Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Актуална тема за Септември 2025 (Тема 9)

• 34 399
  • 747
  •   1
Отговори
# 90
Усетили са се.

# 91
Така дава първоначално. После при плащането трябва да избереш 0,00 лв от кредит тему и да платиш с карта. Иначе ти сваля връщането на кредит - точно отгоре преди сумите излиза едно зелено квадратче, където изписва колко е в зависимост дали ползваш кредит или платиш с карта.

На мен упорито не ми дава никакви оферти.
Как се викаха купоните? НЕщо не видях как беше в първия пост.....

# 92
# 93
Цъ, не става.

# 94
Здравейте, докато съм на почивка, давам отзив за два вида колагенови маски за лице, защото ги взех за проба точно за морето и слагам след плаж.
Скрит текст:
Тази е пълен боклук. Отворих една в София още и не я взех с мен. Идва в насипно състояние-10 пакета в прозрачен плик. Вътре е една безфотмена, лигава мокра кърпичка, напоена така, че от нея капе, каквото там са й слагали. Абсурд да се сложи на лицето тази лигава пихтия. Хвърлиха я, а имаше хубави отзиви в сайта.

https://share.temu.com/SyrxgFChrOB

Тази в розово е много приятна. Както казах, слагам я след плаж за около 20 минути. Усеща се добре после кожата, материалът е по-плътен и прилепва добре. Не е мазна и нямам никакви раздразнения. Поръчах си още 20.

https://share.temu.com/JgWzICSQ1DB

Моля и за мнение и съвет. Харесах тази прахосмукачка, параметрите са добри, но не знам дали 650 W са ОК за тази голяма всмукателна мощност. Ако някой я има, моля за мнение. Знам, че от тази марка има доволни в темата. Трябва ми за апартамент. Имам хубав купон за нея.

https://share.temu.com/iu7mvONcQkB

# 95
Вече няколко пъти ми излиза оферта за два продукта на 0лв, но не мога да схвана каква е процедурата... Първо ги плащам и след това ми приспадат сумата от следваща поръчка ли или ми дават някакъв процент отстъпка при следваща поръчка? Някой може ли да обясни, ако е ползвал такава промоция Simple Smile

# 96
Избираш си два или три продукта безплатно и след това купуваш други неща за 50 лева. Първите 2-3 идват безплатно.

# 97
  • Ст Загора
Избираш си два или три продукта безплатно и след това купуваш други неща за 50 лева. Първите 2-3 идват безплатно.
Има и за 5 или 8 до 10 подаръка.  Но трябва да не са мн скъпи 2 подаръка,за да е поръчка 50 лв . Че ако са става за 100 лв.

# 98
Днес взех тази машина за захарен памук, веднага я пробвахме, за сега върши работа и малката е много впечатлена:

https://share.temu.com/lEWDVBTOr3B

Тази рокля е много хубава, плътна и тежка материя, качествена изработка

https://share.temu.com/NMDZRdItPNB

Останалите неща са детски дрешки, балони, арки. Тази година мисля сама да правя украсата на малката, надявам се да успея.

# 99
Вече няколко пъти ми излиза оферта за два продукта на 0лв, но не мога да схвана каква е процедурата... Първо ги плащам и след това ми приспадат сумата от следваща поръчка ли или ми дават някакъв процент отстъпка при следваща поръчка? Някой може ли да обясни, ако е ползвал такава промоция Simple Smile
Избираш два подаръка от страницата с предложения. Според тяхната цена трябва да направиш поръчка на определена стойност (моите подаръци явно бяха евтини и трябваше да направя поръчка за 50лв). Трябва да заявиш втория подарък на следващия ден.
После всичко пътува заедно (гледам, че имам три поръчки, но и трите са с един номер, явно са ги обединили).
Може да се плати с кредит.

# 100
Избираш два подаръка от страницата с предложения. Според тяхната цена трябва да направиш поръчка на определена стойност (моите подаръци явно бяха евтини и трябваше да направя поръчка за 50лв). Трябва да заявиш втория подарък на следващия ден.
После всичко пътува заедно (гледам, че имам три поръчки, но и трите са с един номер, явно са ги обединили).
Може да се плати с кредит.
Как се извиква тази оферта?

# 101
Останах с впечатлението, че купуваш други неща за колкото там ти определят (в зависимост от цената на избраните подаръци), но само от страницата, която те ти предлагат, т.е. изборът е доста ограничен, макар че някои от тях (но далеч не всички) са ти от кошницата. Дали правилно съм разбрала? Тоест, излиза, че ще си купиш неща, които не си възнамерявал да купуваш, само за да получиш два подаръка. Така ли е?

И още, как точно се заявява вторият подарък на следващия ден?

Просто досега не ми е станало съвсем ясно това, а днес явно доста хора имаме тази оферта, та се зачудих.

# 102
Ами аз си бях избрала хубави неща, които ми трябват за децата - и за подарък, и за тези, които за купя. Но нещо се подвоумих и не купих. Не бих взела нещо само, защото ми се предлага безплатно или да купувам една камара ненужни неща заради едно, което за взема подарък.

# 103
Офертата за два безплатни подаръка се извиква с claimgift. При мен се появи за първи път преди няколко дни след като отворих приложението.
Имах късмет, че още в началото на страницата беше ризата , която бях харесала и сложила в кошницата. Не обичам да превъртам много по страниците и набързо си избрах един шал. После трябваше да поръчам продукти за 50 лв. Пак късмет, че се появиха бързо неща от количката ми, които имах намерение да купя скоро. Направих поръчка, платих и излезе съобщение, че на другия ден трябва да заявя втория подарък.
На следващия ден извиках втория подарък с claimgift, заявих, добавих в количката и завърших поръчката.

# 104
Mama Ru, напълно споделям.
Като се замисли човек, офертата с подаръците при покупка на определена цена в никакъв случай не излиза по-изгодно от добре нагоден купон, а пък с купон човек свободно си избира какво да вземе. Например на мен днес ми я предложи тази оферта и аз си избрах две неща, които и без това исках да купя, на обща сума някъде под 45 лв. Съответно ми излезе, че трябва да направя покупка за 100 лв., и някакви мижави предложения. Ами 45 да ти отбият от 145 е горе-долу трийсетина процента, малко над. Значи с купон за такова намаление може да се напазарува, каквото му душа иска на човек, без ограничения, срокове, ангажимент да си заявиш втория подарък на следващия ден (та белким забравиш), и така.

Общи условия

Активация на акаунт