Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Актуална тема за Септември 2025 (Тема 9)

• 24 488
  • 530
  •   4
Отговори
# 510
  • София
Единственият смисъл от наложения платеж, е да се прегледа артикулът, преди да се плати.
Скрит текст:
И ако опаковката е повредена или артикулът е сбъркано или дефектен - да се откаже, преди плащането. Ако и в двата случая се плаща преди да се види пакета, няма никакво значение.
Това е една от възможните причини.

# 511
Така или иначе нямаш никакъв проблем при връщането, независимо от причината - повреда, намачкано или просто не го искаш вече. Плащаш си с карта на кутиите, вземаш си го, гледаш си го и, ако не ти харесва, връщаш.
Досега не съм имала проблем с тему, затова нямам и намерение да ползвам наложения платеж.

# 512
Повечето магазини имат такса от 2 лева за плащане на автомат.Който пробва да пише,дали и тук е така.

# 513
  • София
Тук е 1.50 – в скрийншота се вижда.

# 514
  • София
Е, как ще прегледате пратката, като е в кутия. А кутията се отваря, след като се плати?

# 515
  • Ст Загора
Аз пък си го обеснявам че ще се получава пратка със спиди или еконт .
 Днес ще взема пратка. От бокса  8те подаръка с покупка за 50 лв

# 516
При мен това с подаръците го дава няколко такива, но да се прави всеки ден различна поръчка с по един подарък.

# 517
  • София
Аз пък си го обеснявам че ще се получава пратка със спиди или еконт .
Скрит текст:
Днес ще взема пратка. От бокса  8те подаръка с покупка за 50 лв
Защо само с тях? Thinking
Аз точно реших, че това може да се окаже заобиколен начин да си гарантирам пратка с Бокснау.

# 518
  • Ст Загора
Ддз. За да се види . За мен идеята на наложен платеж е да платиш по-късно . Не винаги имам пари в картата... Докато така примерно след 10 дни докато дойде ще имам.
А защо с бокснау?

При мен бяха 8 подаръка с една покупка .

Последна редакция: вт, 23 сеп 2025, 13:20 от nasito8988

# 519
  • София
Ддз. За да се види . За мен идеята на наложен платеж е да платиш по-късно . Не винаги имам пари в картата... Докато така примерно след 10 дни докато дойде ще имам.
А защо с бокснау?
При мен бяха 8 подаръка с една покупка .
Предпочитам ги тях. Спиди също става, но май от дълго време не са доставяли с тях и затова реших, че като е с наложен платеж остава Бокснау. Еконт не ги харесвам.

# 520
  • Ст Загора
Е това са мой умозаключения не на тему.
Аз също харесвам бокс нау .. Сега да видим експрес уан ,че го мисля.

# 521
  • София
Е това са мой умозаключения не на тему.
Аз също харесвам бокс нау .. Сега да видим експрес уан ,че го мисля.
Може да пренасочиш по телефона към точка за достъп.
Така нямах проблем с доставката, но я оставиха в последния възможен час на последния ден от срока. Пренасочих по телефона. Това са им точките за достъп – https://expressone.bg/bg/offices

# 522
  • Ст Загора
Благодаря Миленака ! Дано нямам проблем.

# 523
Да си повторя въпроса - Някой получавал ли е поръчка с FedEx и кой и е партньор в България?

# 524
Аз от Amazon.Дойдоха с Еконт.

Общи условия

Активация на акаунт