⛓️~⛓️ Диви и красиви - сезон 2, тема 3

• 41 606
  • 736
  •   1
Отговори
# 255
Какви са тия половин часови епизоди?
44 мин 05 сек (качен е в тубата), напълно по стандартите за тв предаване, едночасово с рекламите. Просто тук са решили да ги пускат наведнъж преди да започне и затова всъщност започва по-късно.

# 256
И кво е това накукупиниха?
Ако не е нова дума, сигурно искаш да кажеш накокошиниха.
Сега я и редактира, аз да съм в издънката. Joy
Накокошинила идва от кокошинка, паразит по пернатите.
Като настръхнала е кокошката.

# 257
  • София
Темата обаче яко хвърчи. Какво нещо е националният ефир Wink При първия сезон (само в тубата) нищо подобно Wink А и колко хора писаха тук, че не са гледали първия сезон, защото не са знаели за съществуването на това предаване. Достатъчно показателно.

Факт, че се пише повече и има доста нови никове, което е винаги плюс. Simple Smile
Но истината е, че и сезон 1 на ДиК (излъчван само в Ютюб) беше доста гледан и много се изписа тук.
Имахме директно противопоставяне тук в Бг мама на Къщата на инфлуенсърите сезон 3 (може би най-силният им сезон или айде в някакъв спор за приза със сезон 2) срещу Диви и красиви сезон 1 (напълно ново шоу) и тук в Бг мама, темите на Диви и красиви събраха почти 3 (към 4) пъти повече коментари в сравнение с Къщата. Simple Smile

# 258
Ванеса до момента ми беше симпатична, но сега направо се размиха представите ми за нея. Хем иска да си пази реномето, хем си позволи да кокетничи с Чефо пред очите на Марио, който пък я гледаше като паднал от Марс, чудейки се защо изведнъж проявява интерес към приятеля му. И на всичкото отгоре започна да обяснява как тя трябвало да бъде „над приятелството“. Жени беше много права в разговора – не можеш да очакваш някой да се държи нелоялно с приятелите си, но лоялно с теб.

Хубаво, че беше Божинката да вдигне вибрациите на аудиторията със синхроните си 😂

# 259
  • София
Ама чакайте, какви приятели? Те са там от една седмица.

# 260
Нелоялно щеше да е , ако имаха истински отношения и чувства. Те се познават едва от няколко дни, мачнаха се още в самото начало от немай къде. Марио я харесва , но не чак толкова, ще в преживее. Ако Чефо я хареса  повече, по-добре да опитат.
Обаче Ванеса ми се струва са по-грозновата и органичена, явно там водещо е сексуалното привличане.

# 261
Не разбрах защо си тръгна Ради, а не Елена. Елена досега не е заявила интерес към никого от мъжете (и изглежда така ще си кара до края на престоя).
Как избраха коя да си тръгне?

# 262
Моят разбор на участниците:
Ивелина - много дразнеща, интригантка, досадна, самонадеяна. Подобен типаж жена направо кастрира мъжа до нея. Тя затова е и сама. Нито ми е красива, нито женствена. Кречетало.
Елена - неясно защо е в предаването, няма интерес към никого, капсулирана, не участник, а зрител
Евгения - доста първична, нескопосана външност, шумна, театралничи, сочи непрекъснато другите, за да отклонява вниманието от себе си, ниска самооценка
E.лвира - хубавко момиче, неконфликтно, но явно носи някакви травми от миналото и й личи
Ренета - голямо самочувствие, изживява се като стратег, непрекъснато сплетничи, важничи, играе си с Асен като котка с мишка
Ванеса - русо гладно нема
Джулия - симпатично момиче, което се адаптира добре в предаването, има потенциал
Чефо - играе непукист, лежерен, очите му шарят, един за друг са си с Ванеса
Божин - досадник, мрънкащ и вечно недоволен, анти - мъж
Марио - вежливия лос, интертен, предпазлив, непрекъснато в обяснителен режим, заплюл си е ролята на джентълмен
Николай Масурски - непретенциозен, флегматичен, добронамерен
Ники Манекена - красавец, играе по принуда ролята на Кен, на самопровъзгасилата се за умница и хубавица Ивелина
Асен - неуверен, наивник, попаднал сред схемаджии и играчи
Забравих Атанас -  мускулите са параван, маска, свит, тих, интроверт

Последна редакция: ср, 27 авг 2025, 23:20 от Карла_Карла

# 263
Възможно е Рачито дае мрънкала и те да са решили барем да я използват за нещо, преди да си тръгне, стори ми се подготвено.

# 264
  • София
Какво става с епизода в Ютюб.
Май го качиха и малко след това свалиха. Или изобщо не са го качвали? Мхм, стори ми се, че го качиха, ама не съм 100% сигурен.

# 265
В 22.45 си го имаше, оттам му видях времетраенето, че е 44 мин.  Сега явно са го направили временно "частен клип".

# 266
Няма го сега да, туко що търсих, че изпуснах няколко момента.

# 267
Какво става с епизода в Ютюб.
Май го качиха и малко след това свалиха. Или изобщо не са го качвали? Мхм, стори ми се, че го качиха, ама не съм 100% сигурен.

Да, качиха го, но малко след като започнах да го гледам, ми изписа, че видеото е недостъпно.

# 268
  • софия
Радослава не комуникираше с никого.
Елена - с всички. Освен това е готова да раздава  "приятелски гривни". Joy
Ще си тръгне в петък,  само ако новия младеж остане без гривна. Той не ми се вижда готов да спасява чужда булка.
Или ако самата Еленка не му откаже гривната и си тръгне и тя доброволно.  Що пък не всъщност.
А най- ще ми хареса малкия Ники да остане без гривна Joy кой ще спаси Ивето, а? Grinning
И той не ми е много на сърце засега, ама може и заради "маТча" да е.

Съгласна съм  и Асен без гривна Grinning

Май ги раздвижиха днес.
Да видим дали ще им стиска да се поразместят.

# 269
Много противни ми бяха Ванеса и Чефо. Супер харесали са се , това е целта на предаването , има си и химия , никой не е виновен,м че се е появила . Защо обаче настървено се опитват да обвинят доскорошните си партньори, и да им набият вина . Ванеса избра Марио за мач , защото видя в него безопасна игла , културен , който няма да и откаже грубо. И той я възприе , като стабилен патньор ьза играта . Но в един момент , тя и започна да му вкарва грешни сигнали.

Общи условия

Активация на акаунт