Загубих всичко в живота си.

• 6 149
  • 95
  •   1
Отговори
  • Washington,USA
Всичко в живота ми тръгна надолу. Имах прилична работа, която изгубих, изхвърлиха ме от университета в последната ми година... В момента работя нещо, което дори ученик бил работил. Чувствам се зле и в безизходица. Не знам какво да правя. Семейството ми се настрой срещу мен.
В следствие на тия проблеми получих и здравословни проблеми. Сега живея с мой познат, който ми е опора във всичко.

# 1
Как така са те изхвърлили от университета преди последната година? Не взети изпити? Отсъствие? Нещо друго? Няма ли възможност да се възстановиш студентските права?
Работа се сменя, не е нещо фатално. Работата, която и ученик би работил явно е временна, но може да послужи като глътка въздух. Хубаво е, че имаш приятел, който те подкрепя.

# 2
  • Washington,USA
Как така са те изхвърлили от университета преди последната година? Не взети изпити? Отсъствие? Нещо друго? Няма ли възможност да се възстановиш студентските права?
Работа се сменя, не е нещо фатално. Работата, която и ученик би работил явно е временна, но може да послужи като глътка въздух. Хубаво е, че имаш приятел, който те подкрепя.

Не се справих с държавния изпит и изгубих студентски права.
Честно казано искам да запиша нова специалност, но нямам финансите за това, тъй като мога само платено...

Моят приятел е единственият, който говори с мен и ми помага, родителите ми също ми обърнаха гръб.

# 3
Еее, да ти плащаха на тема, пак нямаше да пускаш всекидневно. Нали щеше да ходиш в манастир. Или се отказа?!?

# 4
Чакай малко. Вярно, че завърших преди близо 30 години, но това, че не си си взел държавен изпит не те лишаваше от права. Явяваш се пак. Апропо, аз имах 4 държавни - практически, писмен и два устни. Ако не вземеш писмения не се явяваш на устните, но се явяваш на следващата сесия. Нищо фатално.

# 5
  • Телиш/Плевен
Как са те изхвърлили от университета, нали през септември щеше да се явяваш на изпит?

# 6
И аз съм била студент, и също смятам, че не би трябвало заради един невзет държавен изпит да те лишат от правата. Явно и нещо друго е имало... А защо и семейството ти е обърнало гръб?

# 7
  • Washington,USA
Според тях не ставам за нищо и спряха да ми говорят.

# 8
Пак ли? Аз всеки път ти пиша, иди на лекар, потърси психиатър и започни терапия.
И 100 теми да пуснеш тук, няма да ти стане по-добре.
Имаш нужда от помощ и лечение.
Проблемът не са другите, проблемът е вътре в теб и не можеш да се справиш сама.
Потърси помощ!

# 9
Не си загубила.

Ето ти няколко идеи - доброволческа дейност, помощ на стари хора - пазаруване, чистене, да им четеш нещо (нали все писател го раздаваш) или на инвалиди, самотни майки, домове за деца... Голям избор имаш.

Може тогава да намериш себе си.
Успех!

# 10
Има доста по-страшни неща в живота, от това да те изхвърлят от университета. Изобщо не е краят на света. Вземи се в ръце, хвани се на работа, намери си някакво хоби и спри да си губиш времето в интернет, да се самосъжаляваш и да се оплакваш в bg-mamma.

# 11
Първо, няма как да са те изхвърлили от университета за невзет държавен изпит. Студентските ти права се пазят определен брой години, май 5, през които можеш да се явяваш още пъти на тоя изпит, докато го вземеш.

Второ, ако решиш да запишеш нова специалност, нямаш проблем да е държавна поръчка, тъй като за първата нямаш диплома и не си я завършила. Т.е. няма да ти се води втора държавна поръчка, понеже ти първата не си я завършила.

Дотук две неточности, да не кажа лъжи. Нататък не мисля, че има смисъл да се чете и коментира.

# 12
  • Washington,USA
Първо, няма как да са те изхвърлили от университета за невзет държавен изпит. Студентските ти права се пазят определен брой години, май 5, през които можеш да се явяваш още пъти на тоя изпит, докато го вземеш.

Второ, ако решиш да запишеш нова специалност, нямаш проблем да е държавна поръчка, тъй като за първата нямаш диплома и не си я завършила. Т.е. няма да ти се води втора държавна поръчка, понеже ти първатс не си я завършила.

Дотук две неточности, да не кажа лъжи. Нататък не мисля, че има смисъл да се чете и коментира.

Не, не мога. Мога само платено...

# 13
Ами работи и си плащай обучението, доста хора го правят. Работят на по две места, наеми плащат, плащат си обучението и т.н., а не си губят времето да се оплакват по форумите.

# 14

Второ, ако решиш да запишеш нова специалност, нямаш проблем да е държавна поръчка, тъй като за първата нямаш диплома и не си я завършила. Т.е. няма да ти се води втора държавна поръчка, понеже ти първатс не си я завършила.

Не, не мога. Мога само платено...
Ами спестявай си пари и след година-две се запиши. Нищо фатално не е станало. Има много фирми, които наемат хора по специалността, завършили само семестриално и ги изчакват година-две да си вземат държавните изпити.

Общи условия

Активация на акаунт