Препоръчано и изпробвано от dm ТЕМА 30

• 48 113
  • 742
  •   1
Отговори
# 495
Препоръчайте перли за пералня?

# 496
Аз харесвам сините и лилавите на Ленор. Слагам само на чаршафите и хавлиите. Много хубаво ухаят! 💗

# 497
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
И аз ползвам течни и капсули, но като ви чета ме загони параноята и ще минавам на Тео бебе прах.

# 498
Аз пера дрехите на бебето с Тео бебе течен, някой мами не са доволни, но на мен ми харесва и как пере и аромата му.

# 499
Аз наскоро направих контактен дерматит,както изглежда от прах и дезодорант.
За бебета е добре да се пере на високи градуси и задължително с допълнително изплакване , както и без омекотител.
А за течните и капсулите е коментирано многократно ,че са кофти за пералнята машина ,ако се пере само с тях.

# 500
Да, не е добре само с течен.

# 501
Аз бялото го пера с Ариел на прах, цветното напоследък все с Персил течен, макар, че последния път си взех Ариел и съм доволна и от двете. И прах купувам, каквото ми изпадне на промоция общо взето. За цветното не съм особено придирчива.

Малкото и аз го пера с Тео бебе, и омекотителя ползвам, но тя няма чувствителна кожа и е ок, дори с омекотител. Цялата къща после мирише разкошно. 😍
Макар, че и с Персил сенситив съм я прала и пак бях доволна.

# 502
Никога не съм обръщала внимание има ли пяна или не и колко точно е. Като пера следващия път ще обърна внимание.
Никога не са ми излизали неизпрани дрехи или проблем да имам. Пера с въпросните два праха за пране от над 8 години и не сменям с нищо. Единствено течния за вълна сменям, но той толкова рядко се ползва.

# 503
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Пропуснала съм го това многократно коментиране явно, веднага преставам, че от една година пера в комбинация капсули с течен и омекотител. Ето затова е полезен форума.

# 504
А,това е в темата за перилните препарати.
Извинявам се.

Все пак - всеки преценя как да пере.
Тук просто споделяме инфо Simple Smile

# 505
Моята пералня е на 4 години и не знае що е то сух прах за пране. Иначе внимавам колко сипвам в капачката, щото рядко пускам пълна пералня.

# 506
  • пустинята Гоби
И тук сме коментирали за праха и пералнята, аз не чета темата за препаратите и това го знам от тази тема.

# 507
Аз пък слагам течен на око - кото доди 🫣😂 И пера с гел, от както съм самостоятелна и живея сама 😆

# 508
"Сух" прах? Grinning
Че течен прах има ли?

# 509
Аз минавам само да се похваля, че спечелих комплект Балеа по случай 30 годишнината 🥳🥳🥳

Общи условия

Активация на акаунт