🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #1

• 137 394
  • 2 653
  •   1
Отговори
# 2 340
Мамата и бюст си е сложила, но има мярка.

Май и скулите е пипала, но не съм чак толкова веща в тези неща, та може и да бъркам за тях.

# 2 341
  • София /Абсурдистан
И скули,да. Но е добре направена, не изглежда вулгарно като дъщеря си.

# 2 342
Да ви кажа, избрах по-кхъм… Ласкателна снимка на майката. На някои снимки е хубава, на други не и не мога да разбера ползва ли филтри, какво ли… На тази снимка изглежда малко странно.  
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 11 сеп 2025, 18:53 от Lilly_85

# 2 343
Тази година някой гледа ли Надкаст? Ако да, има ли интересни неща от кухнята? Преди съм ги гледала, но напоследък всичките им епизоди са по 2-3 часа и нямам нерви.
Гледам - по-скоро слушам всич-ко. Но нищо не изпуска Туджаров, все пак официално си е част от продукцията. Допускам, че е възможно и БТВ да преглежда подкастите преди да се пуснат, както беше при интервютата с участници в Островът. Издаде само, че интервюто му със Стоян Ву е било най-дългото, много умеел да говори.

Сега мъжете са с един повече от жените, а на следващата церемония ще отпадне жена, затова очакваме до следващата церемония да влязат минимум 2 жени.
Усещам, че ако това предаване не затъпее рязко в един момент и най-вече ако успее да създаде поне една успешна двойка, ще доведе до генерални промени при пряката конкуренция Диви и красиви. Тук имаме огромният коз, че оставането на участници не зависи от късмет и случайност, а само от отношенията им. От всички дейтинг формати с равен брой на половете, за мен това е най-добрият вариант - първо едните избират, после другите, в Perfect Match трябва и двамата да са съгласни едновременно.
Освен това е и перфектен кастинг за традиционния Ерген (малко обратно на американския модел) - ако някой се покаже добре и остане необвързан, може да е следващият Ерген. Петър и Виктор са идеални.

# 2 344
Да ви кажа, избрах по-кхъм… Ласкателна снимка на майката. На някои снимки е хубава, на други не и не мога да разбера ползва ли филтри, какво ли… На тази снимка изглежда малко странно.  
Скрит текст:

Филтри са, тя на всяка снимка е с различно лице. 😄

# 2 345
Браво на Габи, че спаси Калоян и показа на психо-доктора, че не е толкова отчаяна, че да се занимава с него SatisfiedSmiling Imp
Но Докторчето, като малко дете, беше убеден, че заслужава розата, цяла среща инициирал, даже я носил по плажа. Направо не вярваше на ушите си, че не казаха неговото име и си представял вече как си тръгва с куфарите.
Тушев като го нападна да му чете морала, Пенко виновно погледна и каза: "Трябва да си тръгвам ли?" Все пак разбрал е какво е направил, и аз си мисля, че ще се промени.
Всъщност не се защити! Прав,крив, можеше да каже, че това си е негово мнение  и има право да мисли каквото си иска. И за генетичните различия, може да е прав, да е чел нещо и да е забравил, докато Тужаров откъде беше толкова категоричен има ли няма ли такова нещо, да не е лекар! Сигурно в детството му много са му се карали, не смее да се заяви, да се защити и виновно подвива опашчица!

# 2 346
Браво на Габи, че спаси Калоян и показа на психо-доктора, че не е толкова отчаяна, че да се занимава с него SatisfiedSmiling Imp
Но Докторчето, като малко дете, беше убеден, че заслужава розата, цяла среща инициирал, даже я носил по плажа. Направо не вярваше на ушите си, че не казаха неговото име и си представял вече как си тръгва с куфарите.
Тушев като го нападна да му чете морала, Пенко виновно погледна и каза: "Трябва да си тръгвам ли?" Все пак разбрал е какво е направил, и аз си мисля, че ще се промени.
Всъщност не се защити! Прав,крив, можеше да каже, че това си е негово мнение  и има право да мисли каквото си иска. И за генетичните различия, може да е прав, да е чел нещо и да е забравил, докато Тужаров откъде беше толкова категоричен има ли няма ли такова нещо, да не е лекар! Сигурно в детството му много са му се карали, не смее да се заяви, да се защити и виновно подвива опашчица!

Мен най-много ме изуми, как “доктора” многократно повтори какъв жест бил направил за Габи, как тя не била оценила, за какъв жест ставаше въпрос? 😂
Този човек все повече ме съмнява, че не е на център.

# 2 347
Доста мъже са така. Правят някакъв жест и после очакват този жест да им печели привилегии. Жестове се правят, защото искаш да зарадваш човека, не за да си купиш нещо от него.

# 2 348
Така е, ама какъв беше жеста за който говореше? Че я носи или че я напръска с цикатридината, защото аз “жест” не видях 😄

# 2 349
Наш Пенко най-напред я прекара през плажа на токчета, за да се спъне, после ѝ прави жестове. Дет’ се вика, първо я постави в неприятна ситуация и после я спасявай 😎 да се чувства задължена да ти даде роза

# 2 350
Има нещо такова, а то бяха едни жестове, не казвай на никой хахах този човек не е виждал жени в реалният живот 100%

# 2 351
Има нещо такова, а то бяха едни жестове, не казвай на никой хахах този човек не е виждал жени в реалният живот 100%

Ама според мен и жените не искат да го видят 😂 напълно разбираемо

# 2 352
Знаех си, че Емилито ще направи някакво шоу на розораздаването.
С глас съм се смяла
Стадото обаче отхвърли Емили - лепна и някакъв етикет, може да е болна, може да е луда, и я изолира. Тя не случайно искаше да си седи сама. Искаше да им покаже, че не и пука и че сама си е самодостатъчна. Това момиче само с мъже е общувало, личи си. Жените ги игнорва. Сигурно не е имала приятелка.

# 2 353
И за генетичните различия, може да е прав, да е чел нещо и да е забравил, докато Тужаров откъде беше толкова категоричен има ли няма ли такова нещо, да не е лекар! Сигурно в детството му много са му се карали, не смее да се заяви, да се защити и виновно подвива опашчица!
Не е нужно човек да е лекар, че да знае, че няма такова нещо като “допълнителен мускул при негроидната раса”. 😁 Съществува такова понятие като вариабилни (вариращи) мускули, но те не зависят от расата на човек.

# 2 354
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Изгледах тъкмо епизода.
Ох,голям стрес. Моето докторче Пепи за малко да си отиде. Моят любимец,моята муза,моето всичко...
Рано му е да си ходи,той е такава ходеща смешка,без него животите ни няма да бъдат същите,момичета.
Оценето го!!

Габи джуката защо е толкова агресивна,още малко и ще налитне на бой на Натали?
Лили и тя ако знаеше Пепи какви ги говори,когато тя се появи,никога,ама никога нямаше да му даде роза.Сигурно сега много съжалява..
Аз също смятам,че Натали и Орлин повече си подхождат.Не бил се влюбвал досега,било ред флаг... нонсенс.
 Нещо в Калин ме плаши, пиян ли е,бавен ли е,защо така провлачено говори и фъфли?Не обърнах внимание когато влизаше и сякаш не беше така в началото. Сигурно е много пиян.

Иначе Емили и Ивайло, нищо неочаквано. Не може да са толкова загубени?!

Общи условия

Активация на акаунт