Звездни Компромати- Септември'25

• 314 316
  • 3 307
  •   1
Отговори
# 915
Дженифър Анистън
« Thank you, summer!❤ »
Скрит текст:

Прекрасна Дженифър!
Преминава през живота с дойстойно вдигната глава, има моите абсолютни адмирации за това!
Земна, засмяна, желая й щастие!

# 916
Горан Вишнич го гледах скоро в Хелрейзър (2022),неочаквано във по-стар филм пак Хелрейзър(2005), участваше и Хенри Кавил.

# 917
Мария изглежда най-спокойна и най-балансирана в тази си връзка. Никога не съм я виждала без екстеншъни, чак сега ги е свалила.

# 918
Дженифър Анистън
« Thank you, summer!❤ »
Скрит текст:

Прекрасна Дженифър!
Преминава през живота с дойстойно вдигната глава, има моите абсолютни адмирации за това!
Земна, засмяна, желая й щастие!
Страхотна е Джен! След началния пост на август, наистина й станах фен! (дори си махнах Анджи от аватара, защото макар и визуално да ми харесва се погнусих от двуличието и безцеремонността им с Брад, съчетана с голямото желание да излезнат бели и добри отгоре на всичко)
Веселяшка, благодаря ти за този пост!

# 919
Патрик Шварценегeр се е оженил, и брат му от домашната помощница е бил поканен:

https://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-15073621/Patrick-S … g-Idaho-lake.html

# 920
Калина пак е търсила папагала, този път - с кучета…
https://novini.bg/article/2025090805115874306

# 921
Brendan Fraser  на представянето на "Rental Family" на Международния филмов фестивал в Торонто
Скрит текст:

# 922
И аз идвах с новината за онова чучело Калина Сакскобурготска. Рецидивист, който става заплаха за обществото.
Скрит текст:

# 923
  • Пловдив
"Дошла една жена" - Калина е вече с толкова характерна външност, позната на цяла България, че не вярвам да не са я разпознали, ако е била тя. Grinning

# 924
  • Deutschland
Калинка там ли живее? На Боровец?

# 925
Да. Идеята беше да се грижи за музея във Враня.

Боровец е наистина хубаво място, но ако трябваше да живея в тази самотна къща с глави на убити животни по стените, и аз щях да откача.

# 926
Тази жена докога ще вилнее и всичко ще ѝ се разминава? Трябва ли да утрепе или нарани някого?

# 927
Калина винаги е била много ексцентрична, но не беше куку. Само че тя май не прави абсолютно нищо, освен да се кичи с разни носии по всевъзможни фестивали, детето й порасна, та май просто седи на Боровец. И то седи, седи, та май е взела да си налива. От скука имам предвид.

# 928
Или има истински проблеми, които я бутат към крайности, дали ще е алкохол, дали ще са тренировки…или просто е една разглезена жена, която никога не се е сблъсквала с истински проблеми, но това не й пречи постоянно да “търси”  и да е неудовлетворена. Дано синът й са го изпратили в някой пансион далеч от България, винаги ми става жал за децата в такива ситуации.

# 929
  • Glasgow
Той сигурно е пълнолетен вече

Общи условия

Активация на акаунт