Сватба в София

• 515
  • 4
  •   1
Отговори
Здравейте! Ще правим сватба в София в ресторант Акорд, но ни казаха, че дисководещия не може да работи с негова техника, а такава ще му бъде предоставена от ресторанта. Също и че след 22.30 часа спират музиката, за да не се притесняват гостите на хотела. Ще се радвам да чуя мнение от хора, които са били там.

# 1
Здравейте! Ще правим сватба в София в ресторант Акорд, но ни казаха, че дисководещия не може да работи с негова техника, а такава ще му бъде предоставена от ресторанта. Също и че след 22.30 часа спират музиката, за да не се притесняват гостите на хотела. Ще се радвам да чуя мнение от хора, които са били там.

Като живуща в близост до хотела, не ми е направило впечатление да спират/намаляват музиката след 22:30 Smiley

# 2

Сменете ресторанта, не е късно още.

# 3

Сменете ресторанта, не е късно още.

Първоначално и аз така мислех, но се оказа, че това е стара информация. Дъщеря ми говори с трима човека, които са правили сватби там, вече не било така.

# 4
  • София
Единственото вярно е, че е забранено вкарването на външна техника. работи се с налична, която е достатъчна като сила до около 80-100 човека
Има ограничение - в 01ч музиката се спира, без коментар
затова сватбите там започват по-рано, за да се натрупат 7-8 часа парти, се започва от 17-17:30
Мястото е красиво, персонала е готин и си заслужава да се направи този компромис

Общи условия

Активация на акаунт