Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Актуална тема за Септември 2025 (Тема 9)

• 41 475
  • 747
  •   1
Отговори
# 525
Аз пък не знаех, че на бокса може да се плаща с карта. Днес ще взема 2 пратки (имам само 1 код,а пише, че и двете са там) и ще погледна

# 526
Не може. Пращат ти линк, за да платиш онлайн и после изпращат кода за отваряне.

# 527
Имам пратка с Express One, много мразя да идват с тях. Крайната дата е утре 24.09, а още не съм получила известие за нея. Писах на бота, че от 4 дни нямаше никакво инфо в проследяване. Отг. дадоха купон 20%, и стандартния отговор за 10 лв. да върнат ако се забави пратката. Поне се актуализира инфото че е пристигнала в склада. Чакам утре да получа sms. Винаги с тях получавам последния ден от обявения срок. 😡 С пощите и Бокса идват в първия ден от срока. Е как да не ги обичаш. 😉

# 528
  • На изток от Ада
При мен 3 4 пратки идват в последният ден това от скоро.  С бокс нау и пощите .

# 529
Майка ми примерно няма да се оправи с плащане с карта предварително онлайн и баща ми й поръчва от Тему. Така с наложен ще може и сама да прави поръчки (въпреки таксата). Ако си избрал да платиш с НП и пратката не ти пристигне, по този начин не ти задържат парите. Може за някои хора 50/100/200 лв да не са проблем, че няма да разполагаш с тях 10/20/30 дни (докато се уточни къде ти е пратката и дали ще я получиш), но за други това да е проблем. Та всеки би имал различни доводи защо иска да ползва тази опция. Хубаво е да я има.

# 530
  • Пеликания
С Express one няма вариант да се пренасочи пратката нали особено ако е в каса на Easy pay? Досега не ми се беше случвало да ми доставят пратка в друг град на 15км от моя адрес.

# 531
Аз от Amazon.Дойдоха с Еконт.
А чак след като стигне до България ли, излиза проследяване в Еконт, че с номера нищо не дава? Поръчката е доста обемна и скъпа и е от европейски склад.

# 532
При поръчки от Амазон,не излиза в приложението.Чак като ми звънне куриера разбирам,че е дошла.

# 533
Моите последни пратки идват в средата на срока. Утре ще взема три.

Тези дреболии са много полезни - поръчах за вкъщи и за работата. Има кабели, които ми късат нервите от години, не знам защо не съм поръчала по-рано.

# 534
  • София
С Express one няма вариант да се пренасочи пратката нали особено ако е в каса на Easy pay? Досега не ми се беше случвало да ми доставят пратка в друг град на 15км от моя адрес.

Аз съм пренасочвала

# 535
Купували ли сте пудри за лице и доволни ли сте? Сега получих една и се чудя дали няма нещо вредно...  Съставките изглеждат нормални - сравних с друга пудра, която ползвам в момента.

Освен това мисля да поръчам коректор и пудра на прах (тази, която дойде сега, е пресована), обаче малко се колебая.

Отворих разни сайтове, в които пише, че са тествали козметика от Тему и е ок. Но не знам дали може да се вярва.

# 536
От Тему поръчвам измиващи и ексфолиращи продукти, защото се задържат кратко върху кожата. С едно наум съм поръчвала и кремове, но не съм особено доволна и ще се придържам към европейска козметика. Към грим също съм подозрителна и бих избягвала. Спестените пари в Тему не ми компенсират притеснението. Ако искаш азиатска козметика, в КМ има тема с препоръчани магазини и марки.

Последна редакция: ср, 24 сеп 2025, 11:57 от happy cucumber

# 537
Моите последни пратки идват в средата на срока. Утре ще взема три.

Тези дреболии са много полезни - поръчах за вкъщи и за работата. Има кабели, които ми късат нервите от години, не знам защо не съм поръчала по-рано.
Може ли код на продукта?

# 538
  • София
С риск да породя полемика – козметика от тему не бих поръчала. Не е ясно какво има в продукта, както и кой и на какво го е тествал. Има достатъчно утвърдени платформи и марки, от които нямам притеснения да купувам.

# 539
  • София
Точно пудри не съм купувала, но имам едно червило, което ми е много любимо и поддържам наличност. Иначе съм поръчвала кремове - не останах доволна от хидратацията, и глосове и балсами за устни - и те не бяха с добра хидратация.
Чети отрицателните ревюта, за мен те са много добър ориентир. Ако повечето са за доставката и/или липсваща/счупена стока, тогава може да поръчам, но ако са свързани със самата стока, не поръчвам.

Забравих - в момента позвам балм за сваляне на грим, от който съм страшно доволна, но за съжаление вече не се продава. Поръчала съм друг, но още не съм го пробвала. Преди това ползвах един "марков" от Нотино, който ми скъса нервите - нито грима сваляше, нито можех да го измия от лицето си.

Общи условия

Активация на акаунт