Препоръчано и изпробвано от dm ТЕМА 30

• 48 156
  • 742
  •   1
Отговори
# 450
Здравейте.
Взех си това веро и сега разбрах, че е концентрат, разрежда се 3мл на 5л вода...
Вие така ли го ползвате?

# 451
  • Пловдив
Да разреждаш...? Сигурна ли си?

# 452
Да, на етикета пише, че се разрежда.
Аз така си мия с него, не го разреждам.

# 453
  • София
Моля, препоръчайте ми шампоан за бързо омазняваща се коса при тинейджърка.

Шампоан за честа употреба или шампоан за обем.

# 454
  • София
Аз също не разреждам верото.

# 455
И аз ползвам това веро от години и не го разреждам. Даже не съм и прочела че трябвало да се разрежда.

# 456
Моля, препоръчайте ми шампоан за бързо омазняваща се коса при тинейджърка.
Има го в магазини Зоя

# 457
Ако ще миеш в примерно напълнена мивка с разтворен препарат, разбирам такова разреждане. Ако миеш както повечето правим, не се сещам в токава концентрация какво ще свърши.

# 458
Точно за това зададох въпроса си.
Защото и на мен ми изглежда невъзможно да измиеш някакъв съд с така разтворен препарат.
А и аз имам три бутилки... Ще оставя в наследство и за внуците , ако зареждам по етикет.Grinning

# 459
Изобщо не съм доволна от този ароматизатор за тоалетна, постоянно изтича от него.

Има ли доволни от този прах? Трябва ми за цветно, досега само течни използвам и искам да редувам с прах.

И малко спам, но преди няколко дни си купих спирала на Максфактор, от която съм супер доволна. Днес имах път през Лили и се шокирах, че цената ѝ там е (в ДМ е 14лв.)
Скрит текст:

# 460
Каква е четката ѝ?

# 461
  • оттам, откъдето започва България
Аз пък инцидентно (покрай талона за отстъпка продукти на ДМ) реших да сменя спиралата на GOLDEN ROSE и се харесахме с тази Спирала за мигли JUST Extreme Volume – Nr. 170/003, 12 ml.    https://www.dm-drogeriemarkt.bg/s-he-colour-style-s … html   

# 462
# 463
Хубава е прахта, аз съм доволна. И точно тази лимитирана серия мерише много хубаво.

Има ли доволни от този прах? Трябва ми за цветно, досега само течни използвам и искам да редувам с прах.

# 464
За цветно минах на Персил прах и съм много доволна. Преди това лилавия denkmit ползвах години, но нещо взеха да миришат лошо дрехите и го смених. С други прахове нямам този проблем (пошзвам denmkit за бяло и ултра сензитив също).

Общи условия

Активация на акаунт