МАРТЕНСКИТЕ ни сладури ходят вече и са щури!

• 8 397
  • 269
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Здравейте Simple Smile

И на мен ми е малко проблем обличането на Ема - аз май я навличам малко повече - с чорапогащник и дънки, боди, блузка и жилетка, ако е студено и яке  Blush А гледачката ми маха чорапогащника и я оставя по чорапки под панталона и я пуска по жилетка. Ама аз съм по зиморничева  Embarassed А шапка слагате ли?

И да ви питам още нещо - през почивните дни ще водим Емка на Хисаря. Много искам да я изкъпя в минералния басейн, но не знам къде продават бански тип памперс или нещо от рода  Simple Smile Че да не замърсяваме басейна Wink

# 46
c-mira  и ние заминаваме пак на 29-ти до 1-ви май ще сме там в Аугуста  Wink
Ако искаш по-евтин бански в подлеза с/у стадиона Васил Левски, има едно малко магазинче цената е между 8 и 15 лв на бебешките за момиченца има голям избор (поне преди 1 седмица имаше над 10 модела)

# 47
  • София
Ако искаш по-евтин бански в подлеза с/у стадиона Васил Левски, има едно малко магазинче цената е между 8 и 15 лв на бебешките за момиченца има голям избор (поне преди 1 седмица имаше над 10 модела)
мерси за инфото, ще проверя там Simple Smile 

И ние отиваме на 29-ти на Аугуста  Grinning  Но ще останем само 1 нощ.

# 48
Здравейте, милички!
Силве, честит рожден ден на патерици! Бъди жива и здрава!  bouquet  bouquet
КатеН, радвам се че бебоците са добре. Толкова ми е вълнуващо, имам още 2 приятелки, които ще раждат края на май, нач. на юни Hug Hug
Ади, дано да не се налага операция при Мария. Praynig Praynig
Мики, хайде бързо да се оправя Алекс Hug
Безмерна, МНОГО е рано за цветове. Това е толкова абстрактно понятие за нашите бебета. Сега е времето да опознават света около тях. Трупат речник, съставен предимно от съществителни имена, следвани от глаголи. По-нататък можем да ги учим да различават голямо от малко, много от малко и т.н.
Аз Катето я обличам сравнително леко. Къси чорапи, дънки/панталон, боди и тънка блузка и елек. Опитвам се да й слагам дънкова шапка, за да не й се нагрява главата, но няма сила, която да задържи шапка на главата на моето дете. В последните дни започнах да мажа Катето със слънцезащитен крем, че е със светла кожа. Вчера бяхме в Южния парк, пробвахме да я возим на влакче, но тя се страхува, та се наложи да я сваля на първото кръгче.
И накрая, момичета, помагайте, знам че много от вас ходят в Сандански. Дайте идеи за хубаво и не много скъпо място за нощуване там. Мислим да отидем там по празниците около 1 май.
Приятна вечер  Hug Hug

# 49
  • София
мерси за инфото, ще проверя там Simple Smile 

И ние отиваме на 29-ти на Аугуста  Grinning  Но ще останем само 1 нощ.

Дайте да го видя този хотел Praynig
Ние бяхме планирали тази седмица да отидем до Катериното ама нещо не стана. Там хубаво ли е как са хотелите newsm78

# 50
Зравейте  Hug
Проблемните 2 зъба още ги няма  Tired та си продължаваме с течащия нос и лигите и това е положението.
Днес бяхме в Южния парк и учудващо не срещнахме никой  познат  Rolling Eyes това не ми се беше случвало никога.
А вчера бяхме в един друг парк и как съм се смяла на Алекс , защото имаше такова надуваемо като замък за скачане и това дете като го видя направому светнаха очите и отива милия с бърза крачка там ,но тъй като неможе сам да се качи застава до него подпира си ръцете и започва да си скача на земята само пипнат за замъка и на всичкото отгоре беше толкова доволен  Joy голям кеф му се видя. Аз мислех да го кача защото нямаше много деца ,но бързахме да си тръгваме да вземеме Мони от градина ,но днес мисля да го заведа пак да си поскача детето  Crazy
Безмерна и аз като другите да кажа ,че за цветовете е много,много рано а колко е кошмарно ученето им немога да ти опиша тя Симона скоро вече започна да не ги бърка а е почти на 6 години и като сме почнали когато беше горе долу на 3 едно умопобъркващо повтаряне  ooooh! ужас направо. Аз даже бях решила ,че нещо не е в ред детето ,защото вече си бяхме сменили речника от зор и в нас се говореше така ,, къде е зелената чаша,, или ,, подай ми жълтата кърпа,, и непрекъснато всичко за което говориме се казваше по цвят. Може да има и по бързо схващащи деца ,но тя определено не беше от тях и то само за цветовете иначе други неща като цифри и букви например няма проблем веднъж и го показвам и го знае ама с цветовете бешеееее ужас.

