Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 162 - септември 2025)

• 99 284
  • 1 380
  •   12
Отговори
# 1 125

Изтеглени са потребителите, които печелят сандвич мейкър от Président! Това са:

Пандишпан*
Andji_1
jenskata
acer
Wonder woman
Bubeto
Бла бла бла
geri...
кукумицинка
Tinydevil

Честито!

Благодаря! Честито на всички!

# 1 126
Имам известие от Еконт за якето от Кока кола.Явно са започнали да ги изпращат.

# 1 127
  • В страната на бурите
И аз печеля от форумната игра с President. Понеже печеля за първи път, изпратих мейл, но не знам дали да чакам отговор или изпращат директно наградата. Отдавна не съм играла и се зарадвах!

# 1 128
Честито на спечелилите! Blush Много пъти съм печелила от форума. Само веднъж получих потвърждение, че данните ми са получени. Обикновено направо изпращат наградата.

# 1 129
Колгейт няма ли да изкарат списъка с печелившите най-сетне?Понеже участвам само там и само за Веспата, днес ми звънна непознат номер и вече си представях как отивам да си избирам каска, докато не вдигнах и не се оказа, че са някакви измамници с програми за стави или нещо подобно….😄Поне да знам, че не съм аз и да се успокоя 😄😄

# 1 130
  • Варна
Колгейт няма ли да изкарат списъка с печелившите най-сетне?Понеже участвам само там и само за Веспата, днес ми звънна непознат номер и вече си представях как отивам да си избирам каска, докато не вдигнах и не се оказа, че са някакви измамници с програми за стави или нещо подобно….😄Поне да знам, че не съм аз и да се успокоя 😄😄

Хахаха не съм само аз с проверката на сайта им. Няколко потребителки писаха, че са им звъннали, но и аз не знам защо толкова ги бавят победителите.

# 1 131
А днес някой няма ли да се похвали с тостер? Миналата седмица по това време имаше валеж, сега и аз искааааам - мрън, мрън, детето само си пече филийките 🤣

# 1 132
А днес някой няма ли да се похвали с тостер? Миналата седмица по това време имаше валеж, сега и аз искааааам - мрън, мрън, детето само си пече филийките 🤣
Аз се похвалвам с имейл в 17.38 😃

# 1 133
Звъннах в КК за тостерите. Тегленията за наградите са така, както са обявени на деня теглят и уведомяват - 3-то теглене (25.09.2025 г.) – 25х ТОСТЕР 

4-то теглене (02.10.2025 г.) – 25х ТОСТЕР

5-то теглене (09.10.2025 г.) – 25х ТОСТЕР

6-то теглене (16.10.2025 г.) – 25х ТОСТЕР

7-мо теглене (23.10.2025 г.) – 25х ТОСТЕР 

8-мо теглене (30.10.2025 г.) – 25х ТОСТЕР

# 1 134
На мен също ми звъняха във вторник за играта на Колгейт,с ваучер съм.До сега би трябвало да са звъннали на всички спечелили.

# 1 135

Вие ме подсетихте да си видя мейла аз  ще се похваля.

# 1 136
Аз и тази седмица се разминах с тостера, мрън. Ще ми е интересно като започнете да ги получавате, да споделите снимка на препечена филийка.
Колгейт и те явно ме пропуснаха.

# 1 137
Не е възможно мейлите да са за същата седмица, защото колежката ми получи мейл миналата седмица, а е играла само с една бележка в първия период. Мен пак ме няма, май напук ще взема Теди 😁🤣😁

# 1 138
Има ли игра с Джони Уокър, освен тази в Авенди?

# 1 139
Не е възможно мейлите да са за същата седмица, защото колежката ми получи мейл миналата седмица, а е играла само с една бележка в първия период.
Това означава ли, че всяка седмица се нулират бележките?  Понеже не е написано изрично това в правилата.

Общи условия

Активация на акаунт