Искам да кажа...(234) през Септември 2025

• 36 762
  • 1 010
  •   1
Отговори
# 270
Нямам идея дали се разписах сутринта, но и на мен много ми се спи. А също и съм на родителска среща утре.

# 271
  • на Мелмак
Почти не спах тази нощ. Болна съм и аз.
Щерката се активира, започна да кандидатства за общежития по немско. Да видим догодина, живи и здрави по това време дали ще товарим багаж Simple Smile

# 272
  • Бургас
Чакай сега, искаш да кажеш, че тази година ще имаш абитуриентка ли?

# 273
  • Бургас
И аз съм на родителска тази вечер.
Омммм!!!!

# 274
  • на Мелмак
Чакай сега, искаш да кажеш, че тази година ще имаш абитуриентка ли?
Даааа Grinning
Има запазен ресторант, фотограф, албуми, сума ти организации вече са приключили. Матури, изпит по немски,кандидатстване предстоят. Аз най-се притеснявам за общежитие. Ама днес на работа я подкупвам с хрупкави пил.кожички Sunglasses

# 275
  • Бургас
Сега май се сещам, че коментирахме преди време запазения с месеци по-рано ресторант. Ще се вълнуваме значи заедно с теб и ще стискаме палците, когато трябва.

# 276
  • на Мелмак
И с Роди Wink

# 277
Ама как така кандидатстване за общежитие? Вече знаете, че е приета ли?

# 278
  • на Мелмак
Оооо, не, ти си кандидатстваш и всеки месец потвърждаваш, че искаш. Може и изобщо да не се класираш. То това е по-трудно от приемането в университета Simple Smile

# 279
  • Бургас
Днес свърших 1000 неща. Взех талоните за децата за училище, взех си направление за алерголог. Ако оцелея, чак на 18.09 съм на преглед. Запазих си час за боя и маникюр. Купих билети за кино за РД на детето. Дадох близо 80 лева за тъпотията, която ще гледат, но ще са на премиерата Simple Smile
Бях забравила, че другата седмица съм в отпуск.

# 280
  • при моите деца .....
Поздрави от вкъщи!
Прибрахме се.
Вечеряме.
Бяхме на очен в София, Митето е увеличил с половин диоптър. Ще поръчаме пак призма стъкла.
Трябва да намеря време да го заведе до оптиката....
Утре на работа. Вечерта на родителска среща.
Хубава вечер!

# 281
  • някъде другаде
Добро утро!
Тази нощ се наспах.
Пия кафе и ще се оправям за работа.
За днес не се очертава нищо интересно.
Желая ви хубав ден.

# 282
  • при моите деца .....
Добро утро!
Исках да се разпиша с първото кафе, но последният пост беше мой....
Събудих се преди алармата, но полежах....
Много работа ме чака, дано успея с всички задачи.
Ще завърши денят с родителска среща и поне - 100 лв.
Кантарът ме отрезви - + 2 кг след Гърция и ежедневното голямо количество въглехидрати и бира....

Хубав ден!

# 283
  • Сливен
Добро утро! Ранобудна съм днес - пералня, търсене на източника на молци, вече за не знам кой път Angry  , нахранени любимци, подготовка за курса, че почвам и аз като учениците и кафе!
Боби, ще ги свалиш тези два кг, че и повече като започнеш учебната година /как звучи Grinning /, просто ще смениш дневния ритъм.

# 284
  • София
Добро утро!

Чакам храната на Гоги, допивам кафето и отиваме да поиграе на площадката. Е, ще изчакам да стане поне 9 и нещо. Няма почти никой по това време. И по-добре. Не съм фен на площадките, но ходя заради детето.

Хубав да е денят ви!

Общи условия

Активация на акаунт