Кралски работи и клюки - септември 2025

• 74 604
  • 949
  •   1
Отговори
# 720
Едуард и Софи, планирано или не,  съгласувано или не, направиха много добре, че са в Япония и далеч от острова в момента.

Тия два десена на роклята й отдалеч не са толкова дразнещи, но отблизо наистина усещането е, че не му е стигнал плата и е добавил първия син, който е хванал.

# 721
Много активна програма имат Софи. Дано им остане малко време и за разходка из тази прекрасна държава.

# 722
  • Враца
На Софи и Едуард лопатите са опаковани като мартенички Wink

# 723
  • Някъде там
Това държавно посещение мога да го нарека "бялото" на Летисия.
Една единствена (но красива) синя рокля и всичко друго бяло и екрю.
Черната я забравих, но пак основното е бяло.
Посещават музея в Луксор и видяха някои от находките на испанските археологически експедиции, координирани от Мириам Секо и Хосе Мануел Галан.

Последна редакция: пт, 19 сеп 2025, 18:51 от daviz

# 724
  • Burgas, Bulgaria
Никой ли няма да коментира жеста на Камила с който показа на Катрин да се отдръпне?И каква физиономия направи -ужас!

# 725
Гледах това видео и ми се струва, че Камила иска Катрин да се отдръпне заради идващите каляски, не за да ги остави насаме с Мелания. Което съвсем не е ужасно, напротив Blush Нека не търсим под всеки вол теле.

Вижда се как веднага след този жест, вероятно придружен с някакви думи, и Катрин, и Мелания правят по две малки крачки назад, Катрин се запътва към Уилям и каляските пристигат. Може да е казала нещо от сорта на "каляските идват" или подобно, кой знае. Ама нали все жълтини се търсят...

Последна редакция: пт, 19 сеп 2025, 12:14 от Vetrena

# 726
Четох за случката, но видеото не тръгна, жената е чакала толкова  години да стане кралица, трудно й е да приеме, че вниманието й се краде от атрактивната Кейт, чисто по човешки я разбирам. Считам, че Камила никога не е била дипломатична, затова и заяви позицията си толкова елементарно и без финес. Независимо, че отбелязвам хармоничните отношения, които имат с Чарлз, не харесвам Камила, считам я за егоцентрична, пресметлива и студена.

# 727
Роклята на Софи напомня десен на кимоно, което е жест към домакините.

# 728
Никой ли няма да коментира жеста на Камила с който показа на Катрин да се отдръпне?И каква физиономия направи -ужас!
На видеото се вижда, че Камила й казва да се отдръпне, за да направи път на шествието с карети, които вече наближаваха, за секунда всички се строиха в права редица и Катрин се върна при Уилям. Реално няма никаква драма - Камила можеше и по-деликатно да й каже, но тя никога не е била деликатна в жестовете, тук е имало видеа как пошляпва Краля, как потупва хората. Такава си е - по-груба и недодялана.

# 729
И аз гледах видеото и не харесвам Камила, но Кейт се приближава, докато двете с Мелания говорят и Мелания, естествено, се обръща към заговорилата я новодошла. Камила се огледа насам-натам и  за момент наистина беше изолирана, след което обърна внимание върху  идващите каляски и Кейт си отиде на мястото.
Моментът е кратък, за да се направи извод за отношения.

# 730
Благодаря за разяснението на  FreesiaR, аз не можах да отворя видеото, възможно е наистина да се търси под вола теле.

# 731
Изненадващо,  и на мен ми харесва роклята на Софи. От близо десените на роклята сякаш се "бият",  на отдалеч не е така и наистина е като препратка към кимоно.
Летисия и Фелипе са много естествени и хубави на това посещение.

# 732
Ето тук има видео, вижда се, че конете си вървят.  Не ми направи добро впечатление на мен, дори и да е било от грижа за Кейт.
https://www.hellomagazine.com/royalty/856367/watch-moment-queen- … eton-state-visit/

# 733
Ти пък, от грижа. Подреждаше участниците 😃
Грубичко го направи и Кейт известно време стоеше сама отстрани, докато мъжете продължаваха да си говорят.
Доста се суетеше Кейт по време на това посрещане и често оставаше изолирана. Както и на погребението на Кент.

# 734
  • София
Ето тук има видео, вижда се, че конете си вървят.  Не ми направи добро впечатление на мен, дори и да е било от грижа за Кейт.
https://www.hellomagazine.com/royalty/856367/watch-moment-queen- … eton-state-visit/
И на мен. Освен това принцеса Уелс не отиде при мъжа си, той говореше с баща си и с Тръмп. Тя ги заобиколи, застана зад тях и им обърна гръб. Приличаше на обидена.
Каретата си минаваше отпред, но не и на пътя на трите жени.
Определено не изглеждаше добре ситуацията, а Камиля сякаш я прогони.
Дали е така, господ знае, спекулираме си.

А, ето, и Птица е видяла нещо подобно.

Общи условия

Активация на акаунт