Препоръчано и изпробвано от dm ТЕМА 30

• 48 154
  • 742
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Аз минавам да похваля новата (или поне за мен) серия на Tessori

Много, много хубав аромат.

# 466
За цветно минах на Персил прах и съм много доволна. Преди това лилавия denkmit ползвах години, но нещо взеха да миришат лошо дрехите и го смених. С други прахове нямам този проблем (пошзвам denmkit за бяло и ултра сензитив също).
И аз съм недоволна от последната кутия на лилавия прах Денкмит. Дрехите след изпиране не ухаеха на чисто, реших, че вероятно има проблем с пералнята, но когато смених препарата, проблемът не разрешен.юКупих си лимитирания прах за цветно, но все още не съм го ползвала.

# 467
Ако говорите за голямата кутия Денк мит, 80 пранета, моите дрехи миришат на чисто.

# 468
И аз ползвам голямата лилава кутия и съм доволна.

# 469
Не, за този:

# 470
  • Mostly in my mind
Този е същият като големия,който се коментира. Simple Smile
И моите дрехи миришат по-странно с него, отколкото с тези за бяло. Аз си го обяснявам и с това,че с този за бяло пера на 60 градуса. Не знам има ли връзка...

# 471
  • София
Имам цяла кутия с този прах, ужасен е. Мирише много странно🤮

# 472
След много хвалебствия в темата за прахове , поръчах смело 3 опаковки!!!! ( От малките пликове)
Заради него поръчах перлите , който показах преди, дано с тях успея да го изхабя.
Май щеше да ми излезе по- евтино да го изхвърля.
Няма такава смрад.
За бяло съм доволна.

# 473
Аз само прах не съм купувала на ДМ-ската марка и явно не съм сгрешила. Все Персил за 100 пранета дебна, последно взех Даш пак за 100 пранета за 33 лв. Дрехите ухаят добре и след двата, омекотител не използвам.

# 474
  • Mostly in my mind
Аз дълги години само Ариел пък ползвах и ми втръсна страшно много. Затова реших да разнообразя.

# 475
Някой пробвал ли е това чудо? Много интересно ми стана.

С предишната пералня имах проблем, майсторът, който дойде да я поправя ме попита дали не съм прала случайно с прах Ариел (точно с такъв бях) посъветва ме да спра да го използвам, защото правел много пяна и когато се вдигне нивото, някакъв датчик не отчита, че е достатъчно пълна с вода и продължава да пълни до безкрай JoyJoy
Доста нелогично ми прозвуча, но спрях.
Сега нова купихме Бош, монтираха я ми казаха да не пера с прах Ариел. Не съм чула оплаквания от никого по този въпрос.

Ще взема Персил за всеки случай.

# 476
Аз пера само с Ариел. Той ми е за цветно, бяло и черно (тоест 1 прах и два течни), не съм имала проблем, но аз слагам малко. Не знам вие колко слагате, но аз съм си оставила една малка капачка от сироп и толкова слагам на едно пране. С течния също. Перли на Ариел използвам за омекотител, трайна са и миришат чудесно. Като цяло си намерих формулата и за сега няма да я сменям. Само се замислям за прахът за пране в ДМ за бяло. По скоро като да го смесвам с този на Ариел + избелваща та добавка. Искам цялото ми пране да си остава снежно бяло.

# 477
  • пустинята Гоби
Аз пера с Денкмит от години, включително и с показания прах и дрехите ми никога не са мирисали на лошо. Не понасям много ароматни прахове и омекотители. Сега си взех лимитирания пакет с капсули за цветно пране и току що го пробвах, всичко е точно - свежо и не дразнещо ароматно.

Другият нов продукт, който опитах е чаят с червени боровинки - свеж и много приятен, с лек кисел вкус.
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 02 окт 2025, 14:12 от 🌹 Mimi Rose 🌹

# 478
Аз меря с капачката от прахта за пране.

# 479
Аз пера с Денкмит от години, включително и с показания прах и дрехите ми никога не са мирисали на лошо.

До колкото разбрах е някаква кофти партида.

Общи условия

Активация на акаунт