🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #1

• 147 200
  • 2 653
  •   1
Отговори
# 1 260
  • here and now
април-юни се снимаше някъде
Благодаря ти - значи, както и предположихте, Красимир със сигурност не търси любов вътре, тъй като продължава да 'забива' момичета в социалните мрежи. На моята приятелка е писал доста след предаването, щом е снимано през тези месеци, но май на всички ни стана ясно по какви си пада...Euro
Аз сега не мога да разбера дали вашата приятелка е от "тези, по които си пада"
Иначе няма лошо, ако е излезнал необвързан от предаването да си търси, каквото там търси....
Не го харесвам и не го защитавам, но не се стърпях да коментирам...

Красимир отговаря на въпроси в сторита в Инстаграм. Нищо не се било случило с Емили, само така изглеждало. Познавал я, защото преди време на морето излизала с негов приятел. Не смятал, че е лоша, но била “странна”.
А то остава и да си признае.... Много ясно, че така ще каже...

# 1 261
А аз се сещам Николов в Надкаст като разказваше как дошла някаква на кастинг, дето директно ѝ казал, че е... Замислих се колко му е да е била ЕмилитУ.  Разбирам етичната страна на нещата, ама няма продуцент дето не би го взел това за да си направи първите епизоди, преди да започнат истинските интриги. Нищо не се било случило... Чухме, видяхме малко, всички разбрахме какво значи "дай ми праха за пране де". Той каквото и да казва... Дано поне Шерминчето да му е ударила едно токче.

# 1 262
Красимир няма нормална снимка...

# 1 263
  • Варна
Красимир отговаря на въпроси в сторита в Инстаграм. Нищо не се било случило с Емили, само така изглеждало. Познавал я, защото преди време на морето излизала с негов приятел. Не смятал, че е лоша, но била “странна”.

Да, да. Затова Емили прокара пръсти около устата си на огледалото.

# 1 264

Мале, този колко е жалък. 😂 Сега ще седи да отрича, абсолютен палячо

# 1 265
Аз го споменах тук като най-солиден от мъжете с опит и положение, пък той се оказа най-големият палячо там,защото още на 2-рата серия се о*** с долнопробно същество. Даже Неделчо не може да го надмине вече.
Да се скрие от срам в земята вместо да лъже и маже в социалните мрежи.
Сигурно пъшка и охка,защото е изкачвал стълби до втория етаж..ние,моля ви се,какво си помислихме..

Последна редакция: пт, 05 сеп 2025, 07:42 от Adoralova

# 1 266
По-добре да имаш доблестта да си застанеш зад действията (каквито и да са били те) от колкото да се правиш на мишка и да продължаваш да се излагаш и отричаш като девственица.

# 1 267
Ако това на снимката вдясно е Красимир като млад, то той изглежда да е бил симпатяга. На снимката ми прилича на модел. Сега изглежда много над годините си, остарял и похабен.
Скрит текст:
А този пияния показан в клипчето на предната страница е един непоръбен варненски образ Йосиф Иванов  и няма нищо общо с Красимир.
По стечение на обстоятелствата познавам една мома от Къщата на инфлуенсърите и така разбрах колко може да те мрази камерата. Ако не ми беше споменала, че е тя, никога нямаше да повярвам, че образа от екрана е момичето, което познавам. Изглежда грозновата, състарена, напълно различна, а на живо е нежна, млада, симпатична. Поведение не коментирам, говоря за външен вид. Оттогава имам едно наум, че не винаги камерата пресъздава реалния външен вид.

# 1 268
Още като се появи на екрана,  Красимир ми заприлича на Георги Гешев -- Геш от Игри на волята.
Извинявам се, но не ми се получава да му кача снимката  тук.

# 1 269
Ако това на снимката вдясно е Красимир като млад, то той изглежда да е бил симпатяга. На снимката ми прилича на модел. Сега изглежда много над годините си, остарял и похабен.
Скрит текст:
А този пияния показан в клипчето на предната страница е един непоръбен варненски образ Йосиф Иванов  и няма нищо общо с Красимир.
По стечение на обстоятелствата познавам една мома от Къщата на инфлуенсърите и така разбрах колко може да те мрази камерата. Ако не ми беше споменала, че е тя, никога нямаше да повярвам, че образа от екрана е момичето, което познавам. Изглежда грозновата, състарена, напълно различна, а на живо е нежна, млада, симпатична. Поведение не коментирам, говоря за външен вид. Оттогава имам едно наум, че не винаги камерата пресъздава реалния външен вид.
Не е Красимир, това е американски актьор и няма нищо общо с Красьо. Потребителката се опитва да ни покаже, че си приличат, но освен по цвета на очите, не виждам по какво друго.

# 1 270
В интерес на истината, колкото повече търсех снимки, толкова повече не си приличаха. Същото важеше и за Рълев и Петър. 😁

# 1 271
В някои случаи не става въпрос за реална физическа прилика, а за излъчване. И имайки предвид това, Петър и Рълев за мен имат еднакво излъчване, но не и физическа прилика. Просто нещо в тях ме кара да ги възприемам еднакво на пръв поглед.

# 1 272
Да, както се казва имат еднакъв вайб. Wink
И аз така оприличавам разни хора по усещането което ми носят, макар физически да не си мязат Wink много.

# 1 273
Ана Мария и Косара от миналия ерген най-накрая са зарязали бате си Марто и са си намерили гаджета. Този на Ана Мария изглежда по-симпатичен и естествен, на Косара много напомня на Емрах Стораро. Лошото е, че и двамата изглеждат по-малки дамите.

Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Косара имаше и стори с нейния, но не можах да го хвана на време.

# 1 274
@DiaMia приличат си според мен и визуално.

Общи условия

Активация на акаунт