Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 162 - септември 2025)

• 98 151
  • 1 365
  •   23
Отговори
# 1 320
  • София
10-та награда за септември
Скрит текст:
за септември си бях пожелала 30 награди
по 1 за всеки ден
но и 1 награда на всеки 3 дена е добре-доволна съм.
То не може все телевизори и дронове да се печели.
Радвам се и на малките неща. Една награда трябва да носи радост.
За октомври съм рожденничка, пожелавам си 20 награди,
ако може да са по-големи и с няколко нули отзад.
Спиди донесе дрона от петъчната Кока-кола с 10 билета е спечелен
Скрит текст:
Скрит текст:
Изхвърлете от речника си думите
не печеля
нямам късмет
карък
голяма суша
не върви
никъде

Последна редакция: вт, 30 сеп 2025, 11:50 от lite16

# 1 321
Нови предизвикателства в Интензив
, можете да качвате бележки от Декатлон ,Емаг, ССС и  др.и да печелите точки.

# 1 322
Втора награда за по-малко от 24ч.Blush
Кауфланд май ще ми стане любим магазин  заради игрите.

От коя игра на кауфланд са тези ваучери?

# 1 323
И аз бих разменила кодове на Кола срещу кодове на Капи. Пожелавам си да целна куфара. Blush

# 1 324
Чудя се как да помрънкам и да послушам съвета на Лайт.
Информирам ви, че играя във всички игри, но за момента не са ме зарадвали от Престиж, Киндер, Билла, Шуменско, Кола, дори и от форумните, бях в първте 500 коментара от Памперс, но не си виждам точките от лоялната програма...Вярвам и се очаквам една награда от месец Септември, но нека е голяма - таблет, лаптоп, телефон....Амин Simple Smile

# 1 325
Аййй и аз искам някой код на капи, мога да дам 2-3 от кола. 😃
Манифестирам за апарат от Теди, моето дете ще се пукне от кеф. Както и за някоя голяма награда за мен, че от страшно много време не съм печелила. Като изключим гофретника, ама понеже имам, не му се изкефих, исках кафемашина. 😃 Та днес се включих и в София Мел, ама пък страшна баница стана, сигурно е от корите! Препоръчвам ги! 😃😃

# 1 326
  • София
За октомври съм рожденничка, пожелавам си 20 награди, ако може да са по-големи и с няколко нули отзад.
Спиди донесе дрона от петъчната Кока-кола с 10 билета е спечелен
Скрит текст:
Скрит текст:
Изхвърлете от речника си думите
не печеля
нямам късмет
карък

О, жестоката награда, браво Лайтче, честит да ти е 🥳 Дано за рождения ден се похвалиш с още по-хубави награди.

Аз имам 3 неуспешни опита в Капи. 🤷🏻‍♀️
Чудя се дали да купя още веднъж Пепси, ама те с 5 бележки не ме уважиха, та с 1 ли ще ме 🤔

# 1 327
  • Пазарджик
Чудя се дали да купя още веднъж Пепси, ама те с 5 бележки не ме уважиха, та с 1 ли ще ме 🤔
Аз участвах с 1 бележка.

От коя игра на кауфланд са тези ваучери?
Купи вафли Ная за поне 6лв до 05.10.2025

Последна редакция: вт, 30 сеп 2025, 10:51 от maria1986

# 1 328
Месец септември най-вероятно ще приключа с 3 награди и съм доволна, защото са желани и ще влезнат в употреба. Аз гледам качеството ,а не количеството на наградите.

# 1 329
  • Варна
Чудя се как да помрънкам и да послушам съвета на Лайт.
Информирам ви, че играя във всички игри, но за момента не са ме зарадвали от Престиж, Киндер, Билла, Шуменско, Кола, дори и от форумните, бях в първте 500 коментара от Памперс, но не си виждам точките от лоялната програма...Вярвам и се очаквам една награда от месец Септември, но нека е голяма - таблет, лаптоп, телефон....Амин Simple Smile

И аз съм без точките от Памперс. В една от темите бяха писали, че имат технически проблем и да си ги очакваме, но то днес вече е 30.09.... И все пак дано си ги получим.

# 1 330

И организаторите вече не са това,което бяха😄.В 11ч ми пращат имейл,че са ми възстановили средства на 30.10.2023г.

# 1 331
И аз получих такъв мейл. Да ги възстановят пак, ако искат 😂😂😂

# 1 332
  • Ямбол

И организаторите вече не са това,което бяха😄.В 11ч ми пращат имейл,че са ми възстановили средства на 30.10.2023г.
А на мен ми пратиха писмо в 11ч за извършено плащане на 17-04-2025 SmileSatisfied и на 22-09-2025

# 1 333
Тъкмо влизам да питам ....моето възстановяване е от март месец.
Аз обаче съм притеснена,че тази сметка ми  е закрита .....

# 1 334
  • Пловдив
И аз имам мейл за въздтановяване от м.май 😁 Проверих си банкирането - три дни след датата от мейла са били по сметката ми 😊

Общи условия

Активация на акаунт