🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #1

• 137 321
  • 2 653
  •   3
Отговори
# 1 950
  • у дома...
Така като ги гледаш дали някой от тях си е чел договора? Та той е по-дълъг и от сонета, и от "История славянобългарска"!
Поне тези, които са били в предаването преди, са го прочели. Шермин нали си беше заминала от трети сезон заради условията - със сигурност този път е гледала по-внимателно и се е пазарила. Тя обича да чете. На пет езика. ПОВТАРЯМ - ПЕТ ЕЗИКА. 😁
И има обща култура! Тоз факт що го пропускате???

# 1 951
Аз се надявам Калоян да си ходи. Много ми е флегматичен.

Да и аз, много ми е противен.

Така като ги гледаш дали някой от тях си е чел договора? Та той е по-дълъг и от сонета, и от "История славянобългарска"!
Поне тези, които са били в предаването преди, са го прочели. Шермин нали си беше заминала от трети сезон заради условията - със сигурност този път е гледала по-внимателно и се е пазарила. Тя обича да чете. На пет езика. ПОВТАРЯМ - ПЕТ ЕЗИКА. 😁
И има обща култура! Тоз факт що го пропускате???

И не само това, а и тя много пътува, от Исраел е 😂

# 1 952
Извинявам се, това за фелациото Емилито-Краси, истина ли е? И ако е, защо сякаш нищо не се е случило?

# 1 953
  • София
Истина е.
Засега не се знае просто защото от продукцията си траят. Емили също.

# 1 954
Извинявам се, това за фелациото Емилито-Краси, истина ли е? И ако е, защо сякаш нищо не се е случило?
Истина е, и какво.

# 1 955
На мен ми е по-интересно дали ще го излъчат на останалите. Просто искам да видя физиономията на Шерминатора… 😂😂

# 1 956
Аз пък бих обърнала внимание и бих пробвала да се получи нещо, само с Калоян. Той ми се вижда сериозен и стабилен мъж, но за съжаление не виждам в къщата жена, която да му пасва. Може би Филипа или Габриела до някаква степен. Но те пък си харесаха други. Натали ми се вижда прекалено вятърничава за него - затова си пасва с Орлин

# 1 957
На мен ми е по-интересно дали ще го излъчат на останалите. Просто искам да видя физиономията на Шерминатора… 😂😂
+ реакцията на бургаския модел-наргелист-барман-какво-беше-още. Joy

# 1 958
Така си гарантират рейтинг, ще очакваме.
А тя Анифето изобщо няма да се трогне според мен.

# 1 959
На мен Калоян ми е симпатичен, интелигентен  и образован мъж е. Петко и Ниделчо по заслужават да си ходят, защоно са прости като галоши.

# 1 960
Историята върви според мен натам, че Шермин ще допусне Краси и ще започне романс с него и тогава ще им го излъчат, за максимален ефект.  Grinning  Калоян със сигурност е качествен мъж, просто е някъде в спектъра на аутизма и първоначално плаши. Ако Натали му даде шанс, ще е много щастлива с него, обаче тя е малко по-елементарна и ще залитне към Орлин.

# 1 961
  • here and now
Историята върви според мен натам, че Шермин ще допусне Краси и ще започне романс с него и тогава ще им го излъчат, за максимален ефект.  Grinning  Калоян със сигурност е качествен мъж, просто е някъде в спектъра на аутизма и първоначално плаши. Ако Натали му даде шанс, ще е много щастлива с него, обаче тя е малко по-елементарна и ще залитне към Орлин.
Ха ха, ще го облекат олд мъни, ще ѝ обещае апартамент в ЛА и държейки кутията с часовник за 200к ще им пуснат клипчето... Mr. Green

# 1 962
Ха ха, ще го облекат олд мъни, ще ѝ обещае апартамент в ЛА и държейки кутията с часовник за 200к ще им пуснат клипчето... Mr. Green

Забрави зализания перчем и книгата в ръка, предварително одобрена от Шермин 😂

# 1 963
  • here and now
Искам да видя реакцията ѝ и на 5-те езика Mr. Green

# 1 964

Общи условия

Активация на акаунт