# 51
Привет на всички !

Времето е хубаво и ние с Бобо не се задържаме връщи освен за спането следобед. За обличането - пада голямо чудене все още немога да се настроя на лятна вълна  и аз и децата. Първо слагам  боди с дълъг ръкав, тънка блузка, суичър  и елече, което се сваля и допълнително яке в чантата, защото вечер става студено. В процес на  търсене на шапка ( от магазина)сме и то безуспешно вече загубих няколко и търся нови за губене  Joy Joy
На Бобо нослето се обели три пъти дори след като е намазан с  крем против слънце от мин.лято-Дайлонг. С една дума не съм доволна от кремовете ( виши , чико, делиал , нивея) за тази цел и искам сега  да купя  наистина ефикасен, но кой да е той newsm78.
ЕкатеринаМ ,С-мира има ли места още в хотела в Хисаря? Трабва да организирам и аз едно ходене до там обаче се помотавам  SadДруго си е да отидеш на готово hahaha
Нещо наистина неработи снимка .вг щях да пусна снимка от великден  на мойто агнешко в най-голямото  гюведже Blush
 Сега Бобо извънредно спи и затова успях да напиша нешо и дано пък да се прочете ..

# 52
Калинчеее нищо не разбрах по потник ли е детето с яке без ръкав или...

eee Kateee... че съм куку е вярно, ама чак колкото на Гер4о педито несъм Simple Smile Simple Smile Simple Smile
да не вземеш мишето като не слуша да го плашиш с мен: "ще те дам на Леля ти Калина..."

Върху потника има блузка, ако е топло само така, ако не, с елече.

ама като чета за 3 мин и бързам, така се получава Simple Smile

весел уикенд на всички.

# 53
Здравейте, мами  Hug

Аз бях забравила да си платя нета и ми го бяха кръцнали  Mr. Green

КатеМ, аз тогава исках да те поразпитам по-подробно какво ти каза зъболекарката за почистването на зъбките? Колко често се прави, с какво последно - четка или марля, каква паста да взема и т.н.  Grinning Че трябва и ние да започваме да си мием зъбите  Grinning

Аз обличам Маги, както обличам мене си  Grinning Няма проблеми

В момента бабата учи Маги и понеже не съм я виждала от 2 седмици, не знам точно какво правят. Но вече цвили, като кон по цял ден  Laughing Но нещо няма желание да повтаря звуците и думи. Предпочита да повтаря движения  Rolling Eyes Вече се "реши" с четката много усърдно, "говори" по телефона и GSM, ползва дистанционното. Миналата седмица беше обула маратонките на леля си и се мъчеше да ходи  hahaha Сега се опитва да обуе всяка обувка, която докопа /на големите естествено, нейните не ги търси  Laughing/ Помага ми, когато я обличам и събличам, като си дърпа блузата през главата или си опъва ръцете за ръкавите. Прави някакви опити да се храни, но не знам защо си е харесала вилицата  Rolling Eyes Мен много ме е страх да й я оставям в ръката, но тя си я дърпа и се опитва да боцка с нея и да яде. А лъжицата я координира доста по-неловко  Rolling Eyes Книжките също не са й интересни. Показвам й разни картинки, а тя ги гледа безучастно и тръгва да ръфа книгата. Но, като й покажа куче или коте навън се радва и гледа ту мен, /повтаряща съответната твар/, ту него  Grinning Голям кеф е. Аз за това нямам много материали за учене. Явно трябва да си събера цяла зоологичеста градина, за да учим животните Grinning

Аз в момента мажа Маги с някакво хидратиращо кремче, защото бузите й са ужасно сухи. Определено вече си имаме тен. Но много й се изсушава кожата от слънцето. Ще й купя и тази година крема на Нивеа за слънце. Миналата свърши добра работа.

Хайде стига толкова, че стана дълго  Hug Слънчев ден на всички   bouquet

# 54
Ето малко снимки от нас, на който му се гледат
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=123342&view=1&photo=1

Има малко снимки от общия РД

# 55
Привет!
По цял ден сме навън и хич не ми остава време да ви чета.
Иначе ние сме добре. Вики умира да играе в пясъчника, а аз хич не съм очарована от това. Проходи на рождение си ден, на Великден и направихме прощъпулник. Хвана мишката на компютъра и парите. В къщи ходи само в хола където е килима, навсякъде другаде или лази или идва до мен да ме хване и аз да я "водя". Навън същата работа - държи ме за едно пръсче и не ме пуска. Ако аз я пусна случайно и е забравила - тича и прави едни завои  ooooh! и ако не я хвана ще обели нос.
Имаме си 10 зъба. Всичките резци и 2 кътника отгоре. Чакаме 2 кътника отдолу, но само я тормозят и не пробиват.
За дрехите- аз я обличам с боди потник, памучна блузка с дълъг ръкав, чорапки, панталонче или дънки, тънко якенце или жилетка. Шапките си ги сваля, но иначе ходим с дънкови в момента. Като сме на слънце свалям якето.

Това от нас, като имам време ще ви изчета и пак ще пиша Hug Heart Eyes

# 56
Веси, всеки път не мога да повярвам колко русо-синеока е Маги.

преди 2 дни купихме четка за зъби, детска паста Астера (това препоръчаха в аптеката за най-популярно) и една гъба за тяло. (до сега ги избягвах, че нали събират разни бацилобуби).

Четката беше голям хит от самото начало, само че за зъбите на Калоян, а на мама. Беше решил, че ТРЯБВА да ми измие зъбите, и това е!
в банята си измих театрално с мойта четка под близка инспекция, и отказах да му я дам да я види (мойта четка). Ресултатът беше мигновен. Дадох му неговата си четка и започна сам да се мие. 10 мин.... добре, че беше и новата гъба, че успях да прибера четката...

пастата я пробвах, много добре мие. (астера ягодка)

# 57
Здравейте! Ние днс цял ден сме навън. Сутринта уж излязохме, за да спи малкия дзвер, ама имаше много интересни неща, по-итересни от спането  Grinning За сметка на това следобяд е спала от 13 до 16ч, после яде и пак навън Wink

Обличам я с боди с къс ръкав/потник + памучна блузка с дълъг ръкав и яке. Като сме на слънце, свалям якето. Отдолу е с 3/4 чорапи и джинси или панталонче. Шапките не ги търпи на главата си. Иначе аз й слагам една с козирка, ама тя я маха и я хвърля.  Laughing

Като види напоследък кучета навън и не мога да я удържа  Shocked Гледачката казва същото. Тича след тях и ръмжи  Mr. Green Ужас някакъв  Joy

Като ви чета, май е време и аз да купувам истинска четка за зъби. Ние още сме със силиконовия накрайник, който се продава с пастата Ненедент  Embarassed

# 58
Веси, всеки път не мога да повярвам колко русо-синеока е Маги.

Да ти кажа и аз още не мога да повярвам  Mr. Green  Laughing Понякога я гледам и чак не ми се вярва, че е моя щерка  hahaha Все се надявах да хване нещо светло от татко си, но не вярвах, че ще е в такава степен  Laughing

# 59
Здравейте и от мен!  Hug Аз днес пак се шматках слетобеда с една приятелка по магазините  Mr. Green през почивните дни гледам да разпределя децата и да си открадна време само за себе си!  Wink miki,и ние почти всеки ден се забавляваме на един надуваем замък в Борисовата! Петя си играе вътре,а Юджи подскача отвън и се радва на големите деца.. Joy  Весе,много е сладка Маги  Laughing и наистина каква е русичка. Иначе Юджи е вече почти с 12 зъбчета,май сравнително леко му избиха кътниците! Laughing  Целувки  Heart Eyes и Лека вечер! Hug

Общи условия

Активация на акаунт