Препоръчано и изпробвано от dm ТЕМА 30

• 48 150
  • 742
  •   1
Отговори
# 480
  • Deutschland
Искам да благодаря за препоръката за този препарат от ДМ, ще сложа линк. Премахна петна от кръв (пресни), маратонките светнаха направо, килима търках защото децата бяха рисували с маркер. Справи се отлично. Довечера ще го тествам и на един елек, който има незнайно от какво петно на джоба. Благодаря.

https://www.dm.de/denkmit-gallseife-mit-softbuerste-p4066447790030.html

# 481
  • пустинята Гоби
Има нови талони в апп-а. Общо взето нищо интересно, но вероятно все някой ще ползвам.

- Либрес 10%
- Избрани део продукти 35%
- Курапрокс 10%
- Алвина - 10%
- Саяс - 10% . Не знам дали е нов този талон, че преди имаше пак нещо на марката.

# 482
Аз мисля за 1 дезодорант тезори, но се чудя има ли такъв който не оставя следи?

# 483
Аз меря с капачката от прахта за пране.
Каква е тази капачка от прахта за пране? Не   разбирам.
Lale-Lili "една малка капачка от сироп и толкова слагам на едно пране"- бихте ли споделили кой е този сок, да го взема и да слагам прах с тази капачка? Благодаря. Слагате по 1 капачка независимо дали е 3-4-5 и т.н. кг пране?
Все не мога да дозирам този прах Ariel. Гледам колко пяна се образува. Поне 2-3 пръстта на нивото на стъклото-люка. Не знам как да го обясня. Но дано сте разбрали. Тази сутрин ми се стори много малко прах по пяната вътре и добавих още прах-попих чекмеджето, което се слага прах, изспих още малко с вода и после две чаши 200 мл топла вода налях. Ужас. Протече вода отдолу под чекмеджето, като махнах чекмеджето вътре в гнездото имаше остатъци от праха. Почистих там и измих чекмеджето. Казах си, че повече прах и гел няма да прибавям. Колкото съм сложила, толкова. И отгоре на това пък стана доста пяна и пуснах допълнително изплакване в края на целия процес на пране.

Последна редакция: чт, 02 окт 2025, 15:50 от Анонимен_7

# 484
Тази.
Скрит текст:

# 485
И тези талони не ми харесват, но пък миналата седмица ми даде нови от БейбиБонуса, от които пък ще ползвам само 1. Остават ми 32 лв до 8-но ниво, та ще си направя едно хубаво зареждане с този талон като го взема. 15% на цялата поръчка до 200 лв.

# 486
Аз сега имам талона за -20% на един продукт и не знам за какво да го ползвам. 😃

Иначе от юни месец не съм получавала талони от babybonus. Сега, в края на месеца, малката има рожден ден, та сигурно тогава ще ме огрее. Две седмици след нея пък аз имам рожден ден, ще се видя в талони.
Малко съм разочарована от бейбибонуса, уж щяха да се получават "атрактивни талони редовно" (цитирано дословно), пък вече четвърти месец нищо. Толкова пък да няма какво да предложат за почти едногодишно, хайде...

# 487
Аз прах за пране дозирам както пише на опаковката, според килограми, твърдост на водата и замърсеност на дрехите. Използвам Персил за цветно, Ариел за бяло, течен само за шушляци и вълна.

Последна редакция: чт, 02 окт 2025, 22:00 от LieToMe

# 488
Аз талоните за 20% ги ползвам за възможно най-скъпото нещо, което възнамерявам да купя. Последния път взех травъл сета на Balsan. Не е кой знае колко скъп (около 25 лв), но пък масово купувам хранителни неща, които са по 3/5/8 лв и не върви да го изхарча за овесено мляко или сухари за детето. Иначе и аз около 3 месеца нямах нови талони в БейбиБонуса, което е много тъпо 😂 Главно се радвам на талон за ДМ марки, който пък поне пускат периодично.

# 489
Аз прах за прани дозирам както пише на опаковката, според килограми, твърдост на водата и замърсеност на дрехите. Използвам Персил за цветно, Ариел за бяло, течен само за шушляци и вълна.
И като спазвате дозировката според посочените ви фактори, образува ли се задоволителна за вас пяна?

# 490
Пера предимно с Ариел, харесва ми как изпира.
За бяло по препоръки от тук и аз взех ДМ-ския. С него пера белите униформи за училище на децата, бели тениски и блузи. Доволна съм- не посивяват и не пожълтяват. Слагам и кърпичка за бяло пране.
От много време не съм взимала персил. Ако има на добра цена- ще се възползвам.

# 491
Аз спазвам дозировката на препарата, независимо какъв е той. За бяло прахът на denkmit ми харесва повече от Ariel. Пере безотказно.
Много символични тези 10%, преди купувах и неща, които не ми трябваха, сега бе си струва да се разкарваш за такава сума... Не знам колко ще "спестят/спечелят"  dm с тези скромни талони.

# 492
  • Mostly in my mind
Кой на Персил ползвате? Сухия ли?

# 493
Аз този ползвам

# 494
Аз от години ползвам само течни. Преди ползвах един My forest на прах, който ми беше любим, но откакто го няма само течен.

Общи условия

Активация на акаунт