Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Актуална тема за Септември 2025 (Тема 9)

• 33 046
  • 744
  •   8
Отговори
# 720
Имам поръчение да купя слухов апарат и първо искам да питам вас дали някой е вземал от Тему и дали имате препоръки. Очаквам, че ще има противоречиви коментари, както с козметиката, но ще ми са от полза всякакви насоки

# 721
  • София
Не разбирам за каква касова бележка иде реч. Това е с Експрес Уан.

# 722
Може ли линк към дифузера?
Благодаря!

Доволна съм от дифузера и си поръчах към него есенни аромати  вкъщи мирише на сладкарница

Последна редакция: вт, 30 сеп 2025, 10:19 от Moderator1

# 723
Артикулите от местен склад имат допълнителни такси и са много по-скъпи, сигурно от там е таксата.
Аз бях писала преди време, че ми предлагат да си купя пакетче бонбони Харибо 200гр (което в Била е два лева), за 12 лв, от местен склад.
Няма допълнителни такси за стоки от местен склад. Вече три пъти купувам от такъв и нямам такива такси.

# 724
Едната има поръчка за над 400 лв, а другата - за над 1300 лв.

"Когато стойността на поръчката Ви достигне определени парични прагове..."
Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 725
    • София
    Моята пратка днес дойде с Експрес Уан. Точно за 2 седмици. В много удобен за змен офис. Отдъхнах си.

# 726
    • София
    iana28, при тебе пишеше ли нещо подобно
    Не разбирам за каква касова бележка иде реч. Това е с Експрес Уан.

# 727
    • София
    Здравейте, не намерих инфо в предишни теми - възможно ли е издаване на фактура от поръчка в temu?

# 728
    • Ст Загора
    На мен експрес уан ми писаха във вайбър  с дата докога да взема пратката и линк за адрес на пратката

# 729
    • София
    Имам поръчение да купя слухов апарат и първо искам да питам вас дали някой е вземал от Тему и дали имате препоръки. Очаквам, че ще има противоречиви коментари, както с козметиката, но ще ми са от полза всякакви насоки

Слуховият апарат, не е като козметика, аз лично нямам никакви притеснения за закупуване на техника от тему, редовно експриментирам с различни слушалки, само от тези съм раочарована за сега.
    https://share.temu.com/swIUb8GUunB

Вижте този.
    https://share.temu.com/6cUUWZLF0qB

# 730
    • Асеновград
    Помня ,че някой хвалеше зъбен душ, може ли линк.

# 731
    Здравейте, не намерих инфо в предишни теми - възможно ли е издаване на фактура от поръчка в temu?

Не, не издават фактури.

# 732
    Помня ,че някой хвалеше зъбен душ, може ли линк.

Заповядай:
     https://share.temu.com/iWTvUkJbBQB
    Много съм доволна от този модел.

# 733
    • София
    А дали би разкървило венците или няма такава вероятност?

# 734
    Ползвам го на най-ниската степен и е добре. Другите са малко по груби и са ми малко силни. Допада ми това, че контейнера събира повече вода, за разлика от предната(пак беше от тему, но по обикновенна) По инструкции струята не бива да удря венеца, но винаги има вероятност да  я насочиш без да искаш. Обаче почистването със зъбен душ за мен си е топ. Аз по принцип трупам много зъбен камък и това ми създава допълнителни проблеми. Сега нещата са добре, почиства много добре междузъбното пространство и усещането след това е много приятно.

Общи условия

Активация на акаунт