🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #1

• 136 920
  • 2 653
  •   1
Отговори
# 2 370
Ву е май една от най- разпространените фамилии, нещо като Петров у нас. И затова си мисля, че няма връзка.

# 2 371
Здравейте! Все още не съм се включвала в темата, но искам да попитам дали някой качва линкове към епизодите като предните сезони? 😁

# 2 372
Като чета тух Шерминаторката и се сетих на кой ми прилача Валентин- на този лудият от Американски пай.

Даа, много!

# 2 373
Франческо Бързолини и Дениз отговарят на въпроси в Инста (поотделно). Общо взето нищо интересно, освен че Дениз се познавала с Лили от дете - били съученички.

# 2 374
Любимка ми е Лили.

# 2 375
Много ми е неприятна Дениз, прави се на много примерна и морална, а е същата като Емили и Шермин, че даже и по-разтропана от Шерминката е.

Шермин как може да се харесва с тези проскубани дълги екстеншъни?
Как ще ѝ ходи една по-къса прическа тип каре, малко ми прилича на Енджи Касабие, която харесвам визуално.
Джан Хуан Пабло се изложи много .. и хич няма чар и външен вид, милия, я уж половин италиано.

Момчетата с тия цветни ризи са пълен смях.
Този Орлин въобще не бих го и погледнала, дечко.

Чудя се как все Кристина харесват момчетата, на мен ми се струва много подпухнала в лицето.

# 2 376
Аз харесах Натали, защото не поддаде на натиска и избра който тя си реши. Каките решиха, че е лесна за манипулиране, но тя ги опроверга.

# 2 377

Хей, хей. Да не забравяме, че има богата обща култура и на хора от Холокоста е помагала. Трябва да го добави към репертоара и по редовно да го повтаря.

# 2 378
Джан Хуан Пабло се изложи много .. и хич няма чар и външен вид, милия, я уж половин италиано.
А Габито седи до него като покорна съпруга и даже под ръка го хванала...

Стоян е нисичък, състезава се в категория до 175 см, но пък какво тяло има! Ма Джан Пиетро и той е снажен като табуретка...
Скрит текст:

# 2 379
А Габито седи до него като покорна съпруга и даже под ръка го хванала...

Стоян е нисичък, състезава се в категория до 175 см, но пък какво тяло има! Ма Джан Пиетро и той е снажен като табуретка...
Скрит текст:

Наистина се изложи много. Страшно токсично отношение има, а тази Габриела какво се хилеше, а аз на нейно място не бих се хилила, а бих бягала с двеста. Познават се от няколко дни, а той се държи така? Ами ако са гаджета от повече време и някой я заговори, може и да е със счупен нос и да реве по Пирогов…

# 2 380
Много ми е неприятна Дениз, прави се на много примерна и морална, а е същата като Емили и Шермин, че даже и по-разтропана от Шерминката е.

Шермин как може да се харесва с тези проскубани дълги екстеншъни?
Как ще ѝ ходи една по-къса прическа тип каре, малко ми прилича на Енджи Касабие, която харесвам визуално.

Момчетата с тия цветни ризи са пълен смях.
Този Орлин въобще не бих го и погледнала, дечко.

Чудя се как все Кристина харесват момчетата, на мен ми се струва много подпухнала в лицето.

Наистина момчетата изглеждат нелепо с тези ризи, да не кажа чак комично.
А иначе Кристина може да изглежда така подпухнала и с по-широко лице, защото доколкото знам камерата разширява образа и придава +5 кг.

# 2 381
Знаех си, че Емилито ще направи някакво шоу на розораздаването.
С глас съм се смяла
Стадото обаче отхвърли Емили - лепна и някакъв етикет, може да е болна, може да е луда, и я изолира. Тя не случайно искаше да си седи сама. Искаше да им покаже, че не и пука и че сама си е самодостатъчна. Това момиче само с мъже е общувало, личи си. Жените ги игнорва. Сигурно не е имала приятелка.

Според това, което пише за нея в нета е имала приятелка. Обаче я е пребила с метален прът. Та най-вероятно след това вече никоя не е искала да й е приятелка.

# 2 382

И според мен Дениз се изтърка в първата си поява в ергена, и няма какво да изчисти имидж. Мисля, че и пада цената с годинките, освен това Шермина се продава в чужбина, не е същото. В България бръмчалките се знаят.

# 2 383
Джино Пармиджано май е недоволен какво са излъчили…
Скрит текст:

Ясно, че беше прекалено поведението му, но е прав за това, че не ги показват.

Продукцията, защо не ни покзвате реалните двойки какво си говорят, как се мач-наха ....? Не са ви интересни явно. И ние няма да разберем нищо от мач-овете, но ще гледаме тунингите нон-стоп, с развалените им плочи.

Сцената с доктора не ми хареса с тоя глас зад кадър. Не знам кое е по-токсично.

Не ви ли направите впечатление, че Емили на синхроните говори като нормален човек, с цели изречения, даже и със сложни такива. Но в социална среда става "неадекватна". Май си е поза нейното, някаква нейна странна поза.

# 2 384

Прекроената Габа със счупения гъз много обидчива, ей. Адвокатката на парцалените кукли, брях. То от самолет са видни корекциите им, ама що питала от кой път някоя е докарала такъв нос. Ами щом си правила интервенции, които се виждат от сто километра, кво се чудиш що хората питат разни неща дето може да се набият в очи дори на слепец.
Не я харесвали Наталито, била инфантилна, мяучела, дрън дрън. А те като са меркантилни, безпардонни, груби и сглобени от различни части - франкенщайнови булки, са много убави, налЕ.

Хахаха, ей тук и аз се смях със глас, абсолютно право в целта. SmileSmile

"Франкенщайнови булки" е супер точно...аз също може би бих питала така директно ако видя някоя от тях наживо, нищо са ми по две годините от тези на Натали, как да не питаш....те пък що не обясняват ...имаше минута мълчание, в която се загледаха замечтано в носа на Натали, и после решиха "че са много обидени" накуп. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт