⛓️~⛓️ Диви и красиви - сезон 2, тема 3

• 41 599
  • 736
  •   1
Отговори
# 270
Ванеса и Чефо ще си мачнат носовете. Носът на Марио не й отива. Simple Smile Те така интелигентните жени по носовете се ориентират. Не е ли изпилен до остро връхче не ми го хвали.

# 271
Качен е отново последният епизод:

https://www.youtube.com/watch?v=VYAu06mDRh8

# 272
Тъпичко ми се стори това с Ванеса, Марио и Чефо. Вчера излъчват как тя казва на Марио едва ли не, че вече е на 100% сигурна в него и привидно всичко беше окей, а днес изведнъж се запя друга песен. То е ясно, че Марио не я обича Joy, че не е безумно влюбен и че не е кой знае каква болка за умиране случващото се, но можеше Ванеса да седне и да си му обясни нещата насаме, а не пред всички и по този повод. Видно беше, че не знаеше как да реагира човекът и какво да каже, попритесни се, което е напълно нормално в такава ситуация. Надявам се да успее да се напасне с някое от другите момичета, защото на фона на останалите ми е най-симпатичен и умерен. Ако не друго, то поне не дрънка за енергии, вибрации, адаптивност и какво ли още не като един друг образ.

# 273
Очакванията на Ванеса направо ме развеселиха, самочувствието и е в повече. С Чефо са си лика прилика. Ще си пазят репутацията взаимно 😀 .

Интересно какво ще се случи с Марио. Най-вероятно ще даде гривна на Елвира, но едва ли ще се получи нещо между тях. Въпреки, че е набеден за фалшив, защото е актьор, на мен ми се струва искрен.Незнам как очакваха да каже, че има чувства към Ванеса за 10 дена.

Елвира все повече ми допада. Много ми хареса, че не иска да продължава да се опознава с Чефо, при положение че той заяви, че харесва друга.

Ивелина как се надяваше да я изберат за мъжемелачка 😁

# 274
  • София
Ама и Джули как я захапа Ивелина да не се припознава за мъжемелачка, колкото и да й се иска Simple Smile Харесва ми девоййката, хем най-малка, хем не се дава на злобните каки.

# 275
За мен подходящи двойки са:
Ники и Джулия
Николай и Евгения
Марио и Елвира
Чефо и Ванеса

Ако трябва да разпределя останалите
Атанас и Елена
Асен и Ренета
Божин и Ивелина

# 276
  • София
Много съжалявам, че Радослава си тръгна, харесваше ми, поне не беше интригантка и беше искрена. Ванеса, първоначално имах хубаво мнение за нея, но вчера и днес вече ми се обърна на 360 (хаха, 180 разбира се Trollface) мнението. Ивелина, ах, тази егоцентрична особа, никак не ми допада, много са ми неприятни този тип хора, избягвам ги винаги, когато ги усетя... Елвира, въпреки уплашения поглед, душа ми се струва, бих искала да открадне Ники от Ивелина или да си намери другарче различно от Чефо. Въобще някакви обрати очаквам, не онази казва, че обича да изневерява, а ти да ѝ лазиш в краката със сърчица и лиготии и енергии до безобразие. Елена ми е тооолкова безразлична, че очаквам да си ходи, съжалявам, но за 25 годишно момиче прилича на кисела лелка, живец 0. Имам някаква надежда АНанас да направи нещо интерсно, дано, хайде, до утре, мили хора, лека!

# 277
Радослава, с това по-късно влизане, нормално не се чувстваше добре. Дори да си е харесала някого, той вече е бил зает, а враждебността на момичетата беше видима. Даже не споменавам дърварския флирт на Марсел, завършил с грубости, както и мазньочния такъв на Чефо, завършил по същия начин. Е как точно да се държи момичето в тая отровна среда?!
Ивелина е направо смешна, висока самооценка, основана на мижави основания. Сигурно в средата, където вирее, минава за интелигентна,  но проблемът е, че се е научила добре да се изразява, но не и да обосновава изреченото. Четка си егото, върти интрижките, противоречи си на всяка дума... Умрях от смях как описа Никито - що така нищичко от приписваните му, особено комуникативни способности не ни показаха?! Ама максимално ще се изкефя, ако Джулката ѝ го грабне!
Ренета май не хареса новия, та се кротна временно с Асен, ама ако се разбъркат двойките, ще намери повод да го отсвири. Той е наясно, че друга едва ли ще му върже и от зор любовни писма прописа, само да се позадържи още малко на екран.
Ванеса и Чефо са ми интересни докъде ще стигнат, прави са да опитат, след като има взаимно привличане. Според мен не пасва особено на интелектуалните претенции на Чефо, но знае ли човек, казват любовта била сляпа, може и глуха да е.
Божин престана да ме дразни. Имам чувството, че играе роля. Хитрец със стратегия някаква ми се струва той, а сценаристите май преекспонират мрънкането му. Странна е тази разлика във възприемането му от хората вътре и нас.
Атанас ми е симпатичен. Някаква сигурност и спокойствие излъчва, ако успее да привлече Елена, ще е интересно.
Елвира, с вида си на перманентно напушена още се ориентира. И за нея, като за Марио беше гръм от ясно небе признанията на Ванеса и Чефо, но предполагам бързо ще се преориентира.

