. Ще разберем още утре.

# 719
Simple Smile
https://x.com/Dizitvatvde/status/1966506822061146122
Sparkling Heart

Yellow Heart

Последна редакция: пт, 12 сеп 2025, 18:48 от mi_si

Общи условия

Активация на акаунт