Препоръчано и изпробвано от dm ТЕМА 30

• 48 111
  • 742
  •   1
Отговори
# 510
Анонимен_7 моята капачка е от сиропите с бъз Sambucus. Зимата ги взимам за имунитет и си оставих една капачка за дозиране. Аз също имах проблем колко да слагам. Те 100 пъти промениха концентрацията на праховете и човек се бърка лесно. В момента съм си взела един огромен професионален прах за цветно пране на Ариел от Емаг и ще пера с него сигурно следващите 3 години. Но съм доволна, защото си намерих дозата и прахът пере добре, така че поне това не го мисля. За бяло смятам да пробвам ДМ ския, защото Ариела за бяло ми е на свършване. Наистина искам дрехите ми да са снежно бели. Писна ми от замазани червеникави нюанси.
По назад пишете за кърпички за бяло пране. Това помага ли за да се запази белия цвят искрящ? Никога не съм ползвала такива кърпички.

Последна редакция: пт, 03 окт 2025, 07:25 от Lale_Lili

# 511
Аз слагам перилния препарат директно в барабана, независимо прах или течен.

Прахта на ДМ за бяло пране задължително я пробвайте. От около година и половина съм я открила и не я заменям за друга. С нея бялото е снежно.

Има ли такъв препарат или кърпички, които могат да "възвърнат" черния цвят?

# 512
  • Пловдив
Има ли хубав балсам за устни?

# 513
За зимата аз взимам на юсерин.

# 514
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/simple-solution-sprey-protiv-pet … p10279912195.html
Изключително съм доволна, който има проблеми с домашните любимци, препоръчвам.

# 515
Има ли такъв препарат или кърпички, които могат да "възвърнат" черния цвят?

Купувала съм от Джъмбо, боядиса ми краката.

# 516
Има ли хубав балсам за устни?
Аз през зимата винаги зареждам на Блистекс балсамите

# 517
Някой ползвал ли е тези пачове за очи? Или да препоръчате други?

# 518
Аз имам тези от втората снимка. Не съм впечатлена, даже някъде съм ги забутала, трябва да проверя да не са изсъхнали.

# 519
  • Пловдив
И аз имам вторите, харесват ми. Оставям ги до пълно изсъхване, не както пише до 15-20 мин.
 Хидратират добре.

# 520
Lale_lili, с тази цел са кърпичките за бяло пране. Но, аз чисто бяло пране не събирам и практически не ми вършат работа. За оцветени дрехи по-добре прахчетата на Денк мит, има ефект от тях за извличане на цвят.

# 521
DeVa, благодаря за съвета. Час по скоро ще купя от белия прах на ДМ в такъв случай. Аз събирам специално бяло, черно и цветно пране. Даже събирам и финни тъкани. Опитвам се наистина да пера разделно.
Кой кърпички за бяло пране са хубави?

# 522
  • София
Аз от почти 1 г. използвам вторите пачове. Харесвам ги много.

# 523
Аз харесвам пачовете (и шийт маските) на Герние.
Кърпички за пране ползвам на denmkit, но не ги щадя - и по 2, и по 3 слагам. Доволна съм, особвно предвид, че често пера на 60°. Сега имат лимитирана серия по 60 бр (обичайно са 50).

Балсам за устни препоръчвам горещо Nuxe Rêve de miel, в стъкленото бурканче. Страхотен е и супер икономичен, втора зима ще го ползвам, а не съм и до средата.

# 524
Аз харесвам пачовете (и шийт маските) на Герние.
Кърпички за пране ползвам на denmkit, но не ги щадя - и по 2, и по 3 слагам. Доволна съм, особвно предвид, че често пера на 60°. Сега имат лимитирана серия по 60 бр (обичайно са 50).

Балсам за устни препоръчвам горещо Nuxe Rêve de miel, в стъкленото бурканче. Страхотен е и супер икономичен, втора зима ще го ползвам, а не съм и до средата.
И предпазват ли тези цветоулавящи кърпички от боядисване, ако някоя дреха пуска боя? И аз пера всичко на 60 градуса. Така знам, че дрехите са добре изпрани и всякакви бактерии и вируси са избити.

Общи условия

Активация на акаунт