хранене след 1 годинка

• 360
  • 2
  •   1
Отговори
Здравейте мами , интересувам се как храните бебчовците след годинката
Какви храни
По колко като количество на хранене
През колко часа
и най вече как разпределяте храненето при две дневни дремки
Имам чувството че аз не съм разпределила правилно

# 1
Вчера търсих същото, в YouTube попаднах на няколко клипчетата на списание "Кенгуру" май нещо от рода на "хранене на деца след годинка" или "от 1 до 6години". С доктор Владимирова. Имаше интересни неща като кое с кое се комбинира, за да се усвои добре от организма. Иначе като интервал - на 4 часа.

# 2
Вчера търсих същото, в YouTube попаднах на няколко клипчетата на списание "Кенгуру" май нещо от рода на "хранене на деца след годинка" или "от 1 до 6години". С доктор Владимирова. Имаше интересни неща като кое с кое се комбинира, за да се усвои добре от организма. Иначе като интервал - на 4 часа.
Гледала съм го, но нещо не ми се получава по нейния начин. Със спането не мога да наглася храненето, освен това много от нещатата които тя дава малката не може да ги яде - млечни, косело мляко , белтък. Сега се учи да дъвче и е малко сложно с някои храни. Та ми се иска да видя как е при другите дечица на тази възраст. Това с 4-те часа никак не мога да го постигна. Заместила съм закуска обяд следобедна и вечеря и не мога да се вместя в деня нито с яденето нито със спането

Общи условия

Активация на акаунт