Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 162 - септември 2025)

• 99 434
  • 1 380
  •   13
Отговори
# 1 170
Току що нацелих в А1 Grinning Само че на снимката има само бутилки,а в правилата пише някакви комплекти и сега не знам какво печеля.
п.п. нямам мейл на пощата?
п.п. 2  - върнах се назад в темата и не видях подобна снимка,на всички има комплекти.. дано не се разкарвам до другия край на града за една бутилка Grinning
Включих се и в Пепси с кф ,но май бележката е само за текущото теглене ...

Последна редакция: пт, 26 сеп 2025, 17:52 от Блосъм

# 1 171
Хора, току що виждам в инстаграм под една игра стотици коментари от 3-4 профила. Това са ненормални хора, за награда от 50-100 лв да хвърлят толкова енергия. Направо е болестно състояние и плашещо.

To не е само в една игра, то е във всички. И аз съм изумена. Един човек да има 5,6 профила и от всеки тагва по минимум 10-15 човека. Пък аз с по един-два коментара се надявам да спечеля. Ако съм организатор на игри,  ще ги следя тези неща, защото те са очеизвадни и са далече от честни. Да и на мен ми харесват наградите, но не всичко е на всяка цена! Факт е че е демотивиращо, защото тези хора и печелят...

# 1 172
Става въпрос не за 10-15 коментара от профил, а за над 100, не се преброяват, само скролвах невярващо.

# 1 173
  • Там...
Относно "бутилките" на А1, според мен това е една бутилка, снимана от двете ѝ страни.

# 1 174
# 1 175
Колгейт няма ли да изкарат списъка с печелившите най-сетне?Понеже участвам само там и само за Веспата, днес ми звънна непознат номер и вече си представях как отивам да си избирам каска, докато не вдигнах и не се оказа, че са някакви измамници с програми за стави или нещо подобно….😄Поне да знам, че не съм аз и да се успокоя 😄😄

Хахаха не съм само аз с проверката на сайта им. Няколко потребителки писаха, че са им звъннали, но и аз не знам защо толкова ги бавят победителите.

Kачиха печелившите в сайта.
И аз до последно бях с надежди и само рефрешвах Bowtie
С две бележки участвах- за Vespa-та и за по малките награди Simple Smile

# 1 176
  • Варна
Summervibe, мерси! Няма ме и мен, мрън.

# 1 177
И мен ме няма мрън, но ми харесва как всички с предметни награди започват с буквата "Д" - все едно са джуркали по азбучен ред.

# 1 178
И мен ме няма мрън, но ми харесва как всички с предметни награди започват с буквата "Д" - все едно са джуркали по азбучен ред.
Точно това ми направи впечатление и на мен.
Имам раничка от Киндер!

# 1 179
Изтеглени са потребителите, които ще тестват L'Oréal Paris Revitalift Laser Instant Eye Bag Eraser. Това са:

donatellla
Лита
shushumiga87
Bubeto
foreverlove
nadejda8791
Merri_An
Диди 💙💙
Magnum
Монако
gemmahazeld
One rose rose
nmy96
Усмивчица-28
boroboro
iren11
VYX
petals
nina_ricci_
Tinka53

# 1 180
  • София
И моето яке от колата дойде. Заявих XL за сина отговаря си, направо му залепна.
И на моя син яке XL му стои много добре
Скрит текст:

# 1 181
От Киндер звънят,с раничка сме!

# 1 182
  • Елхово

Единият пакет! Постарали са се доста!

# 1 183
# 1 184
Престиж за вафлите забравиха да теглят днес

Общи условия

Активация на акаунт