Проблема ми е , че изпитвам ужасен дискомфорт в стомаха при пътуване и не знам какво да правя вече .
Не е болка а дискомфорт като спазми или рефлукс , но се получава само при пътуване като сляза от автобуса нищо ми няма или преди да се кача . Все едно ми се ходи до тоалетна , а не ми се ходи . Взимам си солети да дъвча за да не мисля за дискомфорта . Взех си хапчета за подуване на корем , но не ми помагат . Мисля, че е на психическа основа или страничен ефект от хапчетата за кръвно - Ко - Ди ован 160/12,5 . Преди да започна да ги приемам нищо ми нямаше . Пия ги от около 4 5 месеца и си мисля , че сега това дразнене на стомаха се е появило като страничен ефект . Преди пих други от тях пък кашлех . Просто съм отчаяна и не знам какво да правя . Сутрин идвам ,а се чудя вечерта как ще се прибирам ... Не ям кой знай колко вредни храни . През деня , докато съм на работа си взимам корни или редувам дните с кашу, лешници , вечерта като се прибера ям салати и т.н . Пия чайчета за успокоение , но нищо не действа . Пътувам от 15 години и никога съм нямала такива проблеми , пътувах си спокойно , а сега не знам какво да правя . Пътуването е неизбежно тъй като работя в града , а живея на село . Моля дайте ми съвет какво да правя .