Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Актуална тема за Септември 2025 (Тема 9)

• 34 344
  • 747
  •   1
Отговори
# 105
Аз също имах оферта за 9 безплатни подаръка, избрах разни джунджурии явно за малка сума и трябваше да пусна поръчка за 20 лв. Оказа се, че всеки ден трябва да пускам поръчки за 20 лв, за да получа подаръка за съответния ден. Няма какво толкова да поръчвам, напълни шкафовете с много ненужни и неизползваеми неща.

# 106
Върнах 3 неща от който ми възстановиха пари за 2 от тях и за третото твърдят че липсва в пратката което е 44
[/quote]
Напишете им, че ще подадете жалба до European Consumer Centre. Веднага ми върнаха парите. При мен твърдяха, че липсва огромна чанта и обувки в кутия, смешници 🙈
[/quote]
Написах им, но пак ми обясняват, че са получили 2 а ме 3 артикула и няма да ми върнат сумата... Ако знаех щях да си я оставя и да накарам мм да я отвори да види защо прекъсва много ме е яд

# 107
И на мен предложи - избрах подаръци, които според мен (и е така, защото съм ги виждала) струват общо 20 лв. Сайтът каза, че струват 50 и трябва да направя поръчка за 100 лв, за да ги получа. Не го направих, естествено.

Едни доста хубави моливи - Марко Реноар (взех ги с купон и имах малко натрупан кредит от корекции). Миналата година взех една от версиите на молитвите Марко Трибют (същата фирма, друга разновидност моливи - те имат най-различни) - те са малко по-скъпи, но честно казано, тези ми изглеждат по-добри.

# 108
  • Somewhere over the Rainbow
Мами, с какъв препарат ползвате машината за почистване на килими и тапицерии?

# 109
Аз съм много доволна от  робота за прозорец, обаче търся да купя само диатанционно.  Много трудно хващат бутоните. Писах на съпорта, е не може да ме разбере. В сайта не намирам. Някой виждал ли е универсално дистанционно да се продава отделно за тези роботи?

# 110
Аз имах същия проблем, сега снимам всичко преди да го изпратя и им го прикачвам в системата.  Много странно, че не са възстановили сумата. Искай ескалация на случая. При мен отговора за отказ след първия билет, дойде след 1 минута, т.е проверка не е имало изобщо, отговарят автоматично. След ескалация направиха проверка и го намериха. Всичко ми беше опаковано и пратено по инструкция с оригинални пликове.

Върнах 3 неща от който ми възстановиха пари за 2 от тях и за третото твърдят че липсва в пратката което е 44
Напишете им, че ще подадете жалба до European Consumer Centre. Веднага ми върнаха парите. При мен твърдяха, че липсва огромна чанта и обувки в кутия, смешници 🙈
[/quote]
Написах им, но пак ми обясняват, че са получили 2 а ме 3 артикула и няма да ми върнат сумата... Ако знаех щях да си я оставя и да накарам мм да я отвори да види защо прекъсва много ме е яд
[/quote]

# 111
Аз съм много доволна от  робота за прозорец, обаче търся да купя само диатанционно.  Много трудно хващат бутоните. Писах на съпорта, е не може да ме разбере. В сайта не намирам. Някой виждал ли е универсално дистанционно да се продава отделно за тези роботи?
Може ли линк за този робот?
Мерси предварително.

# 112
https://share.temu.com/JVQsKhadLQB
Аз взех този и съм доволна.  Засега не използвам дистанционното,  слагам в горен ляв ъгъл и той се спуска надолу.

# 113
Бокс нау доставя ли в неделя пратки по кутиите и дали в понеделник ще доставят тук като е почивен ден?

# 114
  • В страната на бурите
https://share.temu.com/JVQsKhadLQB
Аз взех този и съм доволна.  Засега не използвам дистанционното,  слагам в горен ляв ъгъл и той се спуска надолу.
Моят е същият. Като се сложи в долната част на прозореца, сам си се качва нагоре, стига горния край  и почва да се спуска. Иначе при нас са високи прозорците, не стигам до горната им част, за да го сложа евентуално.  Не ползвам и аз дистанционно.

# 115
Бокс нау доставя ли в неделя пратки по кутиите и дали в понеделник ще доставят тук като е почивен ден?
В събота, неделя почиват.

# 116
Днес има корекции на цената, събрах 20+ лева, проверете си и вие.

# 117
Добро утро!
При мен беше доста освежаващо Simple Smile с малко нерви
Сега ще разкажа, ако и друг е в същата ситуация.
На 4.09 спечелих от онези кредити, които се заявяват 7 поредни дни. Днес пиша заяветекредит/claimcredit , но ми дава три чаши, под които пише за колко лева да поръчам и колко ще спечеля.  Но аз нова поръчка не искам да правя. Свързах се със сътрудник и след едночасов разговор се разбра, че трябва да си избера чаша, дава ми нови правила, дава ми кошницата, за да избирам, по нищо не личи, че ще ме върне в прозорец за ден трети. Вдига се адреналина и чак като дадох назад от кошницата се появи.
Това ми е втори такъв кредит за събиране. Първият беше за малка сума и след първия ден повече не го видях, но не страдах. Но този ми е за голяма.

# 118
В събота, неделя почиват.
При нас в Русе,зареждат събота сутрин и след това понеделник,ако не е почивен ден.Преди час получих съобщение,че пратката ме чака.В началото,като започнах да пазарувам,получавах и пратки в неделя,но вече почиват.

# 119
И аз това имах предвид, но може би не съм го написала много ясно. Да, в събота доставят, в неделя им е почивен ден.
Моите поръчки са на статус от вчера "освободена от митницата"

Общи условия

Активация на акаунт