Кралски работи и клюки - септември 2025

• 62 725
  • 860
  •   5
Отговори
# 840
  • София
Вчера Хари и Меган са били на благотворителния концерт One805LIVE в имението на Кевин Костнър:
https://www.instagram.com/people/p/DO2TL74EWnY/
Скараната Опра ли наднича отзад 🙂

Това с Опра май се оказа поредната фалшива медийна дъвка.
Много хубави Мегън и Хари Heart

# 841
Оу, Матилде е  с фантастична рокля. Амалия очевидно почва да се чувства все по - добре в ролята на холандска принцеса !

# 842
  • Някъде там
Хари каза че ще намери начин да продължава да помага на децата а Лесото и Ботсвана. Явно това е първа стъпка.

Всички ми харесват. Рания също с много стилен и със страхотни цветове за есента, тоалет.

Обувките на Амалия Heart Eyes

На мен много ми харесва Амалия като поведение и излъчване в последните две години и най-вече това, че не се опитва да копира майка си, а грее със собствена светлина и харизма.

Матилде с бялата рокля много ми хареса. С това не. Просто не подхожда на ангажиментите.

И Фелипе в Сащ. Много готина вратовръзка.

Фелипе днес ще присъства на приема организиран от Тръмп за всички държавни глави присъстващи  на Общото събрание на ООН.

Последна редакция: вт, 23 сеп 2025, 22:41 от daviz

# 843
Нова информация за Мариус.
В края на 2023 заминал с 4 свои приятелки в Берлин за няколко дни. На летището в Осло се чекирал с дипломатическия си паспорт - което е нямал право да прави за частни псоещения.
В Берлин наели ЕърБиЕнБи. Посетили известния секс клуб КитКат.
След едно от посещенията в клуба отишъл с млада германка в хотелска стая, където й снимал сещайте се кои части от тялото, докато ги опипвал. Без нейно съгласие, разбира се.

На 3 февруари започва делото.

А Марта вчера имала рожден ден и навършила 54 години.

# 844
И как пък все без тяхно съгласие ги снима, опипва и води по хотелските си стаи и къщите си 🙄
Да го съдят и осъждат, щом е откаченяк и насилник, но и такова издирване и вадене на показ на забърквали се с него жени отпреди години, ми е прекалено.
Не знам той дали ги е изнасилвал, но преса, полиция и алчна за сеири публика твърде успешно го прави от две години насам. Дано поне получат добра компенсация накрая.

Последна редакция: вт, 23 сеп 2025, 22:54 от птица

# 845
Дано да излезе кореспонденцията на Епстайн и останалите известни личности, не само тези на Андрю и Фърги. Така изглежда като атака, а не като правосъдие.

# 846
Дано да излезе кореспонденцията на Епстайн и останалите известни личности, не само тези на Андрю и Фърги. Така изглежда като атака, а не като правосъдие.
Аз съм абсолютно ЗА, особено що се касае за Agent Orange.

# 847
Ами като спят или са прекалено пияни и в безсъзнание и не са дали съгласие да им снимат интимните части и да ги опипват. Това, че си се съгласил на секс веднъж, не значи, че си се съгласил и да те снимат така. От тази гледна точка той е перверзник. Надявам се делото да е при отворени врати, за да излезе наяве точно колко и какво са знаели родителите му през годините.

А за Фърги ... Явно не е по-стока от Андрю. Отвратителна работа и там.

# 848
Принцеса Калина Сакскобурготска ли е правилно да се нарича или с фамилията на съпруга и?

# 849
Принцът и принцесата на Уелс се срещнаха насаме тази сутрин с опечалените родители  на малката Елси Дот Станкомб по време на посещение в бившето ѝ училище в Саутпорт.
Уилям и Кейт посетиха началното училище „Фарнбъроу Роуд“, където седемгодишната Елси е била ученичка по време на убийството си.Това е второто посещение на бъдещия крал и кралица в общността, която показа такава огромна храброст и самота след ужасяващото нападение миналата година.Днес кралската двойка се завърна емоционално в Саутпорт, за да предложи постоянната си подкрепа на семействата, засегнати от трагичните убийства.
По време на посещението си в училището на Елиз, те разговаряха и с учители за това как работното им място е било засегнато от нападението, както и за подкрепата, оказана на учениците, персонала и местната общност.
През април беше разкрито, че принцът и принцесата тихомълком са направили дарение на началното училище „Чърчтаун“, посещавано от Алис и Бебе, за да им помогнат да финансират нова детска площадка в памет на децата, убити при нападението с нож.
Освен малък медиен инцидент, посещението беше умишлено сдържано, тъй като и принцът, и принцесата искаха то да остане възможно най-дискретно от уважение към замесените.
Не намирам засега снимки от този ангажимент.

# 850
  • Някъде там
Летисия посещава Центъра за изследване на рака (CIC) в Саламанка, създаден през 1995 г. с цел да подпомогне Института по молекулярна и клетъчна биология на рака (IBMCC) и чиято цел е да интегрира конкурентното и висококачествено изследване на рака на основно, клинично и приложно или транслационно ниво.

Прекрасна Шарлийн. Излъчване, бижута, визия, усмивка.

И още от  кралските особи в Ню Йорк.
Скрит текст:

# 851
Принцът и принцесата на Уелс са в крайбрежния град, за да изразят подкрепа след бруталните убийства на три момичета в клас по танци на тема Тейлър Суифт миналия юли.

# 852
Верчето, изпревари ме, ще добавя още една снимка

Кейт отново е в десятката, перфектен избор, сиво с бебешко розово, стилно, леко строго, съобразено с повода, излято по нея. Стои й прекрасно. Браво, че продължават да се грижат за психичното здраве на хората, сблъскали се с тази жестокост и най-вече на семействата преживели ужаса да загубят децата си. Както писах и в предния пост, направили са и лично дарение, за да остане нещо в памет на тези деца.

# 853
# 854
  • София
Катрин пак ли е с по-тъмна коса или така изглежда на монитора ми?

Общи условия

Активация на акаунт