Искам да кажа...(234) през Септември 2025

• 36 752
  • 1 010
  •   1
Отговори
# 225
  • Бургас
Човек дори и добре да живее трябва да си прибере децата. Натам сме тръгнали,ама яваш-яваш.

# 226
Добро утро!
Да се похваля с питката дето правихме снощи с Монката за курбана днес:

Хубав ден да имате!

Последна редакция: пн, 08 сеп 2025, 20:24 от tuty

# 227
  • София
Честит празник на всички!
Много сте хубави, момичета! Purple Heart
Тути, чудесна питка! Да е много здрава Монката!
Свекъра е по-добре. Снощи ММ в болницата е успял да спи само 3 часа. Ще мине и това. Благодаря, че ни мислите! Kissing Face
И аз като се сетя за всички деца колко документи сега трябва да оправим пак за училището. Щерката пак трябва да ходя да подавам за освобождаване от физическо.
На малкия му купихме онзи ден 2 чифта черни дънки за униформата в училище. Нищо друго не съм купувала и не мисля да бързам все още. Чакам напътствията от новото училище.
Лин, защо не изкачахте още малко за прибирането на децата?! Има време. Relaxed
Аз се опитвам да работя днес от вкъщи,  но такова главоболие имам от това недоспиване...

# 228
  • Бургас
Здрава да е Монката! А питката е ммм, малко сиренце и ...се покапах Simple Smile Че както ми е и време за обяд, съвсем.

Излезнахме от София, екстра е пътят до момента.

# 229
  • София
Здрава да е Монката! Питката изглежда чудесно!
Чудни сте, момичета!
Роди, браво за добрите новини!
Стейси, как е мама?

# 230
Тая питка с много любов е месена.
Роди, поводът за недоспиването не е ок и за това те боли глава. Иначе от партитата ви веднъж не си се оплакала от такова неразположение.

# 231
  • Бургас
Питката наистина изглежда вкусна. Оставям ви я на вас. Аз ще ям някъде около 15-ти октомври

# 232
  • Варна
Прекрасни момичета видях на снимката!
Леле, питката изглежда страхотно! Бих изяла част от нея като тазманийски дявол, със сиренце!
Монката да я заобикалят неприятностите! Здраве и щастие!
Ходихме днес до болницата да занесем някои работи на майка. Вътре не се влиза, но взе да отговаря по-бодро на телефона, като ѝ звънна. Сама е в стаята, което е добре. Тревожа се да не лепне още нещо, че все пак е в инфекциозното.
Казва, че по цяла нощ спи, което означава, че е много по-добре.

# 233
Чудни сте момичета!
Разпознах Селесте и Мари Blush
Винцето как хубаво е изпотило чашите!

Питката изглежда апетитна. Аз ще ям чак с Лин Whistling

# 234
  • Варна
И аз тях разпознах.
За питката ако чакате, ще има да чакате!
Свекърва ми прави такива красоти и утре ще ходим да я видим, че има рожден ден, обаче ми е неудобно да ѝ кажа да направи. Дано да има питка Grinning

# 235
Тути, Никитка, белязаната с петната на челото съм аз и Селесте.

# 236
  • Сливен
Страхотни сте и четирите!
Аз четох и разбрах за луната снощи  към 12, не знам обаче защо реших, че вече е късно и няма да се вижда... и не проверих Rolling Eyes .
Купили сме тетрадки и химикали, и май за друго ще изчакам. Днес - гости с приспиване, вкъщи! Май така ще се настройват за училище. Стискайте палци.
Страхотни снимки, благодаря! Особено на съседите от Родопите!

# 237
  • на Мелмак
Страхотна питка!
Чудни момичета, знам аз че всите сме Убави Grinning
Мари и Селесте и аз ги разпознах. Русата мацка ми е Тути, другата девойка.... Нинам.
Ние се прибрахме, много добре си починах, много. Хваля се Grinning
Сега вече съм сготвила, втора пералня се върти. Надявам се ММ да оправи дрехите Sunglasses

# 238
Питката наистина изглежда вкусна. Оставям ви я на вас. Аз ще ям някъде около 15-ти октомври
Аз септември догодина…. Каквото човек си направи сам, никой не може да му го направи.
Здрава да е Монката! Страхотна питка.
Страхотни сте на снимката, надявам се сте си изкарали и добре. Абе завиждам ви.
Калин нещо ми се разболява, дано да съм успяла да стопирам нещата, че утре им е първия учебен ден! Подготвихме дрехите, раницата… тетрадки и подобни им дават от училище.
От утре отново във въртележката, днес пропуска тениса, но утре, надявам се да е добре.

Скрит текст:
Приятел имаме в болницата , много болен. Бясна съм на семейството му. Не го поглеждат. ММ и двама приятели го гледат…. На косъм съм да вдигна тел и да им начукам канчетата. Когато  бившата му съпруга беше на умиране той лечение във Франция осигури, беше там с нея през цялото време. Сега никаква я няма, ни нея, ни децата ( децата са 30+ годишни). А той човек с много възможности, всички искаха да са от обкръжението му… сега, сам. Не само съм бясна, не знам как да нарека хората

Аз съм тръгнала да нравя пълнени камби по рецепта на баба ми. Да видим дали ще ги докарам. Но от махане на крачоли и стоене права така ми заболя гърба. Та си и полегнах.

# 239
  • югозапад, под "Марков камък"
Страхотна питка!
Чудни момичета, знам аз че всите сме Убави Grinning
Мари и Селесте и аз ги разпознах. Русата мацка ми е Тути, другата девойка.... Нинам.
Ние се прибрахме, много добре си починах, много. Хваля се Grinning
Сега вече съм сготвила, втора пералня се върти. Надявам се ММ да оправи дрехите Sunglasses
Аз съм другата,  ама не съм девойка Grinning

Общи условия

Активация на акаунт