Кралски работи и клюки - септември 2025

• 74 639
  • 949
  •   1
Отговори
# 690
  • Някъде там
Максима с тия ресни Joy
Без тях обаче цветовото съчетание на това зелено със сивото е страхотно Heart Eyes това сиво е толкова благодатен цвят.

И Мери ми хареса, розово и кафяво си е класика.

Поне да бяха по къси само в края..
По скоро повече към корал и оренжево ми е на мен на Мери роклята. От по светлите снимки изглежда розово. Тук е от миналата година.

# 691
Ето я Мелания с нахлупената капела 😃
Втората снимка е уникална. Обувките ли си гледа, поспива ли тайно 🤣

# 692
Тази рокля на Мери е една от най- грозните, които е обличала, десена е като домашна роба, набора около врата е много старомоден. Без кафявото сако е една идея по- приемлива, самото сако изглежда евтино, единствено цветово си отиват.

# 693
Тези шапки се превръщат в уникалния стил на Мелания. Wink

Днес обаче е супер.

# 694
Ох, тая шапката на Мелания Joy
Не мога, напушва ме на смях всеки път Joy
Тази жена наистина ли иска да остане така в историята!?

# 695
Хахах, таз' Мелания.
Мен пък шапката й много ме кефи, страхотен цвят и форма. Понахлупила я е повече от нужното, ама разбираемо, трябвало е да търпи мъжа си доста време, имала е нужда от уединение Joy

Много приятен пенюар на Мери и със и без сако е хубаво, но тя определено умее да съчетава дрехи.

# 696
  • Някъде там
Хахах, таз' Мелания.
Мен пък шапката й много ме кефи, страхотен цвят и форма. Понахлупила я е повече от нужното, ама разбираемо, трябвало е да търпи мъжа си доста време, имала е нужда от уединение Joy

Много приятен пенюар на Мери и със и без сако е хубаво, но тя определено умее да съчетава дрехи.
Определено  всичко идва от нахлупването на шапките й.
Беатриче с подобни. Съвсем друго изглежда.

# 697
Мерината рокля допълнителната платка с набора долу я опропастява.
Не е нейното нещо това. На нея и отиват други по-изчистени линии.

# 698
  • Варна
По повод шапките на Мелания, които скриват лицето й. Стилистите зад океана коментират, че този детайл прехвърля вниманието към съпруга й и същевременно подсказва подкрепата си към него.

# 699
Отзивите във всички медии за ролята на Кейт в държавното посещение на Тръмп продължават да са изключително ласкателни:

Принцесата  на Уелс  беше изпратена от краля снощи, за да очарова Доналд Тръмп с акт на експертна мека дипломация, който също така остави обичайно сдържаната му съпруга Мелания изумена и „замаяна“ в нейно присъствие.
Сигурен знак, че принцеса Катрин бързо става толкова влиятелна, колкото кралят и съпругът ѝ, е, че тя „заслепи“ президента и разтопи неговата „ледено хладнокръвна“ първа дама още в първия ден от държавното им посещение във Великобритания.
Един експерт заяви пред „Дейли Мейл“ днес, че нейният „флирт, основан на меки умения“, с лидера на свободния свят „е свел президента до човек, който изпитва страхопочитание“.
Кристофър Ръди, американският изпълнителен директор на Newsmax Media, е приятел на Доналд Тръмп и беше на банкета снощи. 
Той каза: „Президентът прекара по-голямата част от нощта в разговор с Кейт. Така че мисля, че трябва да разберем какво е чула. Те бяха много задълбочени в разговора и можех да кажа, че той е наистина очарован. Беше наистина ангажиран с нея.“
Днес Уилям и Кейт са имали и частна среща с Тръмп и Мелания, дворецът не е дал информация за какво е говорено на нея.
Тиха дипломация в действие.

# 700
Дано тихата дипломация доведе до обръщане на палачинката и Тръмп наистина да направи нужното за Украйна. Тази война продължи прекалено дълго време.

# 701
Ако искат шапките да отвличат вниманието от Мелания, трябва още малко да потърсят златната среда.
Шапката й от вчера определено е едно от най-обсъжданите неща.
Но пък отвлече вниманието от ходенето му пред Чарлз примерно Simple Smile

Англичаните не ухажваха тръмп заради Украйна.

# 702
САЩ (Тръмп) ще инвестират $150млрд. в икономиката на Британия. Затова Кралското семейство търпи...

# 703
Отзивите във всички медии за ролята на Кейт в държавното посещение на Тръмп продължават да са изключително ласкателни:
.....
Те бяха много задълбочени в разговора и можех да кажа, че той е наистина очарован. Беше наистина ангажиран с нея.“
Личеше му. За мен, е изключително ерудиран събеседник. Тръм не е глупав човек, всеки бил на негова лекция ще каже колко е добър като оратор и как импровизира на лекциите си.
Като сложим и останалите президенти и крале, запленени от нея.... явно има защо.

# 704
Много ми харесват Катрин и Мелания на днешния ангажимент. Красиви есенни комбинации.

Фреди датски няма ли да се връща, доста дълга лична почивка е направил, преди няколко месеца пак.

Роклята на Максима би била супер, ако отива на танци, но отивайки облечена така на ангажимент не просто отмества фокуса от темата на ангажимента, но и е несериозно спрямо организаторите, които са положили усилия и подходили с уважение към важния си гост.

Общи условия

Активация на акаунт