Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 162 - септември 2025)

• 101 301
  • 1 386
  •   1
Отговори
# 1 380
Не че нямам поне два пакета Алуейс ,но ще се включа в либрес ,само ще се върна да видя за всички магазини ли е ...
Ще ядем и Кит кат ,макар че май не ми се ходи повече по коледни базари (след като миналата година ме валя дъжда в Крайова )
И Куинса ще чакам с нетърпение...

# 1 381
Все последна виждам игрите, но един път и аз ще допринеса с нещо Simple Smile
Фереро имат хубава нова игра:
https://www.ferrerorocher.com/bg/bg/

Аз лично се поблазних за преживяването на яхта и уикенда в хотела по морето. Но и голяма пирамида не бих върнала.

Много се изнервих на играта на Seven days последно. Пазих няколко опаковки, никаква печалба, нечетлив код в 1 опаковка, накрая хвърлих всичко и приключих с тях.

# 1 382
  • Пловдив
Здравейте,идвам хем да се похваля ,хем да се оплача.
Получих си наградата от Xiaomi,обаче богата фирма - бедно положение .10% данък е за моя сметка,и мисля че част от подаръка ми липвса.Да им пиша ли?
Скрит текст:
Синоптик къде оведомяват,има инициали като моите?Правилата на играта могат ли да се прочетат някъде,аз не откривам?

т.е. поскаха ти пари ли? за данъка питам. Защото данъка трябва да го внесат те, а не ти.
И щом смяташ, че ти липсва част от наградата, им пиши. Особено, ако си им дала пари за данък за нещо, което не си получила.

# 1 383
Фереро ме убиха,50 лв за участие в пътуването до Париж,тридневна ескурзия.

# 1 384
Фереро имат реклама по телевизията “Завърнахме се”.
Не съм забелязала да са липсвали по магазините, но явно не са се продавали и сега отново са заредени. Вероятно и с нови цени, та нищо чудно с една кутия да се събере участието за Париж.Joy

# 1 385
Лещичка, при скъпа екскурзия в чужбина е нормално стойността на покупката да е по-голяма. Все пак наградата не е брандиран чадър.

marinadp, при нас в кварталните магазини лятото не ги предлагаха, сигурно заради топлото време. Сега са заредили пак. В големите вериги иначе ги има цяла година. Не съм забелязала разлика в цените.

Иначе си чакам още подаръка от Giveaway-а на Милка, не че е голям, ама ще се радвам да го получа:)
Чакам си и подаръка от A1 на Wednesday - спечелих пакет с чаша, тениска и още някакви неща, в първия ден.

# 1 386
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....

Общи условия

Активация на акаунт