🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #1

• 147 240
  • 2 653
  •   1
Отговори
# 300
Бе кой ще е травестит Grinning

# 301
Водещата Trollface

# 302
Има една с по-нисък глас. От първите беше.

# 303
  • here and now
Вероятно е шегичка.. това за травестита...

# 304
Здравейте на всички! Очертава се интересен сеир за жадната ми душица Simple Smile Wink

# 305
Aз съм за онази екзотичната с мъжкия глас, Филипа ми бие само като черти, иначе определено не е и си личи по глас и маниери.

# 306
За жените: 3 нормални, 5 ненормални и Денис. 😄

# 307
Аз да питам на Шармин косата "купена" ли е? Много добро изпълнение.
Не знам купена или не, обаче е същинска Мони Хамбургер или както там се казваше…

Онзи от Карлово с акцента ми напомня на Пацо от Биг Брадър, едно време… Общо взето кастът е тотал щета. Но все пак е по-добре от “отбор Джанъм”. Няма да ми липсва Николов.

# 308
  • България
До тук ми харесва само Филипа. От мъжете никой не е мой тип визуално. Ментално е ясно, че не ме кефят. Joy Дениз ми изглежда добре.

# 309
Абе, тя Шермин уж много богата, уж Дубай, уж Израел, пък все по софийските кръчми и се бута в предавания…:D

# 310
  • у нас
Дали не се майтапят за траверса? Не че повечето не приличат на такива.

# 311
Aз съм за онази екзотичната с мъжкия глас...
Сакън! Аз нея харесах най-много. 😂

# 312
  • България
Шермин е Даниела от Али Експрес. Мечтае си да е Даниела.

# 313
Учудващо, но факт и четирите ветеранки са по-адекватни от Емили Куфара 🤣 което най-малко очаквах, особено за Дениз и Габи - силни заявки че ще са по-сдържани, не ми се вярва, ама знам ли...може и друго лице да покажат!
Кристина голямо самочувствие показа на визитката, което нямаше чак такова в сезона с Евгени!
Шермин - почти същата като от сезона с Алек, малко по-интелигентна сякаш...

Промото за утре ще е върха...първа целувка отначало, някой е травестит, ергенките са по-адекватни от Емили, дори Габи е в шок!

Иначе от влезналите ми харесаха генерално от жените само Натали и Филипа.
От мъжете - Петър актьора е най-нормален сякаш!
Ергенките са по-адекватни от Емили, но още е рано все пак де.
За Емили вече е ясно - по-абсурдно същество телевизията скоро време не е предлагала!

# 314
  • In The Middle Of Nowhere
Тая Шермин изглежда толкова прекроена и оперирана, че не знам кой нормален мъж ще хареса това нещо. Изглежда като мъж, който си е сменил пола. За сметка на това пък Габи Бланко си е коригирала неща по лицето, но пък изглежда добре. Поне устните са по-малки от в нейния сезон.

Общи условия

Активация на акаунт