🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #1

• 147 383
  • 2 653
  •   1
Отговори
# 1 755
Добре обаче му го каза Емили..

# 1 756
Емили е седнала точно като богомолка, която чака мъжкия...бррр. Направо причаква кой ще се осмели да си загуби главата. Първата жертва падна - Неделчо.

# 1 757
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Криндж да искаш тази вечер. Шерминката и Красьо що не се вземат наистина, лика прилика са си, еднакво зле са. Емили започва да ми става една идея по-поносима и аз смятам, че се прави на по-глупава отколкото е.
Доктора е...... такъв образ досега не е имало.

# 1 758
“Много е лошо да имаш тази тежка ВОЛЯ.. да избираш” 😭😭 Наталито и тя избухна с изказване

# 1 759
На Емили, както се фръцка и сейка насам-натам по пясъчните дюни, само ѝ липсва хармониката на Силвия да се разсвири в мрака. И без друго взеха да се плашат вече от нея.

# 1 760
На Калоян, ако да му сложат субтитри ще е мрън мрън мръъъъннн.

Заааащооо тооолкооовааа бааавноо говооориии тооооваааа моооооомчее😩

# 1 761
“Много е лошо да имаш тази тежка ВОЛЯ.. да избираш” 😭😭 Наталито и тя избухна с изказване

Не блести с интелект, горкичката. То не става и само с “мяукане”

# 1 762
На Емили, както се фръцка и сейка насам-натам по пясъчните дюни, само ѝ липсва хармониката на Силвия да се разсвири в мрака. И без друго взеха да се плашат вече от нея.
В ИГ един-двама от участниците бяха споменали, че Емили на няколко пъти им е изправила косата, дори като не е имало камери. Та явно си е чалната… Дано после разкажат в подкастите.

# 1 763
Страшна лигла тази зъбла бе, не могат ли да говорят нормално тези хора. Тежката воля.. шматка

# 1 764
  • у нас
Може да казвате, че е луда Емили, ама ме изкефи как го нареди тоя лигльо току що
И аз се изкефих. Но на моменти ми прилича на същество от друго измерение, което не разбира какво й се говори. А може да иска и на нея да й прочетат сюнет.

# 1 765
Нямам лайкове.
Значи наум ви лайквам наред.
Лили, Краули, DiaMia, радвам се, че сте тука пак.

# 1 766
Тези двамата си отиват най-много - Натали и Орлин.

# 1 767

Не блести с интелект, горкичката. То не става и само с “мяукане”
Страаашна лигня е и с това говорене през зъби и съскане нищо не й се разбира.

# 1 768
Орлин е сладур. Симпатичен ми е, особено на фона на Петковци, Калояновци, Вирсачита и т.н.

# 1 769
Защо мъжете при Натали се държат като подлоги?

Общи условия

Активация на акаунт