🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #1

• 135 910
  • 2 653
  •   3
Отговори
# 2 505
Но БЛС и УИН помня, че са свързани - ако не плащаш таксата към БЛС, и УИН-ът хвръква

# 2 506
  • In The Middle Of Nowhere
В тик ток ми попадна клипче, в което човек, който е навътре в тази материя коментираше и каза, че има вариант Пенко да не си е плащал членския внос и затова да не фигурира в този регистър на блс.

# 2 507
Да, може поради неплащане на чл.внос да бъде свален от регистъра-като си плати, се възстановява , но УИН-а не "хвръква" - той е доживот , като ЕГН-то.

# 2 508
Хора, не е лекар този човек, просто не е възможно.

# 2 509
Покрай цялата тази простотия с д-р Дулитъл, ще вземем да забравим, че Шермин говори пет езика…

# 2 510
Ако Пенко е лекар, аз съм прима балерина. Ако Шермин говори 5 езика, аз говоря 15, на толкова мога да питам ''Колко струва това''' и да поздравя.

# 2 511
Предлагам на следващата тема да пише директно отгоре, че Шермин говори 5 езика, в случай че някой е забравил

# 2 512
Да, не искаме някой да забрави или пропусне този факт

# 2 513
  • София /Абсурдистан
Никакъв лекар не е този. Нали каза, че негроидната раса имат по един допълнителен мускул на краката и затова са добри спринтьори. Питат го къде точно се намира и как се нарича този мускул, гледа като тЕле в зеле, мига на парцали и не знае. Всъщност, няма такова нещо. И всеки лекар го знае. Той не е такъв. Ама бил чел някъде… друг път.

# 2 514
  • Melmak
Аз гледам малко назад епизодите. Съжалявам ако не съм актуална, наваксвам.
Натали като пита Шерминатора за носа и направо… голяма завист има към Натали, защото е красива наистина. Шерминаторчето е резнала нослето, явно джуките ги е правила с “руска техника” и съвсем е окепазила фейса.

# 2 515
https://ladyzone.bg/ergenat/love-in-paradise/penko-obretenov-ot- … enira-snimki.html
Тук пише, че Пенко Обретенов се е дипломирал 2019. Ами оттогава вече 6 години?

Имаше нещо,ако не практикуваш няколко години, губиш права и трябват някакви изпити?

Последна редакция: пт, 12 сеп 2025, 23:52 от Dimana12

# 2 516
  • Melmak
Е, възможно е. Нали казват - “дарение” 50-100 хиляди лв на болницата и зачисляват дерматология или ендокринология - топ желаните специализации.

# 2 517
Или просто е завършил някакъв курс по хомеопатия, остеопатия или в най-добрия случай диетология и като Ренета от "Диви и красиви" казва, че е лекар, защото е по-престижно.

# 2 518
Джан Микеле преди да се наблъска с химия и да оплешивее вероятно от нея е бил доста симпатичен. 

# 2 519
На Шерминаторката ѝ трябва reality check. 😂 Първо - минала си покрай Кардашиян, Анче. Второ - те са идоли буквално само на пуберите и кифлите, никой друг не им се впечатлява. Напротив, всички зрели хора виждат, че това което правят (пред и зад камера) е абсурдно. Защо пък един път нашите ергенки не се чукнат по главата и не се замислят дали ТЕ не правят нещо грешно, вместо цялата публика да им е виновна? Или само говоренето е на пет езика, а мисленето - на нула?
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт