Препоръчано и изпробвано от dm ТЕМА 30

• 47 995
  • 742
  •   1
Отговори
# 630
Талоните са за Нивеа.  2 бр. Грижа за лице.

# 631
Бегло скролнах, но не са ли еднакви продуктите включени в двата талона? А %намаление е различен

# 632
35% е за два или повече броя.

# 633
Само два талона за Нивея ли даде?
Забравих за лайфа, но аз и без друго не ползвам марката.

# 634
Аз два пъти съм душила на Сано Максима омекотители и един не съм си харесвала. Последно мислих да взема силно хваления бебешки, но и той не ми допадна като го потуших. Някой път ще грабна някой за проба без да ги избирам.
Последно случайно взех едно Бинго от Кауфланд и взе че много ми хареса. По някои материи се задържа доста аромата

# 635
Каква е разликата между омекотител и перли? Само първото съм ползвала. Отделно ли се слагат или заедон в едно пране?
Перлите поставям директно в барабана самостоятелно без допълнително да добавям омекотител.
Заедно с прахта за пране?

# 636
Само два талона за Нивея ли даде?
Забравих за лайфа, но аз и без друго не ползвам марката.

Да, само това. И участие в томбола за 10 бр нещо си на Нивеа - не запомних 😂

# 637
  • София
Каква е разликата между омекотител и перли? Само първото съм ползвала. Отделно ли се слагат или заедон в едно пране?
Перлите поставям директно в барабана самостоятелно без допълнително да добавям омекотител.
Заедно с прахта за пране?
Прахта поставям в отделението за прах,перлите в барабана.

# 638
  • 1st floor
А как се дозират тези перли? На опаковката не пише за колко пранета са и не мога да преценя малка или голяма да взема.

# 639
  • Mostly in my mind
Вземете си малка,да видите дали ще ви допаднат. Аз дозирам така - половин пералнята (4,5кг) 1/3 капачка, на пълна пералня от 8,9кг слагам 1/2 капачка.

# 640
  • София
На пълна пералня (7 кг.) добавям половин капачка.

# 641
  • София
Здравейте,

ако някой от Вас е купувал минали години коледен календар с козметика от dm,

останали ли сте доволни?
Аз си взех и повечето ги използвах. Не са нещо уау, ама детска радост - всеки ден по нещо дребно. Laughing Някои от шишенцата ги ползвам за козметика за из път, че са по 10-20мл и са идеални за пътуване със самолет, където и 50мл мицеларна вода, например, ми е много за 2 дни.

# 642
Аз украсявам банята с тях, подреждам си ги по цветове Joy
Тубичките на лосионите за тяло, които позволяват презареждане, ги пълня от голяма опаковка и си ги нося в чантата.

# 643
Нови талони защо няма?

# 644
Тази пяна някой ползвал ли я е? Измива ли добре грим?

Общи условия

Активация на акаунт