Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Актуална тема за Септември 2025 (Тема 9)

• 32 709
  • 739
  •   7
Отговори
# 690
И аз ползвах отново 2 карти за отстъпка вчера, a напоследък ми даваше само една. Едната взех от съобщенията, а другата с discount 777.

# 691
  • София
Нищо ме ми дава на мен от много време и си дръпнах Шийн.
Мислех, че няма добри промоции, но веднага ми даде няколко кода за - 60-70% и направих три пръчки вече 😋

# 692
  • Ст Загора
Шейн имат няколко + един от които е избора на доставчик. Вероятно за неголеми неща .

# 693
Имай предвид, че в Шейн нямаш безплатно връщане.

Аз все още нямам оферти, въпреки че направих две поръчки. Май ще си почакам.

# 694
  • Ст Загора
Аз рядко втъщам. Но не съм поръчвала много от шейн.  Два пъти за сега

# 695
А каква е тази такса, която начисляват вече към поръчката? Чудих се да не е като вид цена на доставка, но май не е. Преди като поръчвах я нямаше.

# 696
Каква такса?

# 697
Дай скрийншот.

# 698
Ами при завършване на поръчката ми начисли към 80лв - депозит за вносни такси.
Скрит текст:

# 699
Много странно.
И аз го имам това. Дадох пробно за цялата количка и на мен ми излезе. Сумата в голяма. Опитай с един артикул за 30 лв и нямам такава такса. Нещо е заради голямата сума, според мен.

# 700
Skadi, от коя държава пазаруваш?
Ето моята разписка от вчера, няма такава такса:

# 701
  • София
Express One не ми доставят и на мен една пратка, а днес бе крайният срок. Интересното е, че като направих поръчка я разделиха на две и даже уж тази бе първата тръгнала... Ваучер за 10 лева няма да върна.

От време на време ми дават продукти за 0 лева, ама не представляват интерес за мен и не ме изкушават, няма нещо апетитно.

И аз ползвах отново 2 карти за отстъпка вчера, a напоследък ми даваше само една. Едната взех от съобщенията, а другата с discount 777.

Трябва да върна да зачета за тези карти за отстъпка, че още неща се изкушавам да си взема.

# 702
  • Ст Загора
Моята пратка с Експреса е в тяхен сллад в нашият град.

# 703
  • София
Моята пратка с Експреса е в тяхен сллад в нашият град.
То и при мен така показва и пише "Няма касова бележка за стоката", което не знам какво означава за първи път ми се случва, а искам да си получа това, което съм поръчала. Никой не се е свързал с мен, те тези не си ли гледат сроковете за доставка и прочие...

# 704
  • Ст Загора
Аз нямам такова "Няма касова бележка " но от тему няма касови

Общи условия

Активация на акаунт