Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 162 - септември 2025)

• 94 709
  • 1 305
  •   5
Отговори
# 1 290
От Престиж са качили късметлиите от днешното теглене, но ги няма тези от петък.
Във Фантастико има скреч карти на Швепс за чаши.

Какви са изискванията за скреч картите?
Две бутилки голям швепс Simple Smile

# 1 291
На вафли Ная има същия номер като моя, но нямам смс😌 дали е съвпадение или уведомяват по късно

# 1 292
Мисля, че съм с ваучер от Ная, но нямам още мейл.

Най-накрая имам ранничката на Киндер Heart Eyes Известиха ме не по телефона, а с мейл. От metrica bg, вероятно Публисис работят с тях. Но ме озадачава прикачен екселски файл с име attach.xls. Няма да го отворя, но някой ако е разминирал вече Grinning, да сподели.

# 1 293
  • Под Слънцето
Jägermeister &  Kaufland

Здравей,

Имаме изненада, която ще ти хареса! От днес  до 26 oктомври имаш шанс да грабнеш една от нашите MEISTER награди:

🦌 5 х фотоапарата за моментни снимки
🦌 30 х ледарки с 48 мини Jägermeister бутилки
🦌 100 х Jägermeister шапки
КЪМ МАГАЗИНА
Как да участваш?
Направи покупка на Jägermeister в Kaufland за минимум 25,99 лв. / 13,29 €
Регистрирай касовата си бележка на 👉 https://jagermeister.promo/Kaufland-game/

# 1 294
Niik, аз бих писала на Фереро, преди да отворя  файла. Много фишиниг има напоследък. Защо чрез трета агенция?!

# 1 295
Нямам късмет никъде! От както почнах работа играя по-малко и не печеля никъде общо взето. Искам да пробвам в капи. Предлагам един код от кока кола,ако някой иска да разменим за капи. Успешен месец на всички пожелавам 🩷

# 1 296
Аз събирах капачки на Капи, имат код, но не става за приложението, а на етикета нищо не пишеше, имат ли някакво обозначение?

# 1 297
Играта на Капи е със стъклени бутилки от заведение. Кода е на етикета.

# 1 298
  • у нас
Играта на Капи е със стъклени бутилки от заведение. Кода е на етикета.
И не всички заведения са заредени с такива бутилки.

# 1 299
Ами аз имах един код още от август месец от морето, който бях запазила, защото пишеше очаквай скоро. Но ми се падна опитай пак.
100 куфара са наградите.

# 1 300
Niik, аз бих писала на Фереро, преди да отворя  файла. Много фишиниг има напоследък. Защо чрез трета агенция?!
Скрит текст:
Може да им пиша. Нямам намерение да отварям файла. Изпратих данните. Да видим дали ще получа раница. Гледам в сайта на metrica, че Публисис са им клиенти.
Но досега всички, които се похвалиха с раница, получиха обаждане, не мейл.
И все пак смятам, че мейлът е истински Blush

# 1 301
  • Там...
Аз съм получавала имейл от Киндер от тяхна предишна кампания, не бях успяла да им вдигна на първото позвъняване. Не ме потърсиха повече, направо ми писаха, като имейлът започваше с: Както ви съобщихме по телефона... Grinning Проверих точно от кой имейл са ми писали - същият е @метрика Hands Plus1

# 1 302
Аз съм получавала имейл от Киндер от тяхна предишна кампания, не бях успяла да им вдигна на първото позвъняване. Не ме потърсиха повече, направо ми писаха, като имейлът започваше с: Както ви съобщихме по телефона... Grinning Проверих точно от кой имейл са ми писали - същият е @метрика Hands Plus1
Благодаря ти за труда! Значи съм с раница Blush

# 1 303
  • София
Спечелете кино-награди до 05 октомври
https://olxadvertising.com/movies/index.php/tron/
Спечелете книга до 06 октомври
https://krasota.rozali.com/poznai-markata/poznai-markata-rokliat … kiira-naitli.html

# 1 304
Благодаря ти за труда! Значи съм с раница Blush
С колко бележки спечелихте?Просто да знам да очаквам ли нещо с моите две.

Общи условия

Активация на акаунт