Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 162 - септември 2025)

• 97 418
  • 1 355
  •   46
Отговори
# 1 185
  • София
Спечелете книга до 02 октомври
https://zadoma.rozali.com/domashni-taini/igra-za-kakvo-izpolzvate-mazeto.html
Спечелете кино-билети до 02 октомври
https://www.sled5.bg/igra/stani-mashina-za-razbivane-i-specheli-kinobileti/

# 1 186
  • София
Регистрирах бележки на Загорка Ретро, но по никакъв начин не се разбра, че има натрупване на бележки. Дано при тегленето на наградите все пак има някакво броене. Sad

Последна редакция: пт, 26 сеп 2025, 22:27 от Таня67

# 1 187
Някой видял ли е победители от играта на синоптик?

# 1 188
# 1 189
За мен награда от А1 няма, но 2 познати са целнали, ето ги - качвам снимки, тъй като и те са само с бутилка, при това различни, по-назад една дама беше писала, нейната е трети вид бутилка.

# 1 190
Играта на А1 само за абонати ли е?

# 1 191
Не, с имейл е

# 1 192
  • София
За мен награда от А1 няма, но 2 познати са целнали, ето ги - качвам снимки, тъй като и те са само с бутилка, при това различни, по-назад една дама беше писала, нейната е трети вид бутилка.
Скрит текст:

Тези два вида се падаха в комплектите с тениски и сака. Бутилката от втората снимка (двойната бутилка) беше при сакото, а от първата снимка (единичната бутилка) с тениската.

# 1 193
Да, явно са ги пръснали, за да продължи повече време

# 1 194
И моето яке от колата дойде. Заявих XL за сина отговаря си, направо му залепна.
И на моя син яке XL му стои много добре
Скрит текст:
Явно якетата са мъжки размер и затова на момчетата им стои добре. Моето е М и на корема пасва, но в раменете ми е доста широчко Smile

# 1 195
Аз не виждам колелото на А1,въпреки че съм абонат ,но телефона ми е в бизнес група и сме с акаунт мениджър.
Скрит текст:
Скрит текст:

# 1 196
Пратка от Линк Мобилити в Интерлогистика от къде е

Ако е кутията на Ная хич няма да ходя да я вземам.

# 1 197
Пратка от Линк Мобилити в Интерлогистика от къде е

Ако е кутията на Ная хич няма да ходя да я вземам.

Ная беше с Интерлогистика. Хубава е кутията

# 1 198
Някой получи ли си книгата от Розали от този месец? Пратих данни и ми написаха, че ще изпратят след. 07.09., но още я няма. Знам, че по принцип се бавят, но...

Обмених точки от анкетите на VN Market Research, 500 точки за ваучер за 35 лв. от Озон. Почти веднага ми изпратиха кода и вече е зареден в портфейла в Озон. Доволна съм като се има предвид, че не съм от най-редовните в попълването на анкети и от доста време ги събирам. Някой знае ли такива награди декларират ли се с данъчна декларация, че за първи път обменям и дължи ли се данък? Може би са на принципа на точките от лоялната програма тук и трябва да ги декларирам. Ще трябва да прочета някъде. Догодина за първи път ще подавам декларация за печалби от игри заради Ninja-та от Heinz и фотоапарата от Tedi и се надявам като отворя декларацията през март да е попълнена и само да сверя. Имам и наложени платежи от лични вещи тази година, и точки.. Мазало ще е. Grinning

# 1 199
  • Nesebar
Къде точно да търся кода на голям пакет мини кроасани(къде им пишехте за нов код ако не го намеря)

Общи условия

Активация на акаунт