Отслабване

• 593
  • 6
  •   1
Отговори
Здравейте забелязвам от 2 месеца ,че съм свалила килограми без да правя някаква диета или ограничение поне кантара така показва🙂по дрехи не виждам някаква голяма промяна .Преди месец имах малко стресова ситуация дали от това.В менопауза съм но не мисля ,че е от това по скоро щяха да са нагоре.Миналата година имах период пак така надолу после си бях качила  килограми колкото съм по принцип.

# 1
  • София
Изследване за хормони на щитовидната жлеза.

# 2
Колко килограма си свалила?
Иначе е нормално през лятото да се свалят килограми, които после се наваксват, за съжаление. Simple Smile

# 3
Колко килограма си свалила?
Иначе е нормално през лятото да се свалят килограми, които после се наваксват, за съжаление. Simple Smile
3;4 кг.съм свалила не е кой знае .Случвало ми се е ама сега малко се притесних незнам защо.Миналатагодина пролетта свалих лятото леко качих зимата качих още килограм ,два и сега пак на долу от 49 сега съм 46; 46.5

# 4
Е, ако си с поднормено тегло, наистина може да е проблем. Провери си щитовидната непременно.
Но пак зависи какви са ти двигателният и хранителният режим.

# 5
Е, ако си с поднормено тегло, наистина може да е проблем. Провери си щитовидната непременно.
Но пак зависи какви са ти двигателният и хранителният режим.
Храня се по един и същ начин не бих казала ,че ям много.Движение има доста почти не се спирам и сега сезона е такъв ,че в къщи също доста работа по двора.Щитовидна жлеза всичко е в норма май месец ходих по друг повод.Аз по принцип от 20 години не съм надвишавала 49 кг.Обикновенно съм около 47 и 48

# 6
Много зависи и калорийността на продуктите, с които се храните. Ако купувате едни и същи марки млека, сирена, месо например е добре да се замислите, но ако варират и не следите всичко изкъсо, може да се случи и отслабване. Може да са течности. Нищо не може да се каже. Пуснете изследвания за ваше спокойствие

Общи условия

Активация на акаунт