Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 162 - септември 2025)

• 97 798
  • 1 362
  •   31
Отговори
# 1 305
Аз спечелих с една бележка за 0.99 ст.

# 1 306
Аз спечелих раница на Киндер с 3 бележки, имах 15 точки.

# 1 307
  • Елхово

Айде да се запиша Heart Eyes

# 1 308
Голяма суша ат месеци на сам..не ми върви в ежедневните игри с покупка и не играя вече!Много се надявах на нещо от форумната игра-и там греда,а съм спечелила само веднъж преди 2 години Simple Smile
Да се похваля майка ми спечели от София Мел с 1 бележка - винаги я уважават!
Много странно е играта на Киндер.Заружда се раница избирам въпрос и не ми дава да отговоря -всеки ден влизам и все същото стои.Някои има ли този проблем?
Успех на всички в игрите 😇🤑🙏

# 1 309
Гергана, раницата с въпрос се отваря до 2 дни след одобрявяне на бележката. После няма опция да отговаряш.

# 1 310
И аз имам същия проблем.
Голяма суша ат месеци на сам..не ми върви в ежедневните игри с покупка и не играя вече!Много се надявах на нещо от форумната игра-и там греда,а съм спечелила само веднъж преди 2 години Simple Smile
Много странно е играта на Киндер.Заружда се раница избирам въпрос и не ми дава да отговоря -всеки ден влизам и все същото стои.Някои има ли този проблем?

# 1 311
Тия куфари пък къде са?

# 1 312
  • Елхово
https://www.coca-cola.com/bg/bg/offerings/cappy-rgb/promo - хартиени етикети на сок Cappy!

# 1 313
  • Там...
Не мога да повярвам

# 1 314
Има ли някакво обозначение на етикетите на стъклените бутилки на Капи, че участват в играта?

# 1 315
Същите са като на Колата, отделят се и има QR  код.

# 1 316
  • Пазарджик
Втора награда за по-малко от 24ч.Blush
Кауфланд май ще ми стане любим магазин  заради игрите.

# 1 317
  • При децата ми
Много странно е играта на Киндер. Зарежда се раница избирам въпрос и не ми дава да отговоря -всеки ден влизам и все същото стои. Някои има ли този проблем?

Да, и при мен е така с раницата на "Киндер". Отварям въпроса, отговарям на въпроса и до там. Не дава верен ли е, грешен ли е.

# 1 318
Странно, че ползват джимейлски мейл.

# 1 319
Ако някой има повече кодове от Капи,може да разменим.Поне 5 от Капи срещу 10 от Кока кола.С това дете вече не знам какво е заведение,та няма откъде да взема.Иначе беше с херпангина и температура 3 дена,та само бели направих.В "Даре"написах сума от  5.15,а условието е  за мин.6лв.К.б всъщност ми е за 6.15.В Киндер ми отхвърлиха бележката,понеже е дълга и не се виждат всички изисквани данни.А имам продукти за 15-ина лева.В Теди съм с 3 бележки,но не ме теглят,а искам мечето.Събирам на малчо "колекционерски"😃играчки

Общи условия

Активация на акаунт