Препоръчано и изпробвано от dm ТЕМА 30

• 48 018
  • 742
  •   1
Отговори
# 585
И аз харесвам жълтото Коколино, от няколко месеца пера с него, а дълго време го подминавах.
Няма го в ДМ, а в Кауфланд вчера го видях на скандална цена. 😬 Не знам защо в толкова малко магазини го предлагат, последния път го взех от CBA.

# 586
Коя е тази синя Семана и жълто Коколино?
Трябва ми и на мен силно ароматен омекотител, който да издържа доста време за неща, които се ползват рядко или сезонни.

# 587
Това е жълтото Коколино, от което съм доволна:
https://share.google/Gda0dLKd6pPGhmMTR

# 588
И аз ползвам същото. Обикновено слагам по половин капачка и пак мирише сравнително силно.

# 589
От омекотителите харесвам този:
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/tesori-d-oriente-omekotitel-za-p … teilen.laufend%29
Взех го с талона, който имаше скоро в приложението.

# 590
Тази е синята Семана

# 591
Преди, когато ползвах омекотители Сано Максима, Семана и Ленор ми бяха фаворити и купувах само тях.

Особено Сано имат два с едни цветя отпред в опаковки по 2л. Много ги купувах.

Най-силно ароматната комбинация за син Ленор, перли син Ленор - в пералнята + син Ленор кърпички за сушилня в сушилнята. Просто аромата беше страшен. 😄

# 592
Какви са тези кърпички за сушилня? Самите те са с аромат ли?
Сега съм пленена от аромата на гръцки остров на Ленор. Не мога да му се наситя. Както каза Мария, че йнсе стои на терасата, аз ги вадя от сушилнята и ми идва да легна в тях 🤣

# 593
Белият Сано Максима (бяла орхидея на син фон) ми беше любим омекотител дълги години, но последно като купувах, изобщо не беше толкова траен ароматът.

Синята Семана и аз много я харесвам, но с нея пък паднах сама в капана си. За пръв път я усетих от съседското пране, попитах какво ползват, но като започнах да пера с нея, ароматът ми извиква мисли за съседката, която е много неприятна жена. 🥲

Основно използвам сините перли на Ленор, много са трайни и ароматът след пране ми допада.

# 594
# 595
  • София
Кърпички за сушилня ползвам на dm техните, с цел да премахнат един кофти аромат на влага понякога се получаваше.

# 596
Аз препоръчвам и тези перли на Фейри. Редувам ги със сините на Ленор. Фейри ухае божествено!(има ги и в син вариант но моите са с лилаво)

Последна редакция: вт, 07 окт 2025, 11:40 от CoCoMilk

# 597
Уау! Някак си никога не бях обръщала внимание, че има и Fairy перли. Моите точно свършват, задължително ще ги пробвам

# 598
  • Mostly in my mind
и аз не знаех. те не са ли само за аромат, като тези на Ленор

# 599
Аз препоръчвам и тези перли на Фейри. Редувам ги със сините на Ленор. Фейри ухае божествено!(има ги и в син вариант но моите са с лилаво)

От къде ги купувате? Не ги намирам в приложението ДМ

Общи условия

Активация на акаунт