# 278
  • София
Нещата отиват на Чефо с Ванеса, Марио с Елвира и Наско с Елена.
Евентуално може да има по-сериозни драми ако Ники модела се мачне с Джулката, а Ренета с Наско. Евгения и Масурски засега ми изглеждат сигурни. Ама пък там ще ми е интересно ако Елвира прояви интерес към рапъра той как ли ще реагира? Тя нали заяви, че визуално харесва само двама мъже - Марио и Масурски.
Много ще се смея ако се формира двойка Ивелина и Божин, в името на победата. Засега вайба им е на 'гей с най-добрата му приятелка'

# 279
Както на повечето тук и на мен не ми хареса поведението на Ванеса. Още преди два епизода трябваше да го дръпне и да му каже ,че нещо не е ок, а тя оня ден не си говори с Марио , вчера видя че Чефо обръща внимание на Елвира и като видя ,че няма как да има друг мач , му изфантазира на Марио ,че е сигурна в него на 100%,  и днес като видя на къде духа вятъра , че Чефо си признава ,че я харесва се насочи към него и унижи публично Марио, общо взето поведението на Ванеса е супер тъпо. Дано Марио се насочи към Елвира или Джулия. Елвира каза ,че го харесва, Джули май като чуе че вече не е мач с Ванеса , ще избяга с двеста от  ниско честотно вибриращия. Някой спомена приятелството на Чефо и Марио, те се познават от външния свят, не е приятелството им на 5 дни.
Елвира според мен не е лош човек, дано не я изгонят. След надкаст я линчуваха,че изкарвала по 5 хил лв от снимки, реклами и подобни , направо в коментарите я разкъсаха , все едно това са безбожно много пари. Пък то не е така ... Що пък да не изкара в София 5 хил лв, тя е казвала много пъти ,че работи на 2,3 места , тук в предаването също каза че е работила различни неща , ходила е и по ферми на бригада , там си е бачкане , за да може да си събира пари и  отваря тук собствени бизнеси , бутици , явно е работлива, отделно въпреки че изглежда малко флегматична мисля ,че и в игрите ще е силна , казваше че е тренирала академично гребане и плуване ,  та мисля че ще е добра и на битките , въпреки че изглежда кифла. До колкото си спомням е от Русе и помага финансово на родители си.

# 280
Никой от мъжете не е на нивото на Елена, може би евентуално Марио. Тя много красиво и финно момиче с професия, не знам как я виждате с нацепения грозен и нисък Атанас. Според мен няма подходящ мъж за нея в къщата.
Чудя се къде Ванеса видя сексуалното в Чефо, на мен ми много анти в това отношение.
Изборът на мъже този сезон е потресаващ наистина.
Марио ми е най-нормален, но на негово място бих потърсила обяснение от Ванеса, а не от Чефо.

# 281
Ивелина нека да се запише за Traitors другия сезон - как лъже, без да й мигне окото, евала ... Тя дето каза, че ако Джули на нея й била гадже досега да я е зарязала, се закле, че на 1000% -  хиляда процента моля ти се, тя не била искала да ги раздели ....уау, уау...

# 282
За мен начинът, по който Ванеса каза, че явно само Марио не знае за любовния триъгълник в къщата, беше потресаващ - с една нагла усмивка и ехидно подсмихване. Не знам дали само аз останах с такова впечатление, но до момента не са показвали някакви моменти с нея и Чефо, че зрителите наистина да се замислят дали има нещо между тях. За мен Марио изглеждаше някак смутен от цялата ситуация и нормално - вчера му казва, че е на 100% сигурно в него, днес - любовен триъгълник. Не смятам, че Ванеса, която няколко пъти коментира на синхрони как останалите не са искрени, постъпи честно тази вечер. Да правиш намеци на Чефо пред всички, докато до преди два дни ревеш и се тръшкаш, че Марио говори с Ивелина, наистина не покрива претенциите, които има тя за себе си.

# 283
Аз само не разбрах Чефо защо реагира така на това, че Елвира карала такси, все едно е спечелила нобелова награда. 😀 Малко ми е палячо, особено като си пусне косата. На Ренета, която спасява животи (въпреки че и тя не ми е любимка) защо не стисна ръката, а на Елвира за двата месеца каране на такси, какво прехласване..
Ренета не спасява животи, а е лекарски асистент по последна информация. Представила се е за лекар пред продукцията и никой не проверява действително кой какъв е.

# 284
Аз не съм сигурна дали на Марио и Елвира няма да им се получи, по някаква причина все гравитира около хора като Чефо, Жечев и Къдравия също в викнаха да си коментира с тях, има нещо там.

Иначе, Марио и Чефо със сигурно с е познават и отвън.

За мен Ванеса и Чефо бяха пияни, не че това ги оправдава, просто затова бяха толкова нелепи и се смееха като тикви.

Реално и Марио не харесва много Ванеса, ако беше друг веднага да е казал - махай ми се от главата, ама не иска да си ходи от предаването, така че бързи ще се преориентира.

Общи условия

Активация на акаунт