Бих искала да споделим опит и да има къде да отговорим на въпросите на бъдещи майки, които може би ще преминат през това.
През февруари 2024, в 36+1, ак. Стаменова ми направи успешно верзио. Бях опитала всичко от Spinning Babies без успех. 😂 В предварителен разговор ме разпита подробно за бременността и бебето, в деня на верзиото ми пуснаха кръвни, минах на ехограф и тонове.
Самото верзио отне няколко минути, в стаята бяха мъжът ми, ак. Стаменова и АГ, при всяка маневра ме гледаха на ехограф. Имаха родилна зала и екип в готовност за всеки случай.
След процедурата пак ми пуснаха тонове, на следващия ден отново трябваше да отида на избрано от мен място и да изпратя записа на ак. Стаменова.
Преживяването беше изключително вълнуващо, незабравимо, през цялото време чувствах спокойствие и знаех, че съм в сигурни ръце.
Родих в 40+1 естествено, без индукция.
Ще съм вечно благодарна на ак. Стаменова за това, че сбъдна мечтата ми да родя естествено. 💚
Информация за процедурата може да намерите тук: https://nadezhdahospital.com/novini/ak-stamenova-vanshno-verzio- … eche-edna-godina/