🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #1

• 147 489
  • 2 653
  •   2
Отговори
# 1 410
Нищо против мнението Ви, но как си представяте кифла с безброй корекции да живее в село с грубо 50човека? Тя си живее в София, сега разпитах и няма нищо общо със село Кравино, освен на думи.
Познавам доста кифли, които живеят на село, там си строят (по-скоро родителите им строят) палатите. Това е тенденцията последните години, поне покрай София. Иначе всеки ден си ходят в града, бързо е.

Но да, възможно е да е там само по адресна регистрация, пък да си живее някъде другаде.

Последна редакция: пн, 08 сеп 2025, 12:54 от Lilly_85

# 1 411
По скоро си живее с родители , за да я обгрижват , самостоятелно (в състоянието в което я виждам , не би оцеляла, вероятно има и жилище в град, но там основно върши простотии и си я прибират)

# 1 412
Кукушев с нов анализ от днес.

# 1 413
Може и да е нагласено поведението й. Беше ми странно когато Габи и диджея я обсъждаха, как така случайно ги наблюдаваше от терасата и се чудеше за кого говорят.

Последна редакция: пн, 08 сеп 2025, 13:47 от Lilium :)

# 1 414
Абсурд - не е толкова добра актриса. От малка е документирано проблемна. Явно си е останала такава.

# 1 415
Аз също мисля, че не е в ред с главата. Двама човека вече ми казаха, че живее в Люлин.

# 1 416
  • Sofia
Не е ли подсъдно такива хора като Емили да участват в реалити предавания? СЕМ нещо?

# 1 417
Не е ли подсъдно такива хора като Емили да участват в реалити предавания? СЕМ нещо?
Какви хора, в смисъл психично болни ли? Тя не е освидетелствана. Здрава до доказване на противното.

И аз мисля, че играе роля. Прилича на люлинчанка.

# 1 418
Ами, ако не е освидетелствана и не е поставена под запрещение, според закона е пълнолетна и дееспособна, и се приема, че разбира и може да ръководи постъпките и действията си. Така, че, не, не е подсъдно. Остава единствено моралния аспект, от морална гледна точка е укоримо някой да се възползва от лице за което се предполага или има съмнение, че страда от душевно заболяване, но не е подсъдно според закона, само спрямо морала.

# 1 419
Не е освидетелствана, но не е и адекватна. Като ѝ гледам ИГ - много странна работа. Държи го празен, от време на време качва нещо и след час го изтрива. Не ми изглежда да има план как да бъде инфлуенсър, по тази причина и няма последователи. Да не са я скастрили техните?

# 1 420
Подобна излагация не сме гледали отдавна, хора правиха секс в Биг Брадър много пъти, но повечето бяха я семейства, я хора, които се гаджосваха вътре и никога не е било на първия, втория ден. За Емили ми е жал, тъй като подозирам, че момичето наистина има сериозни проблеми, още повече ми е жал за родителите ѝ, особено ако са от село, както тя твърди, или живеят в малък град. Но в крайна сметка не разбирам защо някой съди продукцията, Емили е влязла с медицинско, изследвания, ако не е освидетелствана и има експертиза, че е вменяема няма какво да се направи. И Бритни за мен не е добре, но в крайна сметка ѝ дадоха свобода.  Емили не е непълнолетна, Красимир също. Двама възрастни хора направили осъзнатия избор да станат за резил. Покрай сухото гори и мокрото, но от продукцията няма как да не го излъчат, при положение, че вероятно въпросната случка е създала доста събития в самото предаване. Аз първоначално доста остро реагирах на това колко ненужно дълъг беше сегментът, но явно не е било чак толкова ненужно, щом селският хитрец Чичко Краси реши да лъже и маже, че не било каквото изглежда. Ако не бяха го излъчили в цялост, щеше да има място за съмнение.

Последна редакция: пн, 08 сеп 2025, 17:42 от RoseofVersailles

# 1 421
Не ми е жал за Емили. Ако кажа, че ми е жал, ще е лицемерно. Иначе смятам, че не е театър, именно заради случката с праха за пране.

# 1 422
Добре, че е тя, че да не лъснат дефицитите на другите. Тя може и затова да е вкарана - да има сеир и да оценим останалите като качествен материал.

Даже, освен за сеира може това да е другата причина за този образ - измиване на имиджа на старите ергенки. Толкова вулгарна да ни стане Емили, че да си кажем, че Ана-Шермин и Габи в сравнение с нея са направо златни. Grinning Ако е така дано да са й заплатили добре за ролята, защото застава там с името си.

В ББ е имало измислени персонажи - имаше една уж известна в Македония манекенка Цеце Орешкова. Като питаш Гугъл за нея ти излизат само български сайтове, все едно такава личност в Македония няма. Може и да не е била от РСМ дори.

В сезона на Ергенът с Алек участничката Мери май беше и омъжена, участвала е в Семейни войни.

Последна редакция: пн, 08 сеп 2025, 19:17 от Анонимен

# 1 423
Това, което е най-подозрително в поведението на това момиче Емили, е начинът, по който върти очи и гледа/мига, в нарочен флиртаджийски стил, който е преигран за мен лично. Отклонения са имали и др.момичета, в други сезони,  но тази е прекалена - ако имаш отклонение, все си мисля, че ще искаш да го прикриеш някакси, а тази го навира по всички възможни начини. Само изпълненията с Красьо не знам как да ги квалифицирам…

# 1 424
И все пак на мен ми е интересно главно заради Дениз. Не знам, в първия сезон имаше лоши моменти, има минало, но дори и в първия сезон имаше и адекватни моменти, не ми изглежда никак глупава, дори смея да я нарека сравнително интелигентна. Имам чувството, че в този сезон може да бъде главен положителен герой, но да видим. Като махнем Емили, Пепи, Краси и Неделчо, в другите за момента има за какво да се хванеш и да не отритнеш напълно. Дори Джан Микеле има нещо положително. Аз лично не намирам Шермин за дразнеща, защото имам чувството, че също като Албена Вулева има чувство за себеирония и преекспонира нещата съвсем осъзнато, но да видим. Аз и Ванеса в диви и красиви първоначално харесах, а тя излезе такава ковра...

Общи условия

Активация на акаунт