Искам да кажа...(234) през Септември 2025

• 36 740
  • 1 010
  •   1
Отговори
# 885
ЕлиТ, успех в маратона и нека времето бъде с вас!

# 886
  • София
Здравейте!

Много студено и ветровито, разходката ни беше кратка. Чакам Гоги да заспи, правя си кафе и се опъвам с книгата.
Купих на Гоги бамбукова купичка с гравирано името и зодията му. Плюс лъжичка, също с името. Какво ли не измислят, ама ние взимаме. Simple Smile
Селесте, важното е, че всичко е минало благополучно.
Мразя асансьори! Засядала съм в нашата трошка, за щастие не съм стояла много. Страх ме е от тях, но понякога се налага. Особено с количката.

Хубав петък!

# 887
  • София
Аз съм засядала преди доста години сама посред нощ в асансьор по време на силно земетресение без мобилен телефон. Добре, че бяха само 10на минути и ми отвориха вратата.
Последния път, когато заседнахме беше в Китай в хотел подобие на небостъргач на доса висок етаж. Китаеца така се уплаши, че после се придвижваше само по стълбите. Relaxed

# 888
  • на Мелмак
Маска ще купувам и аз. 20годишна ще стана покрай вас Joy
Днес мисля, че реших един проблем, добре, че беше ММ да ме побутне. Та хваля се, с мен ли, с ММ?  Но се хваля де. Grinning
Засядала съм, но не съм се паникьосвала. Но аз нямам проблем с тесни пространства, а с височини. Там съм яка паника.

# 889
  • Телиш/Плевен
Засядала съм в асансьор като дете и ми остана такъв страх, че години след това се качвах само по стълбите (живеехме на седмия етаж). Confused След няколко години се наложи да се преместим, апартаментът беше на първия етаж и бях много доволна от това. Когато с бащата на Елица заживяхме заедно, също бяхме на първи етаж, а после на втори, но в блок без асансьор. Вече като се появи Елица, се налагаше да се качвам с количката в асансьора на поликлиниката и малко по малко преодолях този страх.

# 890
  • Бургас
Аз нямам спомен, дали съм засядала в асансьор. Но и живея на първи етаж. Където се налага си го използвам, без страх. Но предпочитам да бягам по стълбите Simple Smile

# 891
  • София
Аз доста пъти, но нямам страх.

Ели успех на младежа.

# 892
  • Бургас
ЕлиТ, Flowers Four Leaf Clover
Избутахме я и тази седмица. Най-тегави са ми късите седмици.
Похвалвам Община Бургас! Сутринта подадох сигнал,че осветлението в подлеза,който ползвам не работи. Вечерта, като се прибирах светеше.

# 893
Аз ще побутам и утре.
Май съм засядала в асансьор, но за съвсем кратко.
Тути, как сте? Стейси, а твоята майка?
Рир, ти пак се загуби.
Петък е, по традиция очаквам и Новинка да се разпише. Simple Smile
Сави да каже дали жилището вече е тип- топ.

# 894
Здравейте, да, всичко е готово, стана супер. По-хубаво от преди. Много ми харесва. Утре ще ходим до Пловдив за 1 нощувка, имахме годишнина💙🩷 но имам и нови изпитания. На 14-ти ще ме оперират с местна анестезия.Страх ме е, но няма как. Ще Ви пиша като наближи да ми стискате палци.

# 895
  • при моите деца .....
Привет!
Лина, не знам как да помогна с твоя казус, но ще погледна...
Петък е, изморена съм....
Не пия алкохол, но се взех бутилка вино....
Бях на работа, после спортен празник, после съвещание на учигели по припадни науки, от 18 до 21 обучение....
Сипах си.
Наздраве!

# 896
  • някъде ... тук ...
Благодаря! Ние сме екстра. Утре ще е тежък ден ... за някои хора Simple Smile
Скрит текст:
Откриването беше много хубаво! Успяхме да стигнем навреме. Мина прегледи и взе стартовия пакет. Вече вечеряхме в едно заведение в центъра на Мадан, че в ресторанта на хотела се оказа детски рожден ден с повече възрастни. Много вкусно и на половин софийски цени. Чакаме си и големия с приятелката и лягаме.

Савина, честита годишнина! Ще стискам палци всичко да мине леко!

# 897
  • Бургас
Наздраве и от мен!

Аз съм засядала два пъти в нашия асансьор, като единия път бях даже и бременна и се наложи да скачам с корема от асансьора. Втория път бяхме вътре четиримата и оттогава Марти върви пеша по стълбите. И в двата случая бях спокойна, сега не знам защо така реагирах, тясно, чужд език, няма близък или приятел, на когото да звъннеш...

Сави, честита ви годишнина! Здрави да сте!

# 898
  • София
Сави, честита годишнина! Много здрави и обичащи да бъдете!
Ети, браво на ТМ! Все така да ти дава тласък!

# 899
  • Телиш/Плевен
Добро утро! Hug

Сави, честита годишнина! Бъдете още дълги години така щастливи и обичащи се! Heart И за операцията ще стискаме палци, пада се на Петковден и вярвам, че всичко ще мине добре. Hug

Снощи имаше някакъв проблем и така и не дойде водата при нас, доста неприятно... В листовката на лекарството, с което си мажа крака, пише, че ръцете трябва да се измият след това, но нямаше как да ги измия ни преди, ни след употребата, та импровизирах с кухненска хартия и мокри кърпи и дано всичко е наред... Иначе се чувствам все по-добре, но пълното възстановяване ще отнеме месец-два и само се надявам през това време да не се изтърся още някъде, че ще стане много лошо... Confused

По темата с подстригването - Елица също е с нова прическа. Blush
Скрит текст:

Благодаря на всички за разкошните снимки! Толкова много красота!!! Heart Eyes

Хубава събота да имате! Hug

Общи условия

Активация на акаунт