Детски площадки във Варна

• 16 149
  • 135
  •   1
Отговори
# 120
"Доня Туфиня" не става въпрос за предизборни истории- а за един проект на деца, които искат нещо да се промени и заради това се включват активно във всяка дейност. Дейността "Връчване на приз....." е свързана само и единствено с проекта и това, което децата са направили като проучване. И честно казано трябва да се похвалят техните усилия- но явно имаме различни виждания за нещата- но аз ще запазя добрия тон и нормалния език.Simple Smile

# 121
Доня, отскочи до "кметската" тема- http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=216856.0;topicseen , да видиш за какво става въпрос. Извинете за ОФФ-а. Хората си умират от кеф, заради еднотипните, опасни и разнебитени катерушки...Ей това не го разбирам!
Няма какво да разбираш, те са си написали  Tired ooooh!
Всеки народ заслужава управниците си.

# 122
"Доня Туфиня" не става въпрос за предизборни истории- а за един проект на деца, които искат нещо да се промени и заради това се включват активно във всяка дейност. Дейността "Връчване на приз....." е свързана само и единствено с проекта и това, което децата са направили като проучване. И честно казано трябва да се похвалят техните усилия- но явно имаме различни виждания за нещата- но аз ще запазя добрия тон и нормалния език.Simple Smile

kalina_nn поздравления за проекта и за усилията на децата вложени в проучването и изработването на макета! Само не можах да разбера защо децата ще връчват приз на някой районен кмет, а не обратното т.е кмета да връчи награди и дипломи на най-активните и заслужили деца? newsm78
Другото, което искам да попитам е планирате ли в крайна сметка да изградите "МЕЧТАНАТА" от децата площадка, ако е ДА - Къде? и ще бъде ли спазен стандарта EN117 ?

# 123
Благодаря! Надявам се да бъде реализиран и което зависи от мене ще бъде направено. И тези от участниците, които са най-активни в различните дейности- също ще бъдат отличени:) що се касае до EN117( изисква на всяка детска площадка да се извърши независима годишна инспекция-за тези, които не знаят) смятам, че ако се изгради мечтаната площадка- добре би било да се съблюдава и този стандарт. Но това не е в моите компетенции:)

# 124
  • Варна
Здравейте,
аз живея в горната част на Владиславово, където няма за съжаление нито една площадка като хората. Би било добре някой да помисли и за този "забравен от бога" район. Тук има много деца, но са принудени да играят с пръчки, камъчета или играчки от вкъщи пред блоковете си.
Ще искрено благодарна ако и тук се направи нещо по въпроса.

# 125
Здравейте!
Търся информация за детска площадка във Варна, която има нужда от ремонтиране или освежаване. Служителите на една банка в града искат да доброволстват - боядисват, чистят, ремонтират (или закупят) нови съоръжения. Моля дайте ми идеи. Благодаря!   

# 126
Здравейте!
Търся информация за детска площадка във Варна, която има нужда от ремонтиране или освежаване. Служителите на една банка в града искат да доброволстват - боядисват, чистят, ремонтират (или закупят) нови съоръжения. Моля дайте ми идеи. Благодаря!   
Знам една мизерна във Възраждане, близо до Кауфланд. Утре ще ти дам адреса и малко снимки може да направя.

# 127
  • Варна
И аз мога да ти пратя снимки /ако искаш пиши на лични/ от Владиславово, знам поне две - под 407 бл. и 405 бл.

# 128
Здравейте! Една много хубава новина- проектът на детска площадка, който децата създадоха ще бъде реализиран в реални параметри в парк "Младост" и ще бъде първата показна площадка в страната, съобразена с европейските стандарти за безопасност и игрова стойност:)

# 129
Здравейте! Една много хубава новина- проектът на детска площадка, който децата създадоха ще бъде реализиран в реални параметри в парк "Младост" и ще бъде първата показна площадка в страната, съобразена с европейските стандарти за безопасност и игрова стойност:)
Чудесно! Къде по-точно в Младост ще бъде?

# 130
  • Варна
Поздравления, Калина   bouquet! Радвам се, че проектът ще види бял свят. Парк Младост да не е зад мебелната палата? Ако е така, много хубаво. Ще е близо до градината на дъщеря ми.   Wink Дано само не завърши като всяка друга площадка в България. Май ще трябва денонощна охрана  Sad.

# 131
Поздравления и от мен!
В нашия район беше изградено ново игрище за по-големи деца - между блоковете. За футбол и баскетбол, оградено с мрежа за по-голяма безопасност на децата. Дори да е предизборно - мен ме радва.

# 132
  • Варна
Поздравления и от мен!
В нашия район беше изградено ново игрище за по-големи деца - между блоковете. За футбол и баскетбол, оградено с мрежа за по-голяма безопасност на децата. Дори да е предизборно - мен ме радва.

Какво съвпадение. Да не живееш във Възраждане?

# 133
В Левски. Хубаво е, че и във Възраждане има.

# 134
  • Варна
Мда  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт