Загубих всичко в живота си.

• 6 148
  • 95
  •   1
Отговори
# 15
Има доста по-страшни неща в живота, от това да те изхвърлят от университета. Изобщо не е краят на света. Вземи се в ръце, хвани се на работа, намери си някакво хоби и спри да си губиш времето в интернет, да се самосъжаляваш и да се оплакваш в bg-mamma.
Абе то не е края на света, но всеки би се почувствал зле от това. Няколко години подред плащаш за образование, полагаш някакви усилия, и накрая... Но все пак авторката не казва цялата истина, според мен.

# 16
  • Washington,USA
Ами работи и си плащай обучението, доста хора го правят. Работят на по две места, наеми плащат, плащат си обучението и т.н., а не си губят времето да се оплакват по форумите.

Как да платя таксите за платено обучение? Това са 1000+ лева на семестър. Много искам да го направя, но не виждам как ще стане...

# 17
И според мен не я казва, но ще ме извините мами, но според мен на нея и трябва един мъж да я стегне. Поне като 6-то чувство. Сега стягането може да е и говорене, но някой трябва да чуе, стягането може и да е стряскане, стягането може и с подкрепа, може и с терапия, но тази терапия, ако не е от човека до теб, хем струва много пари, хем може и да не помогне. При различните индивиди, подходите са различни.

# 18
Bundyrose, намери се с Ариел от форума, запознайте се, поприказвайте си. Като сестри сте двете, в едно измерение се намирате.

# 19
Ами работи и си плащай обучението, доста хора го правят. Работят на по две места, наеми плащат, плащат си обучението и т.н., а не си губят времето да се оплакват по форумите.

Как да платя таксите за платено обучение? Това са 1000+ лева на семестър. Много искам да го направя, но не виждам как ще стане...

Защо да можеш само платено, има места и с оценки от дипломи и матури приемат само, държавна поръчка, а да не говорим и за изпитите колко са паднали изискванията.

Пък и 3 години ти се пазят правата. Нищо ти няма, сравнително млада си, без ангажименти, че даже и приятел имаш, който те подкрепя. И друга работа можеш да си намериш. Всичко е поправимо, понякога обаче със съответните медикаменти.

# 20
Има доста по-страшни неща в живота, от това да те изхвърлят от университета. Изобщо не е краят на света. Вземи се в ръце, хвани се на работа, намери си някакво хоби и спри да си губиш времето в интернет, да се самосъжаляваш и да се оплакваш в bg-mamma.
Абе то не е края на света, но всеки би се почувствал зле от това. Няколко години подред плащаш за образование, полагаш някакви усилия, и накрая... Но все пак авторката не казва цялата истина, според мен.

Не я казва да, миналата седмица щеше да става монахиня. Smiley

Ами като работиш? 1000 лв. не е непосилна такса, това са 2000лв. за цялата година, ако работиш някъде ще можеш да ги платиш съвсем спокойно. Много хора работят и плащат обучението си, та дори доста по-високи такси.

# 21
  • Телиш/Плевен
За какво ти е нова специалност, като от тази ти остава само държавният изпит, а не искаш да седнеш да се подготвиш за него? При записване на нова специалност те чакат няколко години учене и изпити, как ще се справиш с тях?

# 22
  • Washington,USA
Вече мога само платено, защото съм била много напред в образованието си и съм завършила семестриално.

Цялата истина е малко грозна затова не я споделям.

# 23
Ако беше станала монахиня миналата седмица, нито познатият щеше да може да ти помага, нито за нова специалност да мислиш, нищо...
Виж какъв късмет имаш 😄

Последна редакция: вт, 26 авг 2025, 15:18 от Valerie R

# 24
Вече мога само платено, защото съм била много напред в образованието си и съм завършила семестриално.

Щом нямаш придобита образователна квалификационна степен бакалавър, значи можеш редовно. Ама може и да се яви на друга дата за държавния изпит и да придобиеш степен. Какво стоиш и се самонавивсш с някакви измишльотини?

П.П. Ти нали имаше спестявания и се чудеше дали да не емигрираш и да запишеш платено висше в Америка? Сега 1000 лева на семестър ли ще те бутнат?

# 25
  • Washington,USA
Проблемът е в таксите... Да семестър се плаща вече около 1000 лева, които не знам как ще събера. На сегашната ми работа заплатата ми е 1 200 лева.

Някой беше споменал психиатър и психолог тук. Вече ходих.

# 26

Щом нямаш придобита образователна квалификационна степен бакалавър, значи можеш редовно. Ама може и да се яви на друга дата за държавния изпит и да придобиеш степен. Какво стоиш и се самонавивсш с някакви измишльотини?

Защото е по-лесно да си намерим оправдание защо не ни се получава.

# 27
Проблемът е в таксите... Да семестър се плаща вече около 1000 лева, които не знам как ще събера. На сегашната ми работа заплатата ми е 1 200 лева.

Защо не спазвате предписанията?

# 28

Ама 1000 лв. не е някаква непосилна сума за семестър. По другите държави са стотици, хиляди... така че не мисля, че е чак такъв проблем.

# 29
  • София
Момиче, насочи се да пишеш книги в хорър жанра. Както виждам, имаш интерес, а имаш и успех.
Заглавията на темите ти са меко казано заглавия на корици Blush

Общи условия

Активация на акаунт