Искам да кажа...(234) през Септември 2025

• 36 760
  • 1 010
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Бубе, да е жив и здрав ТМ! Всичко най-добро му желая!
Ети, бързо да минават болежките!
Гроги съм. Чистихме къщата, изкъпах дете и куче. И аз минах през банята. Сега отивам да просна прането и се катурвам в леглото. Може да си върна Игри на волята да гледам, но се съмнявам, че ще ги изгледам.

Спокойна вечер!

# 256
  • при моите деца .....
Бубе, здрав, щастлив и дълголетен да е ТМ!
За съжаление броените дни свършват бързо.... Утре - потегляме за БГ.

# 257
Буб, пожелавам много здраве, щастие и много семейни пътешествия на ТМ!
Боби, с риза ли си, рокля ли е, но е много хубав десен.
Румка, моята уста само с шоколад се затваря успешно.
Игрите гледам.

# 258
  • при моите деца .....
Мари, благодаря, рокля е....
Имам я в 2 комбинации този десен 😀, не можах да реша кой ми харесва повече след по 2 проби и продавачката ме убеди да купя и двете ( на разпродяжба, бяха по-евтини от бруза) 🤣
Ето я в синьо

# 259
  • Бургас
Боби,сияеш!

Игрите се сетих,че започнаха преди 15 минути, ама вече няма за кога... Може утре да гледам само представянията на участниците!

Нахраних си домочадието и излезнаха с приятели...
Имам нужда да съм си с диванетата, ама и да съм сама със себе си...
А от другата седмица се започва еднообразното ежедневие и рутина... работа, училище,вкъщи...

# 260
Добро утро!

Македонските ни девойки са супер, ама аз  не съм се и съмнявала. Наше лошо нема.

Бубе, честит да ти е ТМ! Да е здрав!

Снощи се прибрахме ние, уморени, но заредени с хубави емоции.
Тази седмица може и да е къса, но пък ще е доста интензивна.

Спокоен ден,  банда!

# 261
  • някъде другаде
Добро утро!
Бубе , здрав и щастлив да е ТМ.
Снощи гледах Игри на волята.
След тях филм , че не успях да заспя.
Будих се на всеки час.
Сега едва станах , спи ми се ужасно.
Хубав ден!

# 262
  • Germany
Добро утро!
И на мен ми се спи. Не мога да вляза в ритъм още + като е тъмно сутрин и едвам се разсънвам. От понедлник и малкият почва училище и ще сме няколко кисели и полусъбудени човека на вратата Simple Smile В работата се очертва лудница днес и утре, да видим как ще се справя.
Хубав ден на всички!

# 263
  • при моите деца .....
Добро утро!
А аз съм си на работен режим - на почивката ставам преди 6.
Днес се разходих, но не до пража, а ез селцето.... тук животът върви бавно, типично по гръцки.... сега пия второ кафе и не бързам.... (за последен ден, после не виждам кога ще ми е спокойно).
Днес пътуваме, Митето има очен преглед в София.....
Хубав ден и малко снимки от мен!

# 264
  • някъде ... тук ...
Добро утро!
Девойките съм изпуснала, ама си знам че са е екстра Simple Smile
Бубе, здраво да ти е момчето.
3 дни без нет и тел добре ми се отразяват.
Минаването през Кипи-Ипсала е по-леко от Кап.Андреево-Капъкуле. Мръсно е из Турско,  но поплажувахме, пообиколихме и починахме... и луната гледахме от плажа.

# 265
Здравейте! Налага се да пътуваме от Велико Търново до Пловдив, после до Пампорово, с автобус. Пристигаме на автогара Север и трябва да стигнем до автогара Родопи. Моля за мнения и телефони на читави таксита.
Благодаря и хубав ден желая на всички!

# 266
Здравейте! Налага се да пътуваме от Велико Търново до Пловдив, после до Пампорово, с автобус. Пристигаме на автогара Север и трябва да стигнем до автогара Родопи. Моля за мнения и телефони на читави таксита.
032 6665; 032 6155; 032 6142; 032 9999
Стотинка, две е разликата в цените.

# 267
  • София
Добър ден!

Не съм се спряла от сутринта. Чистих, ходихме на пазар, поиграхме на площадката, нахраних Гоги и го сложих да спи. С нетърпение ще си направя кафе, този път ще му се насладя. Вчера си донесохме картофи от село. ММ в неделя извади картофа, много е вкусен. Картофена салата ще направя, че ми се яде. Ама няма да е сега. Събирам сили за следобед като излезем пак. Няма сядане. Smiley

Хубав и успешен ден!

# 268
032 6665; 032 6155; 032 6142; 032 9999
Стотинка, две е разликата в цените.

Благодаря ❤️

# 269
  • Бургас
Бубе, на патерица, здрав и щастлив да е ТМ!

Боби, и аз ти загледах роклята, много хубава. Изобщо теб с рокли много те харесвам.

Понеже изпуснах родителската среща на Марто, ходих да му взема днес учебниците, довечера ще се издължа и с първите за годината 100 лв. и поемам дъх до утре, когато е на Вики срещата. Там очаквам да не ме сурвакат с много, учебниците безплатни, помагала едва ли, няма вече безумни хрумки за почерпки и подаръци за щяло и нещяло.

И познайте кой е със сопол от снощи. Търся санданска баба под наем да ѝ го харижа поне до 4.клас Joy

Общи условия

Активация на акаунт