Препоръчано и изпробвано от dm ТЕМА 30

• 48 179
  • 742
  •   1
Отговори
# 390
Мерси. Имам деликатно пране и аз. Никога не съм я ползвала тази програма.
Лимитираният прах много хубаво мирише. Heart

За пердета я ползвам.

Да дам отзив за голямата кутия прах, 80 пранета,  на Денк мит. Чак сега му дойде реда, отдавна е купен.
Хубаво изпира, но хавлиите не са така меки, като с Лидълския Формил.

# 391
  • Mostly in my mind
Точно този, да. За бяло. На жасмин е ароматът. Но ще си взема още един, за да мога да използвам кутията и за цветен.

# 392
CoCoMilk, пробвай този коректор. Последните две години съм с него, не го сменям.

Никога не бях купувала гел за пране от lidl. Взех за проба концентрат на формил за цветно и много ми хареса.

# 393
Аз от прах Формил съм много доволна.
Течен ползвам на Шанти клер, много съм доволна.

# 394
Много е хубава показаната кутийка за под очите, аз също от тук научих за нея и много ми хареса. Но това не е точно коректор по принцип, иначе много хубаво озарява наистина. Аз си ходя само с него но нося очила и при мен се получава добре. Ако директно се вижда, няма как да докара цвят на кожа. Уточнявам че в ежедневието си не ходя с "пълен" грим и затова ми трябва нещо което да се слива дори и като е сложено само то.

# 395
Момичета, скоро да сте виждали ексфолиращите чорапи на виктория бюти с охлюв? Имах 2 чифта, които използвах сега през лятото. Но от месец поне, не ги откривам в ДМ,  в сайта на Лили проверих, но и там не ги откривам.  Виждали ли сте ги някъде скоро?

# 396
Въпросния коректор на Катрис наистина озарязява, но е  доста мазен.

# 397
Мазен си е, но то това нещо не е коректор и не се маже на плътен слой а се потупва съвсем малко колкото да озари там и да не изглежда като сянка. Ако се сложи повече, почва и да се събира вече, че и доста видимо понеже стават светли линийки.

# 398
Като чета този няма да е за мен, днес взех Fit me  утре ще го пробвам. Благодаря Ви!

# 399
Пиши как е като го пробваш. Аз хем нжся минимално грим, хим вке се озъртам да не би пък да има нещо "вълшебно" точно за там Grinning
Че всички знаем колко увяхнал вид придават тъмните кръгове, както и колко са трудни за прикриване...

# 400
Ще пиша. Добре, че е темата да взимам инфо за конкретни продукти защото този в кутийката го бях заглеждала няколко пъти но все не му идваше ред а сега като прочетох коментарите ви и не е това което търся. 💐

# 401
Много го препоръчвам този лак!! Издържа 1 седмица без да мръдне. Понеже не слагам гел лак, исках някой обикновен. Този се оказа много хубав цвят и траен.

# 402
Следващия лайф, 08.10

# 403
Талонът от лайфа сигурно ще е за 5% отстъпка.. много се излагат напоследък.

# 404
  • на последния етаж
Хубаво изпира, но хавлиите не са така меки, като с Лидълския Формил.
Може ли снимка на този Фирмил, че така и не намерих прах, който да прави хавлиите меки?

Общи условия

Активация на акаунт